Dodaj do ulubionych

Maya! Ty to jestes super dziewczyna!

22.04.06, 01:48
fantastyczne masz te pazurki, co myslisz o jakims malym wspolnym chrupanku
asparagusa?
Obserwuj wątek
    • umfana Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 23.04.06, 11:47
      Troszeczkę jesteśmy zadrosne, ale coż... Prawda jest taka, że Maja jest śliczną
      kociczką!
      • dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 23.04.06, 15:37
        au, au!!! jaki jestem nieostrozny!
        kot traci glowe miedzy tymi wszystkimi kociczkami, teraz pewnie bede wygladal
        jak jakis futrzany Casanowa!
        • roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 23.04.06, 17:08
          Mając czas tylko cztery godziny dziennie? Raczej jak hobbysta wink
          • dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 23.04.06, 17:15
            Robi, Ty mi lepiej wspolczuj... male niedopatrzenie a czuje sie jak jakis donhuan
            • roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 24.04.06, 11:33
              No dobrze współczuję wink, oczywiście braku czasu wink
              • dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 25.04.06, 00:59
                dziekuje za zrozumienie... cale szczescie ze tu jestes, bo by mnie te baby
                wykonczyly, my sie musimy trzymac razem
                • roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 25.04.06, 08:06
                  Obiecałem, to jestem, a ponieważ wiem, że brak czasu masz to następnej kocicy
                  nie będę już podsyłał wink
                  • dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 02:03
                    a co, masz jakas fajna kocice? nie badz taki, pokaz ja! ja je kocham wszystkie i
                    bez wyjatku!
                    • roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 02:28
                      Rano sie postaram wysłać
                      • roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 02:36
                        Poszło już teraz wink, na @.
                        • dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 05:18
                          mrrrrau! jaka sliczna! mam straszna ochote polizac ja po szyjce, to chyba nic
                          zdroznego?
                          i jak mi przyjemnie ze dostalem majla, teraz sie czuje zupelnie jak ludz
                          • roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 08:11
                            Trochę poważnie wyszła wink, taka mało dostępna sie wydaje wink
                            • dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 14:21
                              ooo, Robi nie musisz mi przypominac, jakby co to wiem ze i tak mnie ofuka
                              • roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 26.04.06, 19:15
                                no może nie podobni troche jesteście, tylko Ona ma jeden kolor wiecej
                                • dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 27.04.06, 00:56
                                  tak, samiczki sa zawsze wielokolorowe, my mamy najwyzej dwa kolory
                                  • roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 27.04.06, 13:26
                                    Więcej niz trzy kolorki to ja nie widziałem sad
                                    • dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 28.04.06, 00:38
                                      ludzia kiedys mieszkala z kota o wielu kolorach... ale kota miala wypadek i umarla
                                      kote widzialem na zdjeciu, no mowie Ci cala w wielobarwne cetki
                                      • roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 28.04.06, 08:13
                                        Musiała być śliczna, szkoda każdego zwierzątka sad
                                        • dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 29.04.06, 01:35
                                          ooo, ludzia byla w szoku przez dwa tygodnie... nawet ten ynterwju co to miala
                                          dostac lepsza prace przelozyla bo nie mogla sie uspokoic tylko ciagle szlochala
                                          • roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 29.04.06, 21:45
                                            Przecież to jak rodzina, więc nic dziwnego
                                            • dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 30.04.06, 15:23
                                              JAK rodzina? my jestesmy rodzina!
                                              • roborobi Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 01.05.06, 12:37
                                                No widzisz smile
    • maglietta Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 24.04.06, 11:37
      ojej, dziekuje smile tylko ten esparagus... ja to sie normalnie boje zielenine
      dotykac bo...wczoraj jak zwykle choinka mnie zaatakowala...i niestety oni
      widzieli jak jej oddawalam...i (az mi wasy opadaja na sama mysl) pod wode
      mnie wsadzili za kare...straszne to bylo...siedzialam nastroszona przez pol
      dnia potem zeby sobie nie mysleli, az przyszli i przeprosili...moze bysmy muchy
      polapali razem, co smile
      • dachowiec.fernando Re: Maya! Ty to jestes super dziewczyna! 25.04.06, 01:02
        wrednych masz ludziow, ogromnie wspolczuje... pod wode, normalnie mam ochote
        schowac sie za futon na sama mysl o wodzie! bardzo dobrze ze ich zmusilas do
        przeprosin, ja bym w takiej sytuacji chyba obrzygal jej ulubione buty (chociaz
        nigdy nic takiego nie zrobilem)
        muchy lapac, w moim wieku... to moze jakies male tarzanko w kocimietce?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka