dachowiec.fernando 04.04.06, 21:05 a przez caly ranek wial okropny wiatr, no ale taki straszny ze mowie wam... przewiewalo przez okna i sciany, slowo daje jakbym nie mial futra to nie wiem, moglbym nawet zmarznac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 05.04.06, 02:06 taaa, i kto je zrealizuje? bo przeciez nie ludzia, a ze mna w sklepie z piecami nie beda umieli rozmawiac Odpowiedz Link
roborobi Re: slonce wyszlo! 05.04.06, 08:00 Musisz strajk zrobić: położyć się na piecu i zamruczeć, że bez pieca to Ty nie wychodzisz Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 05.04.06, 18:45 ale co to jest piec? my mamy tylko grzejniki pod oknami i kuchenke gazowa, pieca nigdy w zyciu nie widzialem! (na grzejnikach sie polozyc nie da, a na kuchence ludzia trzyma jakies gary... zeby sie jeszcze nauczyla gotowac to bym wiedzial po co, a tak to tylko zajmuja miejsce) Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 07.04.06, 02:14 na ksiazkach to ja wole sie klasc, ale tylko wtedy kiedy ludzia taka ksiazke czyta Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 07.04.06, 14:00 ale gazety tak brzydko szeleszcza, mmrrr, no i farba drukarska mozna sie umazac Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 07.04.06, 16:03 a jeszcze gorzej, jak ona rozwiazuje jakies krzyzowki i wtedy i ta farba drukarska i tusz z dlugopisu nie, wole ksiazki, nie ma w nich krzyzowek Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 07.04.06, 20:29 nie, ona ma wszystkie mapy w atlasach, takich na spiralke i na tym sie bardzo zle lezy - kluje w futerko mapy nie ale wykroje krawieckie, o tak! miau! Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 08.04.06, 02:40 to sam papier, bez szpileczek a szpileczkami to ona tak smieci po calym domu ze slowo daje nawet kanapka nie jest bezpieczna dlatego jednak wole lozko, mmmriiiiauuu Odpowiedz Link
roborobi Re: slonce wyszlo! 08.04.06, 13:19 Szpileczki to chyba duże poświęcenie dla Ciebie, dobrze, że chociaż dobrze Twojej pani kreacje wychodzą i są wygodne do leżenia Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 08.04.06, 21:15 o tak, uwielbiam sie klasc na tych zupelnie nowych ciuchach! a jak to jest jeszcze sweter, taki wiesz ze mozna to i owo zaczepic pazurkiem i zaciagnac, to mrrau! zaraz mam ochote pomiesic go lapkami Odpowiedz Link
roborobi Re: slonce wyszlo! 09.04.06, 21:58 No widzisz, jeszcze jak w nieładzie są, to pewnie bomba pewnie Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 09.04.06, 23:50 o nie, ja wole jak one sa tak rowno ulozone, wtedy to dopiero radosc zobaczyc mine ludzi Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 10.04.06, 02:26 w ogole nie lubi mojej siersci! zebys widzial jak ona OSTENTACYJNIE usuwa moje najdrobniejsze wloski z ubrania, mebli, podlogi... no zalamac sie mozna przeciez siersc jest fajna i potrzebna, nie? Odpowiedz Link
roborobi Re: slonce wyszlo! 10.04.06, 08:23 Mowa, nie ma to jak osierściowiona bluza granatowa Odpowiedz Link
roborobi Re: slonce wyszlo! 10.04.06, 23:04 Zresztą u mnie w chacie to wszystko lata , szczególnie kici sierść Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 11.04.06, 01:05 ja tez lubie polozyc tapicerke po calym mieszkaniu - lepiej sie czuje jak moja siersc lezy i pod stolem, i kolo biblioteczki, i na kompie, no w ogole wszedzie Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 11.04.06, 14:51 i spod myszy, ale to rozumie sie dlaczego Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 12.04.06, 02:15 czy mysz ma siersc... no nie, ta mysz jest jakas taka lysa i w ogole nieciekawie pachnie to moja siersc, bo ja sie lubie ta mysza bawic Odpowiedz Link
roborobi Re: slonce wyszlo! 12.04.06, 10:11 No tak zapomniałem, że koty lubią mysze, a mysze lubią koty Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 14.04.06, 13:09 alez myszka jest do zabawy, a nie zeby ja karmic serkiem Odpowiedz Link
roborobi Re: slonce wyszlo! 14.04.06, 13:28 Z serkiem będzi Ci łatwiej namówić ją do zabawy Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 14.04.06, 16:19 a co mam ja namawiac jak sie moge po prostu nia pobawic, heh? Odpowiedz Link
roborobi Re: slonce wyszlo! 19.04.06, 08:37 Dzisiaj chyba wiosenny dzień sie zapowiada , słońce od rana świeci i chmurek nie widać Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 20.04.06, 04:13 od paru dni jest wiosennie, ludzia raz nawet wrocila do domu zostawic plaszcz bo bylo jej za goraca na dworze mnie to tam nigdy nie jest za goraco, spedzam zycie we wlasnym futrze Odpowiedz Link
roborobi Re: slonce wyszlo! 20.04.06, 08:30 Ale troszke futra po zimie zostawiłeś na dywanach i innych rzeczach Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 20.04.06, 14:00 hy hy, caly czas wszedzie zostawiam, ale i tak mam ciagle nowe Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 20.04.06, 17:37 eee, moje to chyba caly rok jest takie samo, nie wychodze przeciez na dwor Odpowiedz Link
roborobi Re: slonce wyszlo! 20.04.06, 18:59 co racja to racja, a jak zimno to zawsze z dywanu można sobie futerko dobrać Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 20.04.06, 19:45 z dywanu to ludzia bez przerwy usuwa, i wcale mi nie oddaje chociaz to moje Odpowiedz Link
roborobi Re: slonce wyszlo! 21.04.06, 20:09 Musisz pogadać, że to na ciężkie dni sobie zastawiasz Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 22.04.06, 01:43 co, ciezkie dni? to wasz ludziowy problem, ja nie lubie miec zadnych stresow Odpowiedz Link
roborobi Re: slonce wyszlo! 22.04.06, 09:13 A zamknięte dzwi do sypialni to nie stres dla Ciebie? Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: slonce wyszlo! 22.04.06, 17:40 stres, oj straszny stes... ale nauczylem sie z tym zyc, w koncu kanapka tez jest nadaje sie do spania, no i ostatnio wpadlem na swietny pomysl - jak zamyka sypialnie ide do biura i klade sie na jej roboczym fotelu a co, niech wie Odpowiedz Link