Dodaj do ulubionych

alez ona jest dokuczliwa ostatnio

12.09.06, 03:48
jak juz przylezie do domu to zamiast sie ze mna bawic wywleka te okropnie
szeleszczace torby, rozstawia maszynerie, wyciaga rozne szmaty z tych toreb
(rany julek, jak toto szelesci! choroby nerwowej mozna dostac!) i zabiera sie
za krawiectwo
ze to niby w zeszlym roku nic sobie nowego nie uscibolila bo ja praca w tamtej
firmie tak pochlaniala
a co mnie to obchodzi! ja nie chce tych halasow i zeby ona sie miziala ze mna
zamiast siedziec przy maszynie!
Obserwuj wątek
    • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 12.09.06, 16:29
      musisz chyba do torby wskoczyć, aby Cie zauważyła smile
      • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 12.09.06, 16:35
        kiedy ja sie tych toreb boje, one naprawde okropnie brzmia
        • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 12.09.06, 17:43
          odwagi smile
          • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 17.09.06, 05:05
            latwo Ci powiedziec... nie slyszales jak one szeleszcza!
            • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 17.09.06, 19:19
              ale jak już się ułożysz to już nie będą szeleścić smile
              • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 18.09.06, 01:30
                ja sie nie moge ulozyc dopoki to dranstwo szelesci! naprawde wole odkurzacz,
                mozna go lapac z tylu za kabel zeby tak nie wyl
                • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 18.09.06, 09:51
                  moja do odkurzacza się nie zbliża smile
                  torebki szeleszczące lubi smile
                  • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 19.09.06, 04:06
                    kobiety maja wszystko na odwrot, nie?
                    • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 19.09.06, 08:43
                      Ciekawe dlaczego, czy kocica i kot też z innych planet są?
                      • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 19.09.06, 14:35
                        a dlaczego by nie?
                        • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 19.09.06, 17:09
                          to Ty z jakiej planety?
                          • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 19.09.06, 17:39
                            z gwiazdozbioru Lwa, to taki wiekszy kot...
                            • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 20.09.06, 13:20
                              A moja kocica z gwiazdozbioru jakiego?
                              • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 20.09.06, 23:09
                                przeciez sam napisales, ze ona ze wsi!
                                z planety Ziemia!
                                • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 21.09.06, 09:15
                                  ale może najpierw z nieba spadła w Wielkanoc smile
                                  • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 23.09.06, 01:51
                                    no tak...
                                    byl tam w ziemi jakis lej powypadkowy?
                                    • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 24.09.06, 22:01
                                      nie mam pojęcia sad, spadła na wsi i takich informacji nie zbierałem sad
                                      • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 25.09.06, 03:13
                                        no to moze z Aldebarana, jako czesc panalemowej inwazji
                                        • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 25.09.06, 18:25
                                          może, chyba wolę nie wiedzieć smile
                                          • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 25.09.06, 20:40
                                            wolisz nie? dlaczego?
                                            wizja pana Lema tak Cie przestraszyla?
                                            • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 26.09.06, 14:41
                                              Tylko Bajki robotów kiedyś czytałem smile, chyba mnie nie zachwyciły smile
                                              • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 27.09.06, 03:15
                                                a Inwazji z Aldebarana nie?
                                                histeryczne, jak paru Ziemian oddechem alkoholowym wymiotlo z egzystencji cala
                                                zaloge ufoludkow
                                                • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 27.09.06, 08:41
                                                  a to o Polakach i Rosjanach było?
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 27.09.06, 23:57
                                                    nie, o Ziemianach i Aldebaranczykach, chociaz Ziemianie to byli Polacy
                                                  • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 28.09.06, 00:21
                                                    jak oddech narodowy był to Polacy smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 28.09.06, 04:49
                                                    oddech byl alkoholowy, to wiemy na pewno
                                                    o narodzie nic nie bylo
                                                  • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 28.09.06, 08:42
                                                    nawet między wierszami?
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 28.09.06, 22:29
                                                    to jest utwor prozaiczny!
                                                  • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 29.09.06, 15:29
                                                    OK. Między akapitami nic nie było?
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 29.09.06, 17:52
                                                    troche bialego miejsca...
                                                  • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 30.09.06, 11:06
                                                    czyli nic o Polakach sad
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 30.09.06, 14:25
                                                    tak doslownie, to nie
                                                  • roborobi Re: alez ona jest dokuczliwa ostatnio 30.09.06, 17:35
                                                    hhhmmm
                                                    no tak smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka