Dodaj do ulubionych

slonce wyszlo!

04.04.06, 21:05
a przez caly ranek wial okropny wiatr, no ale taki straszny ze mowie wam...
przewiewalo przez okna i sciany, slowo daje
jakbym nie mial futra to nie wiem, moglbym nawet zmarznac
Obserwuj wątek
    • roborobi Re: slonce wyszlo! 05.04.06, 00:44
      musisz zamówienie na piec złożyć wink
      • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 05.04.06, 02:06
        taaa, i kto je zrealizuje?
        bo przeciez nie ludzia, a ze mna w sklepie z piecami nie beda umieli rozmawiac
        • roborobi Re: slonce wyszlo! 05.04.06, 08:00
          Musisz strajk zrobić: położyć się na piecu i zamruczeć, że bez pieca to Ty nie
          wychodzisz wink
          • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 05.04.06, 18:45
            ale co to jest piec?
            my mamy tylko grzejniki pod oknami i kuchenke gazowa, pieca nigdy w zyciu nie
            widzialem!
            (na grzejnikach sie polozyc nie da, a na kuchence ludzia trzyma jakies gary...
            zeby sie jeszcze nauczyla gotowac to bym wiedzial po co, a tak to tylko zajmuja
            miejsce)
            • roborobi Re: slonce wyszlo! 06.04.06, 11:02
              Musisz w ksiażkach pogrzebać wink
              • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 07.04.06, 02:14
                na ksiazkach to ja wole sie klasc, ale tylko wtedy kiedy ludzia taka ksiazke czyta
                • roborobi Re: slonce wyszlo! 07.04.06, 07:52
                  I to chodzi. Gazety też są dobre do tego wink
                  • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 07.04.06, 14:00
                    ale gazety tak brzydko szeleszcza, mmrrr, no i farba drukarska mozna sie umazac
                    • roborobi Re: slonce wyszlo! 07.04.06, 15:48
                      I fotka na futrze sie może odbić wink
                      • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 07.04.06, 16:03
                        a jeszcze gorzej, jak ona rozwiazuje jakies krzyzowki i wtedy i ta farba
                        drukarska i tusz z dlugopisu
                        nie, wole ksiazki, nie ma w nich krzyzowek
                        • roborobi Re: slonce wyszlo! 07.04.06, 19:00
                          Może mapy takie rozkładane wink
                          • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 07.04.06, 20:29
                            nie, ona ma wszystkie mapy w atlasach, takich na spiralke i na tym sie bardzo
                            zle lezy - kluje w futerko
                            mapy nie
                            ale wykroje krawieckie, o tak!
                            miau!
                            • roborobi Re: slonce wyszlo! 07.04.06, 23:23
                              Na szpileczki uważaj wink
                              • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 08.04.06, 02:40
                                to sam papier, bez szpileczek
                                a szpileczkami to ona tak smieci po calym domu ze slowo daje nawet kanapka nie
                                jest bezpieczna
                                dlatego jednak wole lozko, mmmriiiiauuu
                                • roborobi Re: slonce wyszlo! 08.04.06, 13:19
                                  Szpileczki to chyba duże poświęcenie dla Ciebie, dobrze, że chociaż dobrze
                                  Twojej pani kreacje wychodzą i są wygodne do leżenia wink
                                  • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 08.04.06, 21:15
                                    o tak, uwielbiam sie klasc na tych zupelnie nowych ciuchach! a jak to jest
                                    jeszcze sweter, taki wiesz ze mozna to i owo zaczepic pazurkiem i zaciagnac, to
                                    mrrau! zaraz mam ochote pomiesic go lapkami
                                    • roborobi Re: slonce wyszlo! 09.04.06, 21:58
                                      No widzisz, jeszcze jak w nieładzie są, to pewnie bomba pewnie wink
                                      • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 09.04.06, 23:50
                                        o nie, ja wole jak one sa tak rowno ulozone, wtedy to dopiero radosc zobaczyc
                                        mine ludzi
                                        • roborobi Re: slonce wyszlo! 10.04.06, 02:02
                                          To sieści Twojej na ciuszkach nie lubi?
                                          • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 10.04.06, 02:26
                                            w ogole nie lubi mojej siersci! zebys widzial jak ona OSTENTACYJNIE usuwa moje
                                            najdrobniejsze wloski z ubrania, mebli, podlogi... no zalamac sie mozna
                                            przeciez siersc jest fajna i potrzebna, nie?
                                            • roborobi Re: slonce wyszlo! 10.04.06, 08:23
                                              Mowa, nie ma to jak osierściowiona bluza granatowa wink
                                              • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 10.04.06, 18:08
                                                albo czarne spodnie, rrr!!!
                                                • roborobi Re: slonce wyszlo! 10.04.06, 23:04
                                                  Zresztą u mnie w chacie to wszystko lata wink, szczególnie kici sierść wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 11.04.06, 01:05
                                                    ja tez lubie polozyc tapicerke po calym mieszkaniu - lepiej sie czuje jak moja
                                                    siersc lezy i pod stolem, i kolo biblioteczki, i na kompie, no w ogole wszedzie
                                                  • roborobi Re: slonce wyszlo! 11.04.06, 08:23
                                                    Nawet z klawiatury jakaś sierść wylatuje wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 11.04.06, 14:51
                                                    i spod myszy, ale to rozumie sie dlaczego
                                                  • roborobi Re: slonce wyszlo! 12.04.06, 01:05
                                                    też ma sierść?
                                                  • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 12.04.06, 02:15
                                                    czy mysz ma siersc...
                                                    no nie, ta mysz jest jakas taka lysa i w ogole nieciekawie pachnie
                                                    to moja siersc, bo ja sie lubie ta mysza bawic
                                                  • roborobi Re: slonce wyszlo! 12.04.06, 10:11
                                                    No tak zapomniałem, że koty lubią mysze, a mysze lubią koty wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 13.04.06, 01:46
                                                    pobawic sie nia fajnie
                                                  • roborobi Re: slonce wyszlo! 13.04.06, 14:12
                                                    serka przynieść wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 14.04.06, 04:42
                                                    ale po co, ja nie lubie serka
                                                  • roborobi Re: slonce wyszlo! 14.04.06, 09:12
                                                    dla myszki wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 14.04.06, 13:09
                                                    alez myszka jest do zabawy, a nie zeby ja karmic serkiem
                                                  • roborobi Re: slonce wyszlo! 14.04.06, 13:28
                                                    Z serkiem będzi Ci łatwiej namówić ją do zabawy wink
                                                  • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 14.04.06, 16:19
                                                    a co mam ja namawiac jak sie moge po prostu nia pobawic, heh?
    • roborobi Re: slonce wyszlo! 19.04.06, 08:37
      Dzisiaj chyba wiosenny dzień sie zapowiada wink, słońce od rana świeci i chmurek
      nie widać wink
      • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 20.04.06, 04:13
        od paru dni jest wiosennie, ludzia raz nawet wrocila do domu zostawic plaszcz bo
        bylo jej za goraca na dworze
        mnie to tam nigdy nie jest za goraco, spedzam zycie we wlasnym futrze
        • roborobi Re: slonce wyszlo! 20.04.06, 08:30
          Ale troszke futra po zimie zostawiłeś na dywanach i innych rzeczach wink
          • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 20.04.06, 14:00
            hy hy, caly czas wszedzie zostawiam, ale i tak mam ciagle nowe
            • roborobi Re: slonce wyszlo! 20.04.06, 15:08
              Ale nie takie geste wink
              • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 20.04.06, 17:37
                eee, moje to chyba caly rok jest takie samo, nie wychodze przeciez na dwor
                • roborobi Re: slonce wyszlo! 20.04.06, 18:59
                  co racja to racja, a jak zimno to zawsze z dywanu można sobie futerko dobrać
                  • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 20.04.06, 19:45
                    z dywanu to ludzia bez przerwy usuwa, i wcale mi nie oddaje chociaz to moje
                    • roborobi Re: slonce wyszlo! 21.04.06, 20:09
                      Musisz pogadać, że to na ciężkie dni sobie zastawiasz wink
                      • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 22.04.06, 01:43
                        co, ciezkie dni? to wasz ludziowy problem, ja nie lubie miec zadnych stresow
                        • roborobi Re: slonce wyszlo! 22.04.06, 09:13
                          A zamknięte dzwi do sypialni to nie stres dla Ciebie?
                          • dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 22.04.06, 17:40
                            stres, oj straszny stes... ale nauczylem sie z tym zyc, w koncu kanapka tez jest
                            nadaje sie do spania, no i ostatnio wpadlem na swietny pomysl - jak zamyka
                            sypialnie ide do biura i klade sie na jej roboczym fotelu
                            a co, niech wie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka