Dodaj do ulubionych

alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor!

19.09.06, 17:39
zacina sie czy co?
Obserwuj wątek
    • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 20.09.06, 13:19
      a u mnie od paru dni OK smile
      • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 20.09.06, 23:09
        dzisiaj sie poprawilo
        • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 21.09.06, 09:14
          a u mnie pogorszyło, ale nie jest tragicznie smile
          • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 23.09.06, 01:52
            dzisiaj znowu normalnie
            • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 24.09.06, 21:59
              tak jak u nas, wręcz ładnie - słonecznie smile
              • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 25.09.06, 03:15
                a u nas to normalnie kociol - wiatr niby wieje jak przed burza, duszno i parno i
                goraca, chociaz slonce nie grzeje, i co pare minut dwie male kropelki deszczu
                i tak przez caly dzien
                krecka dostala ta pogoda czy co
                • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 25.09.06, 18:24
                  chemia sad
                  • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 25.09.06, 20:39
                    chemia?
                    chyba astrofizyka
                    • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 26.09.06, 14:42
                      jak zwał tak zwał
                      chodziło mi o skażenie środowiska (lub brak jego)
                      • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 27.09.06, 03:13
                        srodowisko to chyba nie musi byc skazone zeby pogoda dostala bzika
                        • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 27.09.06, 08:42
                          chyba żle to nazwałem, chodzi mi, że za mało jest natury w okolicy (woda, lasy
                          itp)
                          • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 27.09.06, 23:55
                            my mamy dosyc natury, ale pogoda jest, ze sie tak wyraze, pod zdechlym azorkiem
                            • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 28.09.06, 00:21
                              tak źle?
                              • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 28.09.06, 04:53
                                no jakos tak wietrznie, zimno, bardziej listopad niz wrzesien
                                • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 28.09.06, 08:40
                                  u nas cudownie, nie za ciepło, nie za zimno smile
                                  • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 28.09.06, 22:26
                                    u nas tez ostatnio ladnie, pewnie pazdziernik bedzie ekstra klasa
                                    • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 29.09.06, 15:35
                                      oby i w listopadzie tak było smile
                                      • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 29.09.06, 17:50
                                        pewnie bedzie, jako rekompensata za ten fatalny wrzesien
                                        • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 30.09.06, 11:07
                                          u nas był ładny, więc zaczynam się martwić
                                          • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 30.09.06, 14:24
                                            nie ma co, tak przedwczesnie
                                            • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 30.09.06, 17:36
                                              mogę jeszcze 3 tygodnie poczekać smile
                                              • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 01.10.06, 01:25
                                                trzy?
                                                pazdziernik ma cztery!
                                                • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 01.10.06, 14:49
                                                  myślę, że już za trzy tygodnie będą mówili jaka będzie pogoda smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 01.10.06, 16:30
                                                    ale co beda mowili a jaka bedzie pogoda to dwie rozne rzeczy!
                                                  • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 01.10.06, 17:19
                                                    tak, ale ja wtedy biorę już poprawkę smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 01.10.06, 17:34
                                                    aha, masz oczekiwania
                                                  • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 02.10.06, 14:20
                                                    wiem, że prognozy się nie sprawdzą smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 03.10.06, 03:35
                                                    no to juz zupelnie nic nie rozumiem - czekasz na te prognozy, a potem
                                                    spodziewasz sie ze pogoda bedzie odwrotna?
                                                  • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 03.10.06, 11:23
                                                    oczywiście, że tak smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 04.10.06, 03:27
                                                    aha...
                                                    meskie podejscie do zycia
                                                  • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 04.10.06, 09:53
                                                    bym napisał, że jedyne właściwe smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 05.10.06, 01:19
                                                    ludzia by sie pewnie nie zgodzila
                                                  • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 05.10.06, 18:48
                                                    każdy ma do tego prawo smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 06.10.06, 06:05
                                                    ale jak ja sie nie zgadzam, to ludzia moje prawo gwalci
                                                    cos tu nie w porzadku, miau!
                                                  • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 06.10.06, 09:02
                                                    wtedy mamy doczynienia z prawem dzungli smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 06.10.06, 18:12
                                                    no wlasciwie, to ja jestem kotem, wiec prawo dzungli nie powinno mi przeszkadzac
                                                  • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 08.10.06, 21:56
                                                    widzisz, tylko musisz masy mięśniowej nabrać smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 09.10.06, 18:50
                                                    o, tu masz racje - jakbym byl wiekszy to by ludzia miala wiecej moresu
                                                  • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 09.10.06, 21:39
                                                    a tak widzisz, mimo że z dzungli to przegrywasz sad
                                                  • dachowiec.fernando Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 10.10.06, 03:34
                                                    bo mi pazury obcina, jucha jedna, poslugujac sie przemoca... jakbym chociaz mial
                                                    pazury takie jak trzeba to by nie bylo sprawy
                                                  • roborobi Re: alez to forum dzisiaj chodzi jak traktor! 10.10.06, 08:40
                                                    Broń Ci obcieła, hhhmmmm cwanie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka