Dodaj do ulubionych

a gdzie leży to wielkie czerne srednie?????

13.01.05, 21:53
no właśnie gdzie takowa mijscowość leży???
jakies namiary
pozdro
kuna00
Obserwuj wątek
    • hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 14.01.05, 15:53
      Czarene nie tylko leży ale nawet stoi! Więc tak - na mapie szukasz Siemiatycz (
      chyba wystarczająco duze? ) potam zasuwasz do góry - czyli na północ. Masz tam
      Dziadkowice Town. Teraz w lewo - zachod i juz masz Czarną Wielką i zaraz obok
      Czarną Srednią. Wylądowałeś? Witamy na pokałdzie. A Tyś skąd waćpan lub
      waćpanna?
      • kuna00 Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 16.01.05, 11:48
        No witam szanownych szlachciców ( przecież to szlacheckie tereny?)!!!!!
        Już wiem gdzie stoi Wasz gród, no może gródek
        Ja także mieszkam w małej wiosce zwanej Warszawaką, ale to przecież nieważne

pozdrawiam i do dzieła
        • hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 17.01.05, 10:08
          Szlacheckie? Jakoś bardziej niż inne? Pytam poważnie bo nic o tym nie wiem.
          Faktem jest ze w pobliżu był dwór, z ktorego teraz nic nie zostało. Troche
          szkoda. Pozdrawiam.
          PS. A znaz imić Żagla, Droga(-gi) Kuno? :)
          • kuna00 Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 17.01.05, 13:31
            Żagiel, Żagiel...., hm, nie przypominam sobie abym takiego jegomościa
            kiedykolwiek poznał, ale jeśli jest to osoba zacna i szlachetna i jest on
            godzien tego aby go poznać to czemuż by nie
            A macie tam jakieś wody? Tzn. jaziora, stawy, sadzawki lub inne kałuże aby
            latem można było troche swój odwłok pomoczyć?
            • hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 18.01.05, 15:43
              Jako żywo jak przed Wysoką Komisyją gadasz! Musi cos z tym Żaglem być na
              rzeczy. :) Mam złą wiadomość - niebiesia pokarały nas brakiem sensownego
              zbiornika. Wiesz ale warto tu bywać - bo sami jesteśmy fajni. No i jacy
              skromni :) Pozdrawiam.
              • kuna00 Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 18.01.05, 21:53
                no cóż, jeśli gościnni, mili i fajnie skromni, to i pewnie przednie macie
                trunki (miody, nalewki), rad niedola musze tam do Was zawitać :-p
                • hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 20.01.05, 10:49
                  Zapraszamy - choć z tego co wiem puszcza w okolicy Hajnówki produkuje nie tylko
                  jagody i grzyby a także całkiem przyzwoitą indiańską wodę rozmowną przy której
                  czarnienskie nalewki moga sie schowac. :)
                  • kuna00 Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 23.01.05, 10:43
                    zatem do zobaczenia :-)
                    • hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 23.01.05, 10:55
                      A jakie jest najszybsze zwierzę? Kuna z Żaglem. :) Taki polityczny dawfcip. :)
                      • ha14 Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 23.01.05, 20:43
                        A to dobre. Obśmiałam się jak norka
                        • hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 24.01.05, 12:39
                          Jeszcze jeden w tym stylu ale mniej przyzwoity. Najszybsze zwierzę? Gepard. A
                          najszybszy ptak? Ptak geparda. To jest dobre ale pewnie po kilku piwach, ale
                          niech tam...
                          • kuna00 Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 24.01.05, 17:11
                            widzę, że w Czarnym Średnim dają WIELKIE piwa a po nich jest przeogromne
                            poczucie humoru ;-) trzymaj tak dalej
                            • hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 25.01.05, 10:37
                              Rozmawia dwóch posłów prawicy:
                              - Słuchałeś wywiadu Jolanty Kwaśniewskiej w radiu?
                              - Nie. A co powiedziała?
                              - Że Aleksander nie był pierwszy.

Kawał z lekką brodą.
                              • non_toxic Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 25.01.05, 18:01
                                Ale niezły.
                          • partizan79 Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 03.12.05, 14:30
                            :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka