Dodaj do ulubionych

Nie wiem skąd Noposram bierze towar, ale...

21.01.10, 13:23
...musi być cholernie mocny...
Obserwuj wątek
    • no_passaran spadaj, zapijaczony GEJ-tu u wrót delirium... 21.01.10, 13:43
      • gate.of.delirium Tit, ti banderaSSku..., za Ural pojedziesz... 21.01.10, 14:09
        • no_passaran Błagam Ciebie, nie pij tyle, GEJ-tu!!! 21.01.10, 14:12

• hansgrubber Re: Nie wiem skąd Noposram bierze towar, ale... 21.01.10, 18:49
      :) Zdarta płyta.
      • no_passaran Też coś brałeś??? 21.01.10, 21:06
        Jak GEJ-t w permanentnym stanie delirium...
        • gate.of.delirium Noposram, zmień dilera ! Ten oszukuje... 21.01.10, 21:25
          ...i od początku wciska ci mózgoje...y :((
          • no_passaran Nie pij denaturatu, GEJ-tu, bo szkodzi na mózg... 21.01.10, 21:29
            • gate.of.delirium Chylę czoła przed twym osobistym doświadczeniem... 22.01.10, 12:30
              ...bez trudu domyśliłem się Noposram, że po tylu
              hektolitrach "wynalazków" wypitych na Podkarpackiej u-Krainie,
              straciłeś już mózg...
              • no_passaran ty, GEJ-tu, nie miałeś nawet czego tracić :))) 22.01.10, 13:10
                twój "mózg" mieści się w napletku...
                • gate.of.delirium Noposram, lepszy rydz niż nic... 22.01.10, 20:51
                  ...wolę napletek niż twoją pustą łupinkę...
                  • no_passaran już nie nudź, KOZOJEBIE... 22.01.10, 21:11
                    • gate.of.delirium To zoofilę też praktykujesz Noposram ?? 22.01.10, 21:22
                      ...bleee rezunie...
                      • no_passaran Nie ja, a ty, ZBOCZEŃCU... 23.01.10, 10:37
                        trudno od idioty wymagać umiejętności czytania ze zrozumieniem...
                        piv.pivpiv.dk/
                        • carrramba Re: Nie ja, a ty, ZBOCZEŃCU... 24.01.10, 11:49
                          no popatrz, nie dosc, ze nie widzisz róznicy pomiedzy pedofilem a
                          pederastą, to jeszcze nie rozumiesz slowa "zboczeniec". Wracaj do
                          szkoly dzieciaku albo zmien prochy.
                          • no_passaran Re: Nie ja, a ty, ZBOCZEŃCU... 24.01.10, 16:56
                            W przeciwieństwie do Ciebie i GEJ-ta nigdy nie zażywałem żadnych
                            prochów. Nie przypisujcie innym waszych własnych dewiacji.

PS. Homoseksualizm czy zoofilia są zboczeniami, tzn. odchyleniami od
                            normy.
                            • gate.of.delirium Jest gorzej niż myślałem, NopoSSram... 25.01.10, 19:32
                              ..skoro bredzisz bez prochów...
                              Rozmawiałeś już z psychiatrą ? Nie obawiaj się, tak ciężkie przypadki jak ty, przyjmują bez limitów NFZ.
                              • no_passaran Korzystaj więc, PSYCHOLU, póki można... 25.01.10, 19:57
                                • gate.of.delirium Nopośśram, niepełnosprawni umysłowo też mają prawa 26.01.10, 14:36
                                  ... jeżeli ośrodek psychiatryczny nie chce cię przyjąc, masz prawo
                                  zaprotestować...
                                  • 1zorro-bis Czy to Aquanet??? 26.01.10, 15:37
                                    czyzbym adres pomylil....
                                    • no_passaran Re: Czy to Aquanet??? 26.01.10, 17:10
                                      He, he, jeszcze gorsze szambo... Hansa z AQ już chyba wywalili :)))
                                      • 1zorro-bis Re: Czy to Aquanet??? 29.01.10, 15:54
                                        no ale po co gnojowki dolewasz?
                                        • no_passaran Re: Czy to Aquanet??? 29.01.10, 20:38
                                          ja nie zakładałem obelżywego wątku na temat GEJ-ta...
                                    • gate.of.delirium Re: Czy to Aquanet??? 26.01.10, 20:34
                                      1zorro-bis napisał:

> czyzbym adres pomylil....
                                      Skądże znowu ! Zwyczajnie odżył mroczny cień Hansa z Podkarpackiej u-Krainy... Mumia II, kapujesz ?
                                  • no_passaran GEJ-t niepełnosprawny umysłowo... 26.01.10, 17:12
                                    gate.of.delirium napisał:
                                    > ... jeżeli ośrodek psychiatryczny nie chce przyjąc, masz prawo
                                    > zaprotestować...

Protestujcie, GEJ-tu, protestujcie. Macie prawo protestować...
                                    • gate.of.delirium Już dwoi ci się w oczach, rezunie ? 28.01.10, 21:11
                                      no_passaran napisał:

> Protestujcie, GEJ-tu, protestujcie. Macie prawo protestować...
                                      ... a może nie odróżniasz liczby pojedyńczej od mnogiej ?
                                      • no_passaran Bynajmniej, Towarzyszu GEJ-tu... 28.01.10, 21:19
                                        piv.pivpiv.dk/
                                        • gate.of.delirium Żyjesz Nopassrał, czy strzeliłeś złotą działkę ? 01.02.10, 21:34
                                          no_passaran napisał, jak zwykle bez sensu...
                                          • no_passaran GEJt = ĆPUN 17.02.10, 00:28
                                            Myślałem, GEJtu, żeś alkoholik. Okazuje się jednak, że w stan
                                            delirium wprawiasz się za pomocą "złotej strzały" :))))
                                            • lechowski51 Re: GEJt = ĆPUN 17.02.10, 10:29
                                              Widze hans ze tu u Ciebie atmosfera jak na Borouhgh Park po szabasie
                                              • hansgrubber Re: GEJt = ĆPUN 18.02.10, 20:48
                                                U mnie jak u mnie. To cena za wolność słowa. :)
                                            • gate.of.delirium Napossrany piotrzr, wypuścili cię z detoxu ? 18.02.10, 20:46
                                              no_passaran napisał:

> Myślałem, GEJtu, żeś alkoholik. Okazuje się jednak, że w stan
                                              > delirium wprawiasz się za pomocą "złotej strzały" :))))
                                              ...tylko żebyś się stawił na wizytę kontrolną !!
                                              • no_passaran Masz w Wariatkowie internet??? 19.02.10, 21:40
                                                Kto by pomyślał, że w Choroszczy macie aż takie luksusy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka