Dodaj do ulubionych

a teraz tak ladnie szumi za oknem ...

04.04.06, 03:52
to pada wiosenny deszcz
Obserwuj wątek
    • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 04.04.06, 08:18
      No i taki lubię, jeszcze letni bardzo lubię wink. Szczególnie wieczorem wink.
      • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 04.04.06, 16:47
        szum to owszem tak, lubie, ale mokrosci to nie... a deszcz jest mokry, ppffft!
        • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 04.04.06, 20:02
          Fajnie chłodzi - szczególnie głowę wink
          • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 04.04.06, 21:04
            ja tam nie lubie jak mnie chlodzi, nawet w upaly wole znalezc jakis
            nasloneczniony kawalek podlogi
            • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 05.04.06, 00:44
              w upały to ja cienia szukam wink
              • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 05.04.06, 02:05
                oj ludzie wy wszystko robicie na odwrot...
                chodzicie po deszczu zanim przed nim uciekac, szukacie cienia zamiast wygrzac
                sie porzadnie na sloncu... nie macie zielonego pojecia o zasadach konserwacji
                energii
                • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 05.04.06, 08:01
                  może dlatego, że dbamy o stałą temperaturę ciała wink
                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 05.04.06, 18:47
                    WY dbacie o stala temperature ciala?
                    wy nawet nie macie futra, wasza skora jest zupelnie gola, nie rozsmieszaj mnie!
                    • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 06.04.06, 10:59
                      czasami się ubieramy wink
                      • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 07.04.06, 02:13
                        taaa, obserwuje ludzie... kon by sie usmial z waszym ubieraniem, nie ma to jak
                        wlasne futro!
                        • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 07.04.06, 07:54
                          Ciekawe, nigdy koloru futra nie chciałeś zmienić wink
                          • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 07.04.06, 14:01
                            alez moje jest super eleganckie, czarno-biale, ktoz by chcial je zmieniac? i na
                            co, jakies dzinsy?
                            • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 07.04.06, 14:04
                              teraz mi sie przypomnialo - ten kot syjamski naprzeciwko ma inne futro niz ja,
                              moze moglbym zmienic na takie jak jego, ale moje jest jednak ladniejsze, mrrr
                              • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 07.04.06, 15:50
                                Nikt nie neguje ładności Twojego futra, ale nie raz może wolałbyć rudym
                                kotkiem wink
                                • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 07.04.06, 16:04
                                  eee, rude jest jakies takie... wole biale i czarne, wygladam w nim jakbym je
                                  kupil w butiku Chanel
                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 07.04.06, 18:58
                                    Perfumy w zestawie też były wink
                                    • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 07.04.06, 20:27
                                      o nie, tylko nie perfumy! po tym kicham tak samo jak po pieprzu, a fuj!
                                      • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 07.04.06, 23:25
                                        Kurcze, perfumy perfumami, ale powąchaj zapach waniliowy, to jest dopiero
                                        fuuujjj!!!
                                        • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 08.04.06, 02:42
                                          o tak, o tak, tutaj wszyscy sie zgadzamy - Ty, ludzia i ja: wanilia smierdzi
                                          nie znosze jej pod zadna postacia, na szczescie ludzia tez nie wiec przynajmniej
                                          jeden problem mniej
                                          • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 08.04.06, 13:20
                                            Kurcze, moja żona uwielbia ten zapach, fuuujjjjjjjj
                                            • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 08.04.06, 21:16
                                              eeee, no to bardzo dobrze ze nie mam zony, bo jeszcze by uwielbiala
                                              • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 09.04.06, 21:56
                                                No tak, czasami jednak dobrze żone mieć wink
                                                • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 09.04.06, 23:48
                                                  taak?
                                                  powiedz mi dlaczego, bo ja zony nie mialem, cale zycie z ludzia a ona to
                                                  wiesz... no moglbym ja zamienic na zone skoro to jak mowisz lepszy uklad
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 10.04.06, 02:04
                                                    Mówię, że czasami, lepiej zostań przy ludziach wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 10.04.06, 02:27
                                                    no to teraz juz nic nie wiem... zostac musze, bo nie mam innego wyjscia, bo
                                                    nawet gdybym znalazl zone to czy ludzia by mi pozwolila odejsc?
                                                    a moze sam bym nie chcial odejsc.... mrrr... musze o tym pomyslec
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 10.04.06, 08:22
                                                    Widzisz, zawsze jest jakieś ale sad
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 10.04.06, 18:07
                                                    tak, zycie nie jest latwe
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 10.04.06, 23:05
                                                    Niestety, ale trzeba być twardym wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 11.04.06, 01:07
                                                    no wiesz, jak sie pozwolisz duzo glaskac to ewentualnie rozmiekniesz, zreszta na
                                                    co komu twardy kot... kot powinien byc mieciutki i ja taki jestem miiiaaaiiuiia
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 11.04.06, 08:21
                                                    Też racja, ale jak psa zobaczysz to twardy jesteś wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 11.04.06, 14:49
                                                    eee, ja do psow po dobroci, bardzo lubie sie z nimi bawic
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 12.04.06, 01:06
                                                    Z każdym?
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 12.04.06, 02:17
                                                    te ktore spotkalem byly wszystkie bardzo mile
                                                    ale fakt wole z dziewczynkami
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 12.04.06, 10:10
                                                    No ta samiczki są delikatniejsze wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 13.04.06, 01:44
                                                    i duzo ladniej pachna
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 13.04.06, 14:13
                                                    tak wanilią wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 14.04.06, 04:44
                                                    o nie!
                                                    byle nie wanilia!
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 14.04.06, 09:09
                                                    To może zmywaczem do paznokietków wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 14.04.06, 13:07
                                                    jeszcze gorzej!
                                                    Robi, jestes sadystyczny!
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 14.04.06, 13:30
                                                    Wszystko to wczoraj mnie spotkało sad, chciałem sie podzielić tym z Tobą wink, ale
                                                    jak Ty też nie lubisz, to nie wąchaj wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 14.04.06, 16:21
                                                    o jej, kazali Ci wachac wanilie a potem zmywacz?
                                                    no masz szczescie ze wyszedles z tego z zyciem, mrau!
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 15.04.06, 21:08
                                                    Musiałem nawet na balkon wyjść sad
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 16.04.06, 22:29
                                                    no popatrz, a ja to nawet nie mam balkonu... zreszta ja nie lubie wychodzic z
                                                    mieszkania, tam na zewnatrz jest tak jakos ... zewnetrznie
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 19.04.06, 08:33
                                                    Dla mnie jest OK.
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 20.04.06, 04:09
                                                    och, wy ludzie i wasze ludziowe preferencje
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 20.04.06, 08:28
                                                    No nie powiem, wolałbym domek z ogrodem, ale cóż wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 20.04.06, 13:59
                                                    domek z ogrodem! brr, ja spedzilem dziecinstwo kolo takiego domku, tulalem sie
                                                    wtedy po ulicach i bardzo niedobrze domki mi sie kojarza
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 20.04.06, 15:09
                                                    Widzisz, ja całe życie w bloku i teraz mi sie jakiś grill na wiosne marzy wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 20.04.06, 17:36
                                                    moje zycie nabralo barwy dopiero kiedy sie wprowadzilem do mieszkania na
                                                    pietrze... nareszcie bylo bezpiecznie i deszcz mi nie lal na glowe
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 20.04.06, 18:57
                                                    Kazde życie ma swoje uroki.
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 20.04.06, 19:46
                                                    ale co poniektorych urokow to ja naprawde nie lubilem
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 21.04.06, 19:51
                                                    Przykro mi, ale ja niektórych też nie lubię sad
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 22.04.06, 01:40
                                                    bo to sa uroki dla osob o bardzo szczegolnym guscie
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 22.04.06, 09:15
                                                    Myślisz, że mają nie raz wybór?
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 22.04.06, 17:44
                                                    mysle ze tak, ze jak ktos lubi pakowac sie w klopoty to bedzie to robil caly czas
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 23.04.06, 15:32
                                                    Niby tak, ale nie raz jest to pech sad
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 23.04.06, 15:40
                                                    no moze czasami, z tym ze wiesz ja znam takich co maja wylacznie pecha, bo musza
                                                    to czy tamto a nie chce im sie czego innego
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 23.04.06, 17:07
                                                    Czekaja na wygraną w totka?
                                                  • dachowiec.fernando Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 23.04.06, 17:23
                                                    gorzej, wybijaja sasiadom szyby a potem maja pretensje ze sasiedzi sie
                                                    odwzajemniaja
                                                  • roborobi Re: a teraz tak ladnie szumi za oknem ... 24.04.06, 11:32
                                                    Tak, to chamstwo poprostu i brak kultury

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka