Dodaj do ulubionych

Odkurzacz Hyla allegro

24.04.18, 19:39
Co sądzicie o kupowaniu odkurzacza Hyla na allegro? Ktoś ma jakieś doświadczenia? Mi osobiście wydaje się to mało higieniczne. Gdybym miała komuś podpowiedzieć to nie doradzałabym kupowania tego sprzętu na allegro. Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • ekspertprir Re: Odkurzacz Hyla allegro 24.04.18, 19:56
      "Zakup Hyla na allegro jest niehigieniczny" nigdy bym w ten sposób nie pomyślał, ale jak się tak głębiej zastanowić to coś w tym jest. Nawet kiedy piszą że odkurzacz nowy lub mało używany nie mamy pewności w jakim jest stanie i nie ma jak tego sprawdzić. Nie kupuję tak zbyt duże ryzyko, tym bardziej kiedy trzeba zapłacić przed wysyłką. Ja kupiłem odkurzacz Hyla w prosty sposób na prezentacji u mnie w domu. W moim domu rodzinnym jest taka Hyla która ma ponad 20 lat i cały czas działa więc nie zastanawiałem się nawet minuty.
    • uparty22 Re: Odkurzacz Hyla allegro 24.04.18, 20:03
      Kupując takie sprzęty na Allegro można się nieźle zdziwić. Najgorzej jak człowiek zapłaci, a odkurzacz w ogóle nie przyjdzie. Albo zamiast nowego przyjdzie jakiś stary, poniszczony i popsuty. Życie mnie nauczyło, że jak w internecie jest jakaś super okazja cenowa to trzeba być podwójnie ostrożnym.
    • m4rc3lo91 Re: Odkurzacz Hyla allegro 06.05.18, 23:28
      Też nie polecam kupowania tego sprzętu na Allegro. Chcąc przyoszczędzić można dużo pieniędzy stracić. Poza tym na Allegro nie można kupić najnowszego modelu odkurzacza Hyla, tylko te dużo starsze, które już kilka lat temu przestali produkować. Wiem bo pytałam u producenta który model Hyla jest najnowszy i okazuje się że Hyla EST. Jeśli ktoś nie jest dokładnie zorientowany w temacie może dać się nabrać na taki motyw. Ciekawe skąd sprzedawcy na allegro mają cały czas nowe odkurzacze Hyla GST , skoro ich już nie produkują ? to jakieś niepewne jest i dziwne, trzeba bardzo uważać. Żeby nie stracić pieniędzy lepiej kupić odkurzacz Hyla od oficjalnego sprzedawcy trzeba umówić się na prezentację i tyle. Ja lubię kupować przy prezentacjach u mnie w domu. Mogę dokładnie wszystko sprawdzić jak działa, i czy mi to działanie odpowiada. W sklepie zawsze jest jakiś pośpiech, nagle kilka innych osób ma 100 tysięcy pytań do sprzedawcy, przeszkadzają, robią niezadowolone miny kiedy chcę się dokładniej czegoś dowiedzieć, a w domu nie ma tego problemu. Lubię zakupy domowe i polecam. A kupując w internecie nic nie mogę sprawdzić. Są niby na allegro zdjęcia, ale czy to są zdjęcia odkurzacza który zostanie do mnie wysłany, czy jakiegoś innego? Nie ma opcji sprawdzenia towaru przy kurierze przed zapłatą. To nie dla mnie. Ma odkurzacz Hyla kupiony od oficjalnego reprezentanta Hyla w Polsce, przyjechał do mnie do domu po wcześniejszym umówieniu terminu, polecam tą formę zakupu Hyla a odkurzacz działa genialnie.
    • motylek34987 Re: Odkurzacz Hyla allegro 06.05.18, 23:37
      Przede wszystkim trzeba bardzo uważać, moja koleżanka kupiła na allegro Hyla na raty, zapłaciła już 2 raty , a odkurzacza jeszcze jej nie wysłali, a niby ten sprzedawca na allegro taki zaufany i dużo tych dobrych opinii ma, ciągle ją zbywają, mówiłam jej oczywiście przestrzegałam, że to niebezpieczne ale nie dała sobie powiedzieć, taniej było o ponad 2 tysiące taniej niż ja zapłaciłam na pokazie. tylko, że ja mam odkurzacz a ona nie, tylko raty płaci. Więc wniosek nasuwa się sam.
    • bozen83kwit Re: Odkurzacz Hyla allegro 16.05.18, 08:47
      Kupienie używanego odkurzacza na allegro nie jest najfortunniejszym rozwiązaniem. Cała ta debata właściwie nie ma sensu. każdy z nas świadomie dysponuje swoimi pieniędzmi. Jeśli ktoś ma ochotę wydać kilka tysięcy złotych na odkurzacz, to nie sądzę by skusił się na tzw "okazję" na allegro, czy tez na jakimś innym internetowym portalu sprzedażowym. Tym bardziej, że kiedy dokładnie sprawdziłem te równice cenowe nie są aż tak atrakcyjne jak na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka