Dodaj do ulubionych

hi hi, a na moim drugim forum strzelilam

12.09.06, 18:37
symetryczny numer 9009
tyle ze tam nie bardzo wypada mi sie przechwalac
Obserwuj wątek
    • roborobi Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 13.09.06, 10:11
      ale było fotke zrobić i wtedy można było
      Gratulacje smile
      • zettrzy Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 13.09.06, 21:46
        fotke numeru?
        dziewiatki nie sa specjalnie modne
        • roborobi Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 14.09.06, 14:33
          ale nr buta niektóre panie noszą właśnie taki smile
          • dachowiec.fernando Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 17.09.06, 05:00
            pppfftt! co wy tutaj o butach, to jest moje kocie forum i tu sie butow nie nosi!
            psik ludzia psik, teraz bedzie o wolowince!
            • roborobi Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 17.09.06, 19:21
              w ciasteczkach czy z puszki?
              • dachowiec.fernando Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 18.09.06, 01:25
                z puszki, z puszki...
                mrrrrrr.... rozmarrrrrrrrrzylem sie...
                • roborobi Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 18.09.06, 09:54
                  moja chyba woli kurczaczka smile
                  • dachowiec.fernando Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 19.09.06, 04:10
                    kurczaczek tez mily, ale jednak wolowinka lepsza... albo losos
                    ale tunczyka nie lubie, jakis taki malo smaczny
                    • roborobi Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 19.09.06, 08:40
                      moja ryb z puszek nie je, tylko filety jak się lekko rozmrożą smile
                      • dachowiec.fernando Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 19.09.06, 14:32
                        a ja waszego ludziowego jedzenia nie lubie, bo mi brzydko pachnie
                        • roborobi Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 19.09.06, 17:11
                          świeże mięsko i świeża rybka przynajmniej u nas - jeszcze ładnie pachnie smile
                          • dachowiec.fernando Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 19.09.06, 17:36
                            u nas "świeże" ma za soba ze 3 lata w zamrazalni, hi hi
                            • roborobi Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 20.09.06, 13:22
                              myślisz, że chce im się tyle trzymać?
                              • dachowiec.fernando Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 20.09.06, 23:07
                                przeciez nie beda marnowac dobra za ktore zaplacili
                                • roborobi Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 21.09.06, 09:17
                                  a obrót gotówki sie nie liczy?
                                  • dachowiec.fernando Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 23.09.06, 01:48
                                    eee, dzisiaj to nawet pierogi kupują na karte kredytowa
                                    • roborobi Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 24.09.06, 22:04
                                      ale trzeba ją spłacić sad
                                      • dachowiec.fernando Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 25.09.06, 03:09
                                        no wiesz, zawsze mozna zadeklarowac niewyplacalnosc
                                        tylko ze to kosztuje, niestety
                                        • roborobi Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 25.09.06, 18:28
                                          co kosztuje?
                                          • dachowiec.fernando Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 25.09.06, 20:43
                                            deklaracja niewyplacalnosci
                                            • roborobi Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 26.09.06, 14:37
                                              u nas chyba takiej nie ma sad
                                              • dachowiec.fernando Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 27.09.06, 03:18
                                                jest, to sie nazywa bankructwo
                                                • roborobi Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 27.09.06, 08:38
                                                  jak masz coś na codzień - to tego nie zauważasz smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 28.09.06, 00:03
                                                    Robi! codziennie placisz za bankructwo? no nie wiem jak Cie na to stac... nawet
                                                    taki Trump tylko raz, bo na wiecej nie bylo go stac
                                                  • roborobi Re: hi hi, a na moim drugim forum strzelilam 28.09.06, 00:18
                                                    Polak potrafi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka