Dodaj do ulubionych

Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś wołowi

03.10.06, 11:27
nka smile
Właśnie moja kocica woli kurczaczka, a wołowinkę tak od niechcenia zjada sad
Obserwuj wątek
    • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 04.10.06, 03:20
      a ja wprost przeciwnie... mrrrrrrau!
      • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 04.10.06, 09:57
        poza tym kupiłem innej firmy na próbę i się rzuciła na nią smile
        • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 05.10.06, 01:23
          to moze roznica w firmie?
          • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 05.10.06, 18:45
            Oj nie kurczak z tej samej firmy co wołowinka, a tamto tylko tak przypadkowo
            kupiłem i nie pamiętam co to było sad
            • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 06.10.06, 06:09
              a moze ten kurczak byl z wolowinki, co?
              • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 06.10.06, 08:34
                w sumie wygladał inaczej niż wołowinka, ale to tylko kicia wie co oni tam
                wkładają smile
                • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 06.10.06, 18:16
                  moze jej zapytaj, na pewno powie
                  • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 08.10.06, 21:53
                    Tak koniecznie smile
                    • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 09.10.06, 18:55
                      i co, zapytales?
                      • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 09.10.06, 21:35
                        nie, zapomniałem, ale dziś producenta jej zmieniłem smile
                        • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 10.10.06, 03:40
                          o jej, no to sie nie dowiemy... i bedziemy tak trwac w suspensie
                          • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 10.10.06, 08:31
                            do producenta wrócę i mam nadzieję, że wtedy zapytam co jest w tym kurczaku smile
                            • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 11.10.06, 04:16
                              no i z czego on jest, czy aby na pewno z kurczaka wink
                              • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 11.10.06, 13:42
                                Jesze nie wiem, bo dziczyznę teraz zjada smile
                                • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 11.10.06, 17:44
                                  ojej...
                                  no pacz, znowu mi przypomniales te gesi za oknem...
                                  • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 11.10.06, 19:40
                                    a ptasia grypa?
                                    • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 12.10.06, 01:13
                                      nie wiem, u nas chyba nie bylo - co wszyscy maja z ta ptasia grypa?
                                      • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 12.10.06, 15:47
                                        Chyba nie było smile
                                        Ja tam też nie dramatyzuję, co ma być to będzie smile. Na dziko potraw nie jem smile
                                        • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 12.10.06, 18:53
                                          miau! ja tez nie - musi byc w mojej miseczce, ja stamtad wyjmuje i roznosze
                                          gdzie sie da, bo nie lubie jesc w jednym i tym samym miejscu
                                          • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 13.10.06, 01:31

dziko = surowo smile
                                            --
                                            lepiej marzyć niź marudzić
                                            kalinowo....
                                            kochani nudziarze
                                            • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 13.10.06, 15:18
                                              ja tez surowizny nie! albo chrupki albo potrawka w sosiku, a co
                                              • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 15.10.06, 01:38
                                                to kto miałby Ci tą dziczeznę przyrządzić?
                                                • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 15.10.06, 18:21
                                                  no jak to kto, ludzia, w koncu po to ja mam zeby mnie karmila
                                                  • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 16.10.06, 01:28
                                                    pisałeś, że ludzia do gotowania ma dwie lewe ręce sad
                                                  • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 16.10.06, 02:59
                                                    no, to moze mi te dziczyzne uszyc na maszynie, jak jej lepiej wychodzi
                                                  • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 16.10.06, 09:51
                                                    smile, podusie do leżenia pewnie już Ci uszyła smile
                                                    teraz wystarczy do niej jakąś dziką kaczkę doszyć smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 18.10.06, 02:40
                                                    podusie to poszyla, ale sobie na kanape, a dzika kaczke to bym chcial
                                                    samodzielnie
                                                  • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 18.10.06, 10:58
                                                    uszyć?
                                                  • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 19.10.06, 02:02
                                                    tak tak uszyc! albo niech ja zrobi na drutach!
                                                  • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 20.10.06, 14:43
                                                    I wtedy ją zjesz?
                                                  • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 22.10.06, 05:18
                                                    zgryze a moze i zjem, ja lubie przygryzac to co ona robi na drutach!
                                                  • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 22.10.06, 10:43
                                                    druty też przygryzasz?
                                                  • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 22.10.06, 15:36
                                                    druty wylacznie elektryczne, kable i takie tam
                                                  • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 23.10.06, 23:39
                                                    raczej takie do dziergania smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 25.10.06, 02:41
                                                    te do dziergania sa niesmaczne , pfft
                                                  • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 25.10.06, 08:55
                                                    ale podryzać można smile
                                                    P.S. Moja nawet ołówek lubi podskubać smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 25.10.06, 18:56
                                                    podgryzac to ja zawsze wolalem kwiatki
                                                    zreszta, teraz juz nie mam czym, zeby mi wypadly
                                                  • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 28.10.06, 00:01
                                                    Oczywiście witaminki są lepsze smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 28.10.06, 16:27
                                                    a co to takiego witaminki?
                                                  • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 29.10.06, 11:40
                                                    zawsze słyszałem, że w zielonych roślinkach jest dużo witamin smile
                                                    P.S. Takie A, B, C, D itp.
                                                  • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 29.10.06, 16:31
                                                    aha... nie rozumiem
                                                    ale zielone roslinki ogromnie lubie, ludzia bez przerwy mnie pedzi ile razy
                                                    dobiore sie do jej chwastow w doniczkach
                                                  • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 29.10.06, 19:14
                                                    tak, coś mają w sobie - może na wiosne trawkę Ci zasadzi do podgryzania smile
                                                  • dachowiec.fernando Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 29.10.06, 22:05
                                                    nie lubie trawki, wole rozne iglaki - asparagus, gloksynie, bo na takie fajne
                                                    wloski na lisciach, igly z araukarii
                                                  • roborobi Re: Kurczaczek z puszki to jest to, a nie jakaś w 30.10.06, 08:00
                                                    kurcze, jakie wymagania smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka