Dodaj do ulubionych

tropami władcy pierścieni

14.10.13, 13:17
Fjnay artykuł do poczytania. Może kogoś natchnie na małą podróż :)
www.dragonadventures.pl/inspiracje/1,2,tropami-wladcy-pierscieni.html
Obserwuj wątek
    • iza1-988 Re: tropami władcy pierścieni 17.11.14, 13:39
      Fajna wycieczka tematyczna, mogłoby być więcej zdjęć.
    • anka.ba Re: tropami władcy pierścieni 20.11.14, 15:35
      uu, dawno mnie tu nie bylo :) Iza - jak chcesz więcej zdjęc to polecam ich bloga z relacjami z wypraw. A oprócz tego info o krajach, atrakcjach, festiwalach i sporo ciekawostek

blog.dragonadventures.pl/
    • lordsidious Re: tropami władcy pierścieni 03.01.18, 18:38
      Właściwie to w dużej mierze sami jechaliśmy podobnymi tropami. Jest trochę tego do zobaczenia, ale oczywiście najważniejszy Hobbiton. Kilka zdjęć wrzuciliśmy tutaj www.filmowe-szlaki.pl/2018/01/03/hobbiton-czyli-jak-zarabiac-na-planie-filmowym/
      Kolejne wpisy pojawią się za jakiś czas ;)
    • chanka_1990 Re: tropami władcy pierścieni 15.02.18, 09:44
      Od dawna marzy mi się taka wyprawa. Ech... Niestety jakoś nie mogę jej pogodzić z domowym budżetem, może kiedyś się uda. Jak widzę te zdjęcia, to jestem wprost oczarowana i zazdroszczę Wam, że zrealizowaliście już swoje marzenia o takiej podróży :)
      • lordsidious Re: tropami władcy pierścieni 20.05.18, 13:35
        Można też próbować samemu. Jedyny problem do przeskoczenia w Nowej Zelandii to ruch lewostronny. Poza miastami nie ma wielkiego ruchu, więc jest spokój. Wybrać punkty, które chce się zobaczyć i tyle. Wtedy też łatwiej noclegi tańsze znaleźć np. poza centrum. Pod tym względem Nowa Zelandia jest bardzo dobra i stosunkowo łatwa nawet na pierwszą samodzielną podróż. A jak się uda Ci zorganizować ekipę np. 4 osobową, to koszty też spadną zauważalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka