dachowiec.fernando 22.04.06, 01:48 fantastyczne masz te pazurki, co myslisz o jakims malym wspolnym chrupanku asparagusa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 23.04.06, 11:47 Troszeczkę jesteśmy zadrosne, ale coż... Prawda jest taka, że Maja jest śliczną kociczką! Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 23.04.06, 15:37 au, au!!! jaki jestem nieostrozny! kot traci glowe miedzy tymi wszystkimi kociczkami, teraz pewnie bede wygladal jak jakis futrzany Casanowa! Odpowiedz Link
roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 23.04.06, 17:08 Mając czas tylko cztery godziny dziennie? Raczej jak hobbysta Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 23.04.06, 17:15 Robi, Ty mi lepiej wspolczuj... male niedopatrzenie a czuje sie jak jakis donhuan Odpowiedz Link
roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 24.04.06, 11:33 No dobrze współczuję , oczywiście braku czasu Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 25.04.06, 00:59 dziekuje za zrozumienie... cale szczescie ze tu jestes, bo by mnie te baby wykonczyly, my sie musimy trzymac razem Odpowiedz Link
roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 25.04.06, 08:06 Obiecałem, to jestem, a ponieważ wiem, że brak czasu masz to następnej kocicy nie będę już podsyłał Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 02:03 a co, masz jakas fajna kocice? nie badz taki, pokaz ja! ja je kocham wszystkie i bez wyjatku! Odpowiedz Link
roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 02:28 Rano sie postaram wysłać Odpowiedz Link
roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 02:36 Poszło już teraz , na @. Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 05:18 mrrrrau! jaka sliczna! mam straszna ochote polizac ja po szyjce, to chyba nic zdroznego? i jak mi przyjemnie ze dostalem majla, teraz sie czuje zupelnie jak ludz Odpowiedz Link
roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 08:11 Trochę poważnie wyszła , taka mało dostępna sie wydaje Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 14:21 ooo, Robi nie musisz mi przypominac, jakby co to wiem ze i tak mnie ofuka Odpowiedz Link
roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 19:15 no może nie podobni troche jesteście, tylko Ona ma jeden kolor wiecej Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 27.04.06, 00:56 tak, samiczki sa zawsze wielokolorowe, my mamy najwyzej dwa kolory Odpowiedz Link
roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 27.04.06, 13:26 Więcej niz trzy kolorki to ja nie widziałem Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 28.04.06, 00:38 ludzia kiedys mieszkala z kota o wielu kolorach... ale kota miala wypadek i umarla kote widzialem na zdjeciu, no mowie Ci cala w wielobarwne cetki Odpowiedz Link
roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 28.04.06, 08:13 Musiała być śliczna, szkoda każdego zwierzątka Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 29.04.06, 01:35 ooo, ludzia byla w szoku przez dwa tygodnie... nawet ten ynterwju co to miala dostac lepsza prace przelozyla bo nie mogla sie uspokoic tylko ciagle szlochala Odpowiedz Link
roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 29.04.06, 21:45 Przecież to jak rodzina, więc nic dziwnego Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 30.04.06, 15:23 JAK rodzina? my jestesmy rodzina! Odpowiedz Link
maglietta Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 24.04.06, 11:37 ojej, dziekuje tylko ten esparagus... ja to sie normalnie boje zielenine dotykac bo...wczoraj jak zwykle choinka mnie zaatakowala...i niestety oni widzieli jak jej oddawalam...i (az mi wasy opadaja na sama mysl) pod wode mnie wsadzili za kare...straszne to bylo...siedzialam nastroszona przez pol dnia potem zeby sobie nie mysleli, az przyszli i przeprosili...moze bysmy muchy polapali razem, co Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 25.04.06, 01:02 wrednych masz ludziow, ogromnie wspolczuje... pod wode, normalnie mam ochote schowac sie za futon na sama mysl o wodzie! bardzo dobrze ze ich zmusilas do przeprosin, ja bym w takiej sytuacji chyba obrzygal jej ulubione buty (chociaz nigdy nic takiego nie zrobilem) muchy lapac, w moim wieku... to moze jakies male tarzanko w kocimietce? Odpowiedz Link