Dodaj do ulubionych

odkurzacz Hyla jak prać dywany?

31.08.15, 13:34
kupiliśmy jakiś czas temu odkurzacz Hyla nie wiemy jak wykorzystać go do prania dywanów? niestety gdzieś zapodziała się instrukcja obsługi jakoś nie mogę znaleźć też w internecie, firma pewnie naliczy sobie jakiąś opłatę a wolałbym tego uniknąć; ktoś wie jak poradzić?
Obserwuj wątek
    • donaprim Re: odkurzacz Hyla jak prać dywany? 02.09.15, 13:19
      firma nie naliczy żadnej opłaty, wystarczy się skontaktować z przedstawicielem lub bezpośrednio z firmą przez www jest tam taki formularz kontaktowy a pranie jest bardzo proste i przyjemne
      • atnokk Re: odkurzacz Hyla jak prać dywany? 25.09.15, 11:30
        jestem pod wrażeniem, przysłali nam meilowo instrukcję ale i zaproponowali że jeśli będzie jakiś problem to mogą przysłać kogoś kto nam pomoże z tym praniem żeby dobrze obsługiwać , wszystko działa więc nie ma potrzeby ale obsluga rewalacja
        • margo941 Re: odkurzacz Hyla jak prać dywany? 11.02.16, 20:53
          prałam w weekend moją wykładzine pokój jest duży a wykładzina dość gruba troche się tego bałam bo to było pierwsze jej pranie ale musze przyznać że Hyla dała radę, cała wykładzina bardzo szybko wyschła ale co najwazniejsze to że wszystkie plamy zeszły, mam te szczotki do prania z napisem Nimbus płytki też rewelacyjnie się myją i nie zostaja smugi
    • 3donata Re: odkurzacz Hyla jak prać dywany? 05.08.19, 23:41
      Gdzieś już tu był temat prania dywanów przy pomocy Hyla. Potwierdzam - bardzo łatwo i przyjemnie, nie jak wcześniej "po kolanach" :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka