Dodaj do ulubionych

BIZZARTO Calia Italia UWAGA!!!

06.10.15, 21:37
Uwaga na Bizzarto!!! ja zmówiłam moją kanapę w salonie we wro, w czerwcu. Zapłaciłam niemałą zaliczkę i czekam, ale dziś okazało się, że mojej kanapy nawet nie zaczęli produkować!!! Salony zamknęli jakieś 2 tygodnie temu, nie poinformowali klientów o tym drobnym fakcie. Nie poinformowali klientów również że firma która miała salony firmowe BIZZARTO już nie istnieje, miała problemy finansowe i nie realizowała zamówień. Dziś dodzwoniła się do producenta mebli, który przejął tamtą firmę i wspaniałomyślnie chce również przejąć zobowiązania tej firmy, tylko szkoda że osoby pracujące tam jak dyrektor sprzedaży czy prezes były właścicielami firmy od salonów (prezes pierwszej (tej od salonów) jest teraz dyrektorem sprzedaży producenta, a prezes producenta był prokurentem tej od salonów). Wygląda to bardzo źle i martwię się że mogę nie odzyskać pieniędzy ani kanapy. Ja zamówiłam Calię Italię, są to meble włoskie, które dystrybuuje ta firma. Teraz mi mówią ze mam czekać kolejne 7 tygodni, tylko nie chce mi się wierzyć, są to firmy nieuczciwe, które źle traktują klienta. NIE POLECAM
Obserwuj wątek
    • wojtekmik Re: BIZZARTO Calia Italia UWAGA!!! 31.05.16, 23:04
      w przypadku problemu z meblami proponuję wykonać ekspertyzę przez biegłego rzeczoznawcę i wystąpić oficjalnie do sprzedawcy. Polecam stronę www.rzeczoznawca.mikolajski.pl
    • qianzo Re: BIZZARTO Calia Italia UWAGA!!! 02.06.16, 14:24
      Ja polecam meble włoskie z ItalMeble naprawdę najwyższa jakość mebli i mają one ten swój niesamowity włoski styl. Mi się bardzo podobaja i wszystkich gorąco zachęcam do tej firmy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka