Dodaj do ulubionych

Czy ktoś wybiera się do Chin w sierpniu 2013?

18.03.13, 12:16
Czy ktoś planuje w sierpniu 2013 indywidualną wycieczkę po Chinach? Pozdrawiam. Renata
Obserwuj wątek
    • skosnymokiem1 Re: Czy ktoś wybiera się do Chin w sierpniu 2013? 01.04.13, 11:12
      Mieszkam w Szanghaju, więc najprawdopodobniej będę tutaj w sierpniu:)

Prowadzę też bloga o Chinach, możesz znaleźć tam wiele użytecznych informacji. Zapraszam na skosnymokiem.blogspot.com/
    • skosnymokiem1 Re: Czy ktoś wybiera się do Chin w sierpniu 2013? 01.04.13, 11:24
      Mieszkam w Szanghaju, więc prawdopodobnie będę tu w sierpniu.

Prowadzę też na ten temat blog, może znajdziesz tu przydatne informacje o Chinach, kliknij skosnymokiem.blogspot.com/ Zapraszam!
    • ella11m Re: Czy ktoś wybiera się do Chin w sierpniu 2013? 19.05.13, 16:02
      Witam
      Jestem zainteresowana. Mam urlop w terminie 26 lipca-27 sierpnia 2013.
      Tylko poważne propozycje!!!!!!!!!!!!!
      • r1357 Re: Czy ktoś wybiera się do Chin w sierpniu 2013? 26.05.13, 17:33
        Cześć, Prawdę mówiąc nie spodziewałam się już, że ktoś odpowie na mój post. Pytałam się wielu osób czy byłyby zainteresowane ale wszyscy po namyśle zrezygnowali. Głównie z powodu wysokiego kosztu. Całkiem poważnie myślę o wyprawie do Chin ale tak długiego urlopu nie dostanę. Planowałam wyjazd na trzy tygodnie od 6 do 26 sierpnia. Pozdrawiam. Renata
        • ella11m Re: Czy ktoś wybiera się do Chin w sierpniu 2013? 26.05.13, 23:41
          r1357 napisała:
          Witam
          Jak najbardziej 3 tygodnie, podałam jedynie termin urlopu. Mogę podać adres e-mailowy jeżeli jesteś zainteresowana.
          > Cześć, Prawdę mówiąc nie spodziewałam się już, że ktoś odpowie na mój post. Pyt
          > ałam się wielu osób czy byłyby zainteresowane ale wszyscy po namyśle zrezygnowa
          > li. Głównie z powodu wysokiego kosztu. Całkiem poważnie myślę o wyprawie do Chi
          > n ale tak długiego urlopu nie dostanę. Planowałam wyjazd na trzy tygodnie od 6
          > do 26 sierpnia. Pozdrawiam. Renata
    • goroh Re: Czy ktoś wybiera się do Chin w sierpniu 2013? 26.05.13, 21:22
      Ja bede od 27/06 do polowy lipca w Yunnanie, pozniej teleport do Szanghaju i okolice, a dalej jeszcze nie wiem. Zycie (panie w kasach biletowych) zweryfikujel;)
      pzdr
      • r1357 Re: Czy ktoś wybiera się do Chin w sierpniu 2013? 28.05.13, 18:42
        Cześć. Mój adres mailowy r1357@gazeta.pl Napisze więcej w następnym tygodniu. W tym jestem w podróży służbowej. Pozdrawiam Renata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka