Dodaj do ulubionych

Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie

08.03.11, 17:27
Czy ktoś z Was miał żwirek Hiltona,drewniany,zbrylający?Warto kupić?Obecnie mam Cat's best eko plus.Jednak cena 34 zł za żwirek trochę juz nadwyręża mój budżet.Znalazłam w sklepie tanszego Hiltona,ale nie wiem jak z jakością.Na CBE+ nie mogę narzekać.Tylko ta cena.
Jeśli ktos kupił ten żwirek i może się wypowiedziec na jego temat bedę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • rychu20 Re: Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie 09.03.11, 09:55
      W Krakvet JRS Cat's Best Eko Plus jest w promocji i kosztuje 19,90(10l + 2l gratis)
      • k1234561 Re: Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie 09.03.11, 11:18
        Dzięki za odzew,ale po pierwsze Krak-vet to jeden ze sklepów,który ma najgorszą opinię wsród internautów.Po drugie cena,owszem 19,90 zł to bardzo dobra cena ale jak doliczy się koszty wysyłki czyli 10,90 zł to cena wychodzi 30,80.W sklepie,w supermarkecie w moim mieście cena za ten żwirek 34 zł.Różnica już niewielka raptem niecałe 4 zł.Nie opłaca mi się zamawiać tego przez internet,tym bardziej ze sklepu który ma tak zszarganą opinię.Więcej bym się pewnie naczekała i pieniędzy na telefony do nich zmarnowała.
        A Hilton kosztuje ok.18 zł.więc jest to już inny rząd wielkości.
        Poza tym chodziło mi o opinię osób,które kupiły ten żwirek Hiltona dla swoich kotów i mogą powiedzieć coś o jego jakości niż szukanie oferty na najtańszego Cat's besta.
        • marzena_gabi Re: Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie 13.03.11, 21:46
          moja kotka używa Hiltona, ja nie narzekam smile fajnie pochłania zapachy, można wyrzucać do toalety smile ładnie się zbryla smile koleżanka moja miała porównanie między KB i Hiltonem, i poza ceną żadnej różnicy nie zauważyła smile
          • k1234561 Re: Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie 14.03.11, 06:34
            O to fajnie.Wobec tego następnym razem kupię tego Hiltona.Dzięki za odzew!
            • marzena_gabi Re: Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie 15.03.11, 20:37
              a proszę smile
              tylko pamiętaj że i tak będą różne opinie smile
              ja od początku idę tylko na tym Hiltonie, reszta przekracza możliwości finansowe smile a dużym plusem jest dla mnie to że się zbryla i można usuwać go do toalety smile
              • kotmonika Re: Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie 19.03.11, 19:02
                Mój kocur od samego początku korzysta z żwirku Coshida z sieci Lidla, worek 10 kg 9,99 zl pieknie się zbryla, pochłania zapachy tylko nie można do toalety wrzucać. Ale to mały minus przy cenie i wydajności. Oczywiście to moja opinia i produkt od początku zaakceptował mój kot a różnie to bywa.
                • mamadulki Re: Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie 20.03.11, 12:12
                  Hej obecnie używam cats best i u mnie kosztuje 35 zł. i chętnie kupię tego hiltona ale kupujecie compact czy uniwersal?
                  • k1234561 Re: Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie 20.03.11, 13:09
                    Ja pytałam i pisalam o tym compact,który się zbryla.Ten Uniwersal się nie zbryla.
                    Mi zależalo aby się zbrylał i można go było wyrzucac do toalety.
                    Odnośnie ceny to wczoraj będąc w Carrefourze,widziałam Cat's besta za 34,99,a Hiltona compact zbrylającego za 28,99,różnica 6 zł.
                    Nie wiem czy to taki szał.Poszukam w internecie i zobaczę jak tam to wychodzi,tudzież w zoologikach typu Kakadu.
                    Co do Lidlowej Coshidy.Przerabiałam tez ten żwirek.Bentonitowy,pylący.Kot jak kopie to ten żwirek się pyli,kot to wdycha,co ponoć nie jest dla niego zbyt zdrowe.Ponadto ten Lidlowy żwirek może się i zbrylał,ale bardzo słabo,bo zbrolne kulki rozpadały się na mniejsze kawałki i trzeba było to brać na kilka razy z kuwety.Ja wsypałam po raz pierwszy CBE+ to byłam zachwycona i tym zbrylaniem i tym że można do toalety wyrzucać,ale ta cena już mnie trochę zaczyna uwierać dlatego szukam tańszego zamiennika.
                    • mamadulki Re: Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie 20.03.11, 21:04
                      Patrzę na allegro i ten hilton to wychodzi (biorąc pod uwagę koszt żwirku i przesyłki 2,5 zł za litr, a u mnie w sklepie cats 2,90 zł za litr szału nie ma z tą oszczędnością. Jak ktoś taniej znajdzie dajcie proszę znaćsmile
                      • k1234561 Re: Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie 21.03.11, 21:24
                        A mnie się coś o czy obiło w Makro,że żwirek drewniany Hiltona kosztował 15 zł,tylko teraz nie wiem czy to był ten zbrylający czy nie.Pewnie ten niezbrylający.Spróbuje jeszcze wejść na stronę Makro może go znajdę.
                        U mnie w Carrefour,jak już pisałam róznica 6 zl między tymi żwirkami,też nie wiem czy to aż taka spora różnica.

https://lbym.lilypie.com/1ocMp1.png
                        • jarka63 Re: Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie 22.03.11, 19:46
                          Żwirki w Carrefourze są upiornie drogie, radziłabym poszukać w sklepach internetowych.
                          • k1234561 Re: Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie 23.03.11, 16:27
                            Wiem,wiem niestety.Czasem posiłkuję się sklepem internetowym,ale jak doliczę do nawet niskiej ceny żwirku ok.10 zł za przesyłkę to wychodzi tak samo lub prawie tak samo jak w supermarkecie.
                            • rychu20 Re: Żwirek Hilton drewniany zbrylający - opinie 24.03.11, 10:30
                              ja kupuję razem z karmą, tak aby było powyżej 100,00 zł. W takim przypadku koszt przesyłki jest równy 0,00 zł i jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka