Dodaj do ulubionych

kto lubi skakac przez lozko?

07.09.06, 05:14
ja uwielbiam - uszy po sobie, i hop przez cale lozko na druga strone, a potem
w tyl zwrot i hop z powrotem
Obserwuj wątek
    • roborobi Re: kto lubi skakac przez lozko? 07.09.06, 21:21
      jakieś wąskie to łóżko smile
      • dachowiec.fernando Re: kto lubi skakac przez lozko? 08.09.06, 14:18
        no nie wiem, jakies poltora metra, ja przeciez jestem wyjatkowo sprawny!
        • roborobi Re: kto lubi skakac przez lozko? 08.09.06, 15:53
          bez dotykania łóżka to robisz?
          • dachowiec.fernando Re: kto lubi skakac przez lozko? 08.09.06, 17:56
            no nie, laduje w polowie i hop dalej, ale robie to tak szybko jakby to byl jeden
            skok
            • roborobi Re: kto lubi skakac przez lozko? 11.09.06, 08:29
              uff
              bo już myślałem, że moja kocica ma zaległości w treningu smile
              • dachowiec.fernando Re: kto lubi skakac przez lozko? 11.09.06, 13:31
                to Twoja kocica tez hopsa po lozku?
                • roborobi Re: kto lubi skakac przez lozko? 11.09.06, 19:31
                  hopsa nawet po stole smile
                  • dachowiec.fernando Re: kto lubi skakac przez lozko? 12.09.06, 03:50
                    po stole to ja kiedys, ale doniczki jak sie tlukly spadajac robily taki halas ze
                    mi przeszlo
                    wiec teraz hopsam tylko po miekkim i tam gdzie nie ma zadnych doniczek
                    • roborobi Re: kto lubi skakac przez lozko? 12.09.06, 16:27
                      u mnie tylko jedna donniczka i to wisząca smile
                      • dachowiec.fernando Re: kto lubi skakac przez lozko? 12.09.06, 16:31
                        u nas tez doniczki glownie wiszace, po tym jak wytluklem te ze stolu
                        • roborobi Re: kto lubi skakac przez lozko? 12.09.06, 17:49
                          moja raczej podlewała kwiatki smile
                          • dachowiec.fernando Re: kto lubi skakac przez lozko? 17.09.06, 05:03
                            eee, tego nigdy nie robilem, zawsze wolalem kuwete, ta ziemia w doniczkach jest
                            jakas taka brudna, nie to co moje sosnowe wiorki
                            • roborobi Re: kto lubi skakac przez lozko? 17.09.06, 19:20
                              moja kocica ze wsi przyjechała, więc tam ziemi było dużo smile
                              • dachowiec.fernando Re: kto lubi skakac przez lozko? 18.09.06, 01:29
                                a ja to w Brooklynie sie urodzilem, wiesz? w Ridgewood, tam gdzie mozna nozem
                                dostac jak ktos jest za pozno na ulicy
                                ale wyrwalem sie ze slamsow, i zrobilem wielka kariere!
                                • roborobi Re: kto lubi skakac przez lozko? 18.09.06, 09:53
                                  no no no smile
                                  miło znać takiego kota smile
                                  tam chyba wszystko z betonu?
                                  • dachowiec.fernando Re: kto lubi skakac przez lozko? 19.09.06, 04:08
                                    z betonu, cementu i kryte papa, mowie Ci cos strasznego! i ani jednego drzewa w
                                    calej dzielnicy, w lecie normalnie jak w piecu!
                                    • roborobi Re: kto lubi skakac przez lozko? 19.09.06, 08:42
                                      więc dlatego ziemi nie lubisz tylko źwirek smile
                                      • dachowiec.fernando Re: kto lubi skakac przez lozko? 19.09.06, 14:34
                                        wole wiorki, takie sosnowe, bardzo ladnie pachna
                                        • roborobi Re: kto lubi skakac przez lozko? 19.09.06, 17:10
                                          pewnie ekologiczne sa smile
                                          • dachowiec.fernando Re: kto lubi skakac przez lozko? 19.09.06, 17:37
                                            a wcale nie, bo prawdziwe! prawdziwie wiorkowe i drzewiaste!
                                            • roborobi Re: kto lubi skakac przez lozko? 20.09.06, 13:21
                                              przecież drewno samo w sobie jest ekologiczne smile
                                              • dachowiec.fernando Re: kto lubi skakac przez lozko? 20.09.06, 23:08
                                                a nie plastikowe?
                                                bo buty z ekologicznej skory to plastikowe sa, prawda?
                                                • roborobi Re: kto lubi skakac przez lozko? 21.09.06, 09:16
                                                  oj - chyba nie wszystkie smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: kto lubi skakac przez lozko? 23.09.06, 01:50
                                                    no to co to jest ta ekoskora?
                                                  • roborobi Re: kto lubi skakac przez lozko? 24.09.06, 22:02
                                                    chyba nawet nie wie tego producent smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka