trusska 14.08.14, 21:51 Mój jest Mietek, a kotka jest Helga, bo gruba jak beka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquella Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 24.08.14, 21:06 Eugeniusz Miaukowski a jeszcze jest Matylda ale to świnka morska Odpowiedz Link
nigolla Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 25.08.14, 18:40 Mieczysław mój jest, po swoim ojcu A jego mama ma na imię Gienia Uwielbiam ludzkie imiona u kotów, zwłaszcza takie imiona kojarzące się z ludźmi po 50tce Odpowiedz Link
aquella Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 25.08.14, 21:16 powiem szczerze, że Eugeniusz to polska wersja oryginalnej wersji imienia mojego kota, po swojemu je zmieniłam po prostu ale i oryginalnego używam Odpowiedz Link
nigolla Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 26.08.14, 22:56 o, dopiero o Matyldzie doczytałam. Rządzi Odpowiedz Link
peny-y-cat Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 29.08.14, 02:23 moja kotka nazywa się Saga (pseudonim - myszka ), a mój nieodżałowany kocurek nazywał się Whyskey Odpowiedz Link
doremiko Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 14.09.14, 00:20 Moja nieodżałowana kotka, która zasnęła w 18. roku życia miała na imię Melania. Odpowiedz Link
margit35 Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 12.10.14, 18:18 a ja mam Tymoteusza ma 9 lat Odpowiedz Link
sfi Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 13.10.14, 20:49 Moi rodzice już drugiego kota nazwali Oli (od Olisadebe). Był jeszcze cudowny Lucek (bo przybył w lutym). Odpowiedz Link
gabriela811 Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 24.10.14, 12:10 Mój kot ma na imię Jasiu Odpowiedz Link
boabea Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 05.11.14, 12:07 Fredzio - czarny kot z charakterkiem macho i Gabrysia - śliczna i drobna koteczka. Jak ja za nimi tęsknię! Odpowiedz Link
koza_w_rajtuzach Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 08.01.15, 09:27 My mamy Anielę, ale zdrabniamy ją do Neli . Odpowiedz Link
hozia Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 10.02.15, 15:18 Nasz to Theodor-niebieski brytyjczyk Odpowiedz Link
wiky.online Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 10.02.15, 20:46 Witam jestem posiadaczką trzech kotów więc najstarszy to Gacek potem Czesław i najmłodsza to Nela.Był jeszcze Mirosław ale jest za tęczowym mostem Odpowiedz Link
d25 Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 12.02.15, 13:21 Po kolei: Kitka - najstarsza kotka, miała być Abstrakcja (bo zwierzak dla żony był pojęciem abstrakcyjnym) ale musiałem się poddać, Śliczna vel Piękna - mała kotka (ma ponad 3 lata, ale wygląda na góra 6 miesięcy), imię tłumaczy wszystko Mikuś - kocurek (zabrany ze schroniska razem ze Śliczną), Kubuś Puchatem przy nim to jest prawdziwy intelektualista i już z przeszłości niestety: Rudziaszek - łatwo się domyślić, rudy przybłęda, wiejski kocur co to nikomu się nie kłania - najbardziej potulny kot jakiego znałem, niestety kilka lat "na wolności" nie pozwoliły mu cieszyć się domem za długo Kropka - pamiętacie "przygarnij kropka" ?, to od tego - jak popatrzył na ciebie to nawet kipiące mleko nie było ważne... Odpowiedz Link
kwiatowapanna Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 16.03.15, 11:18 Puma - dachowiec Odpowiedz Link
9pavel Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 25.03.15, 22:51 Filemon bo biały kot z czarnymi łatkami, przypominał trochę tego z kreskówki. Teraz urosl i wyglada raczej jak bonifacy ) Odpowiedz Link
aalissson Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 01.04.15, 01:58 Punci i Pierdziunka Odpowiedz Link
sandflower5 Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 16.04.15, 00:37 Puchatek Bo to taki rudy pluszak... _ _ studia z logistyki kraków kontra filologia skandynawska kraków Odpowiedz Link
lol66la Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 16.04.15, 13:29 Esmeralda i kophirnof Odpowiedz Link
cushetka Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 19.04.15, 13:55 Rudzik, Szarek i Biała Odpowiedz Link
farmer0071 Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 25.04.15, 06:09 Mój nazywa się Cezarek - a dokładniej Cezar, po Cezarze -- Czytam forexbiznes.pl Odpowiedz Link
kulawa.stonka Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 25.04.15, 08:04 Jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to był Bartek (imię bardzo podobało mojej mamie, Bartek miał się nazywać mój ewentualny brat ale urodziła się siostra ). Więc Bartka odziedziczył kot. W moim dorosłym życiu był najpierw Leon a teraz jest Nela Odpowiedz Link
usmiechnietakaska Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 27.04.15, 18:10 Moj to Sznycel, 7-mio miesieczny kot rasy tabby. Kawal drania, nawet po kastracji. Ale przymiliac sie tez umie Odpowiedz Link
lika25 Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 06.05.15, 16:27 Franek, rudzielec! Kocham kotki Macie już profil waszego kociaka na myzoo? to taki fcb dla zwierzaków Odpowiedz Link
uthark Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 01.06.15, 21:27 Dinki. Mam trochę kocich imion: Kacper, Rufin, Bonawentura, Makary, dla rudzielca Złoty Puszek. Odpowiedz Link
e.go Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 01.06.15, 22:12 Kicia,Gryźli,Mała Czarna Helenka,Malwina ,a były jeszcze : Weguś ( odżywiał się przede wszystkim sałatą),Laluś,Łapczyk i Łatek.Każde z tych imion przypisane sa wyłącznie do tego jednego kota i związane sa z jego charakterem. c Odpowiedz Link
a.kudla5 Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 06.08.15, 13:02 Moj poprostu Macius ma 7 lat i jest dachowcem. Odpowiedz Link
chantal10 Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 05.06.15, 20:06 My mamy Lusię, vel. Lucynę, vel. Lucyfer (to ostatnie jak połamała mi kwiatki ). Odpowiedz Link
viccca Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 23.06.15, 11:14 Ja jestem właścicielką pary kotków syjamskich Ebi i Peg moje wcześniejsze koty nazywały się Marta i Fred Odpowiedz Link
just-k69 Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 27.06.15, 12:51 Stefan ale wołam do niego Stefek bo jest na razie małym dzieckiem Odpowiedz Link
andreadoria13 Re: Jak mają na imię Wasze kocmołuchy? :) 27.06.15, 15:37 Tina, Tinek, Kama, Nela ... Odpowiedz Link