kamyki007 22.11.12, 22:29 Zacznę od mojego - Puszka <3 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banda300 Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 25.11.12, 18:41 moj to po prostu Kot Odpowiedz Link
anna.kocha.szylkrety Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 23.11.13, 06:51 Ja mam kicie Plamkę Odpowiedz Link
buuenos Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 06.12.12, 00:07 Kotka i kot ,rodzenstwo szalejace po domu i ogrodzie,-) Ich imiona to Pink I Floyd Pink vel Mendosia i Floyd vel Sierzant. Odpowiedz Link
zamglony_las Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 13.09.18, 19:56 Zacne imiona. Moja ma na imię Bastet. Odpowiedz Link
potwor_z_piccadilly Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 06.12.12, 22:07 zbójokot Odpowiedz Link
begietka Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 07.12.12, 12:53 Markizka ( bo ma białą podwiązkę na nóżce)))) Choć z perspektywy czasu widzę, że powinno być Milady z racji jej zbrodniczych skłonności. Odpowiedz Link
kamyki007 Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 07.12.12, 18:07 begietka napisała: > Markizka ( bo ma białą podwiązkę na nóżce)))) Choć z perspektywy czasu widzę, > że powinno być Milady z racji jej zbrodniczych skłonności. Odpowiedz Link
d25 Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 13.12.12, 00:26 Najstarsza to Kitka - miała być Abstrakcja (bo przez wiele lat dla żony zwierzak w domu to była abstrakcja granicząca z niemożliwością). A dwójka mniejszych to Mikuś i Piękna vel Śliczna (choć w papierach ma Ala). Mikuś jest mikuś (tak miał w papierach i mu zostało, choć powinien być raczej głuptas albo ciamajda - bo mało w nim kociej inteligencji). Ale Piękna to uosobienie kotki - wypisz wymaluj Disnejowska kotka z kreskówek dla dzieci, sama gracja. PS. Wszystkie to dachowce. Odpowiedz Link
nolda Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 13.12.12, 19:23 Bazyl bo przyniesiony z bazy rybackiej Odpowiedz Link
ikchina Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 16.12.12, 19:40 moja kotka nazywa się Masakra pozdrawiam mycatcooks.blogspot.com Odpowiedz Link
wioluszka78 Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 17.12.12, 13:57 Jestem szczesliwa posiadaczka kocurka i koteczki, a na imie im Dyzio -Marzyciel i Kizia -mizia Odpowiedz Link
jolunia01 Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 21.12.12, 20:21 Moja pani kot teoretycznie ma na imię Burunia, ale jak ostanio chciałm coś do niej powiedzięć i nie mogłam się zdecydować, czy rzec "burasko" czy "bureczko" i wyszło mi "buraczku". Tak więc ostatnio to Buraczek. Odpowiedz Link
marian_malek Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 24.12.12, 01:37 kamyki007 napisała: > Zacznę od mojego - Puszka <3 przeciez Puszek to imie dla psa Odpowiedz Link
kosmotynka Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 27.12.12, 12:34 Puma, Guma, Luna i Tigra Odpowiedz Link
niknowy33 Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 09.01.13, 16:21 Ignacy Prosiałke i Florian Kichałke koty rasowe rasa: dachowiec królewski Odpowiedz Link
kotk-owa Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 14.01.13, 15:43 Fufu, Kiki i Rico ale on okazał się dziewczynką)) Odpowiedz Link
marslo55 Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 15.01.13, 14:49 kotk-owa napisał(a): "Fufu, Kiki i Rico ale on okazał się dziewczynką))" Od biedy wszystkie te imiona nadają się dla obu płci, mój ojciec miał kotkę o imieniu Zenon. Moja nosi imię Hanneczka (hodowlane), jej syn to Adwokat - chciałam mieć jakiegoś w rodzinie. Kotka babci wabi się Śnieżynka, chociaż jest czarna - ludzie mało sobie szyi nie wykręcą, tak oglądają kota, żeby sprawdzić, gdzie też on ma białą łatkę. A ja w wieku 11 lat wybrałam dla niej to imię po prostu dlatego, że wydało mi się ładne... Odpowiedz Link
ozeta.ozeta Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 16.01.13, 18:41 Moje dwa sie zwa gizmo i kapsel.gizmo debon rex jak byl maly byl podobny do gremlina teraz juz dwu letni kocurek wyglada normalnie i drugi sfinks to kapsel.czmu kapsel,za chiny nie wiem Odpowiedz Link
stara-a-naiwna Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 23.03.13, 10:17 ha, ha, ha sprzedam dalej tą czarną śnieżynkę Odpowiedz Link
ludwik_13 Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 21.01.13, 11:33 Córka nazwała koty Chwila i Moment. I tak na nie wołamy, choć wieś się dziwi. Dwa fragmenty czasu.... Odpowiedz Link
cczarnaowca Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 26.01.13, 00:57 wszystkie dachowce Milka Fretka Depka Odpowiedz Link
lonely.stoner Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 26.01.13, 20:06 moj kot ma na imie Harry znaleziony - ktos go chyba wywalil na ulice albo sam sie zgubil, byl strasznie biedny, wychudzony, mial brudne uszka, i strasznie sie bal. A teraz to piekny kocur Odpowiedz Link
ziemniakowa94 Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 29.01.13, 18:56 Nasz przygarnięty kocurek ma na imie Timon <3 Odpowiedz Link
little-body Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 04.02.13, 14:41 hahahahahaha mój kot a raczej kotka też nazywa się Puszka jaki Twój ma kolor? może bliźniaki? Odpowiedz Link
djcargo Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 09.02.13, 23:01 Moja koteczka nazywa się De. Nie mogę się na nią napatrzeć, taka jest piękna. A tutaj znajdziesz jeden z filmików jakie jej nagrałem: Youtube Odpowiedz Link
domnisia9114 Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 13.02.13, 15:00 Mój kot to mruczek... Odpowiedz Link
jot.kaa Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 14.02.13, 11:56 moje rodzeństwo to: Afera (Niucha, Pietrucha, Pietruszka a ostatnio Pietronella) i Kłopot - po prostu Kłopot Odpowiedz Link
jo-an-na-29 Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 17.02.13, 22:26 Hamlet i Brunhilda. Odpowiedz Link
anna.karcz Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 26.02.13, 18:59 Mój ma na imię Stefan <3 Odpowiedz Link
kopciaaa Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 07.03.13, 19:59 Nicki - tak jakoś jej pasowało. Synek wybrał ją w schronisku... Odpowiedz Link
kirkunia Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 17.03.13, 22:42 GUinness (czarny kocur dachowiec) Ale reaguje głównie na : - cholerny sierściuchu (trzeba uważać)]; - wypad stąd (nie ma co negocjować) -Ty głupku (znaczy zrobiłem coś fajnego i jak sie postaram to będzie duuuuże mizianko ) Odpowiedz Link
polkanakresach Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 20.03.13, 13:42 A nasz kocurek ma na imie Teleskop - moja corunia go tak nazwala Jak ktos ma ochote zobaczyc jak wyglada to serdecznie zapraszam na polkanakresach.blogspot.com/2013/02/nasz-kresowy-kot.html pozdrawiam Odpowiedz Link
anna.karcz Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 21.03.13, 20:47 Teleskop piękny, taki dostojny Odpowiedz Link
polkanakresach Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 23.03.13, 22:03 tak jest - elegancik Odpowiedz Link
zofiawleczka Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 20.03.13, 16:27 Moja ma na imię Mika. Przyjemna czarna kotka z białą krawatką. Odpowiedz Link
oczarowana_ulegloscia Re: imiona - jak nazwaliście swoje kociaki? 06.01.18, 20:51 Moja kotka to Gapcia , księżniczka, dziewczynka kochana, naj... na świecie ! Odpowiedz Link