Dodaj do ulubionych

Firma Sedia zakup mebli do salonu

23.04.16, 10:20
Na stronie producenta (sofy24.pl) kupiliśmy zestaw mebli do salonu: dębowy stół Lawenda, białe krzesła, narożnik Balis, sofę w kwiaty Roza oraz szafkę rtv z dębowym blatem. Zarówno stół jak i szafka miała być z dębu bez sęcznego , ale niestety w kilku miejscach (2 punkty o średnicy nie większej jak 3 mm) sęki się pojawiły. Nogi stołu są wykonane z drewna wyglądają solidnie, doradzono nam zakup stołu bez wkładki co miało zwiększyć stabilność i faktycznie stół jest bardzo stabilny przy rozmiarze 290 cm długości. Krzesła zostały dostarczone bez przyklejonych podbitek filcowych pod nogami. Jeśli chodzi o sofę i narożnik nie mam żadnych zastrzeżeń, tkanina wygląda na bardzo porządną siedzisko jest miękkie i przyjemnie się w nim siedzi. Funkcja spania w narożniku działa bardzo dobrze, jednak nie jest tak wygodna jak zwykły materac do spania ( o czym zostaliśmy poinformowani ) Meble otrzymałem bardzo fachowo zapakowane, w 5 warstwowy karton, styropian i podkładki prasowanej tektury na skrajnych końcach paczek oraz owinięty piane. Generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu, można się czepiać długiego terminu realizacji ale warto było czekać. Duża zaletą jest możliwość zmian w meblach, nie ma problemu ze zmianą wymiarów czy układu szafki ( dodalismy szuflade do projektu ) Pani która zajmuje sie obsluga jest bardzo zorientowana i potrafi doradzic w wielu sprawach.
Obserwuj wątek
    • piotrek8712 Re: Firma Sedia zakup mebli do salonu 27.04.16, 14:59
      ja mam z Sedi stół i krzesła - po 4 latach wyglądają nadal jak nowe.
    • opli12k Re: Firma Sedia zakup mebli do salonu 10.03.17, 08:19
      Też kupiliśmy tam meble, mamy je od miesiąca. Kanapa i kilka mebli do salonu. Od razu widać, że nie są to meble z marketu - każda bryła była w całości bez potrzeby montażu, solidne i ciężkie. Kierowca pomógł z wniesieniem i był bardzo miły
    • frixon555 Re: Firma Sedia zakup mebli do salonu 25.01.22, 19:33
      Wczoraj otrzymaliśmy meble z firmy Sedia - zamówiliśmy w ich sklepie sofy24.pl zestaw 2 sof oraz fotel. Całość zamówienia dojechała w terminie, kierowca pomógł przy rozładunku - towar był bardzo dobrze zabezpieczony. Doradzono nam zakup sof bez funkcji spania i faktycznie są dzieki temu bardzo wygodne - wpadamy jak w puch :)
    • aniabereszt00 Re: Firma Sedia zakup mebli do salonu 19.01.23, 12:10
      my również mamy meble z sedia - chyba kupione w ich sklepie sofy24. Komplet mebli tapicerowanych juz rok uzytkujemy i jestesmy bardzo zadowoleni przy wymianie pewnie tez sie do nich zglosimy. Pani z biura jest bardzo pomocna i duzo doradza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka