hansgrubber 12.02.10, 20:47 Robi wrażenie. Tuż obok Sali Kolumnowej. Choć są tam nie wszystkie zdjęcia. szczypinska.pl/?do=palestyna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 15.02.10, 08:47 durna baba nie juz gdzie jezdzic? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 16.02.10, 14:12 jasne! Bo do czego innego to ta przechodzona "panienka" sie juz nie nadaje! Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 16.02.10, 16:56 Chamstwo to najlepsza oznaka braku argumentów. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 17.02.10, 14:07 chamstwo? Swiety sie odezwal.... Odpowiedz Link
carrramba Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 18.02.10, 23:53 wytycz trase tej jak mowisz "przechodzonej panience", to na pewno poslucha twoich dobrych rad i bedzie jezdzila gdzie sobie zyczysz. dodam tylko, ze dzis nie uzywa sie slowa "panienka" w odniesieniu do doroslej kobiety. moze bedzie zręczniej : singielka ? na szczescie kobiety same decydują o sobie i mogą byc w zwiazkach lub tez nie. co do slowa "przechodzona" to po przeczytaniu twoich wypocin, ta kobieta powinna poprosic kogo trzeba i dostac twoje IP. mialbys ciekawa sprawe w sądzie, niewątpliwie zakonczoną jakims wyrokiem/ nawiązką czy czym tam jeszcze. słowo "przechodzona" uzyte w tym kontekscie jest zdecydowanie pejoratywne. nauczyłbys sie może szanować ludzi. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 19.02.10, 09:13 a jak ja mam nazwac inaczej? "Przechodzona panienka" to komplement przeciez....A tak nawiasem mowiac, "nie strasz, nie strasz, bo sie zes....sz". To twoj nawyk z PISu, domyslam sie.? Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 19.02.10, 11:12 Widzisz carrramba jaka kóltóra. :) Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 19.02.10, 13:41 hansgrubber napisał: > Widzisz carrramba jaka kóltóra. :) Pisze się cooltura ! A że Posłanka nie jest w wieku rębnym, nie da się ukryć. Jeno gaza się ostała... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 20.02.10, 14:39 no bo tam jak sie za owieczki biora to ona jest "gwiozda".... Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 20.02.10, 16:05 Wypominanie wieku kobiecie to kóltóra. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 20.02.10, 17:38 a czy ja jej wiek wypominam? Mowie..."przechodzona"...To z wiekiem nie ma nic wspolnego. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 20.02.10, 20:28 przechodzony 1. «mocno zniszczony na skutek długiego noszenia, używania» 2. «taki, którego uroda, młodość, świetność minęły» 3. «mający za sobą wiele doświadczeń, zwłaszcza seksualnych» sjp.pwn.pl/lista.php?co=przechodzony Polska języka trudna języka, co? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 21.02.10, 08:02 no, wiec zgadza sie! Patrz punkt 2.... Odpowiedz Link
carrramba Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 26.02.10, 08:20 do PiS 'u to mi tak daleko jak do Polski, kolego z szabelką. Nie trafiles. Nie onzacza to jednak, ze uważam za stosowne wyrażanie się o kobiecie w taki sposób. Poza tym chyba chodzilo w wystawę a nie o wycieczki osobiste, nie ? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gaza. Wystawa w Sejmie. 26.02.10, 10:41 do Polski, to ci moze tak jak i mnie bardzo daleko. Ale do PISu mentalnie to ty czlowieku ze swoim smiesznym straszeniem siedzisz w samym srodku! Blizej "jadra" niz Gosiewski i spolka... Odpowiedz Link