kuna00 13.01.05, 21:53 no właśnie gdzie takowa mijscowość leży??? jakies namiary pozdro kuna00 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 14.01.05, 15:53 Czarene nie tylko leży ale nawet stoi! Więc tak - na mapie szukasz Siemiatycz ( chyba wystarczająco duze? ) potam zasuwasz do góry - czyli na północ. Masz tam Dziadkowice Town. Teraz w lewo - zachod i juz masz Czarną Wielką i zaraz obok Czarną Srednią. Wylądowałeś? Witamy na pokałdzie. A Tyś skąd waćpan lub waćpanna? Odpowiedz Link
kuna00 Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 16.01.05, 11:48 No witam szanownych szlachciców ( przecież to szlacheckie tereny?)!!!!! Już wiem gdzie stoi Wasz gród, no może gródek Ja także mieszkam w małej wiosce zwanej Warszawaką, ale to przecież nieważne pozdrawiam i do dzieła Odpowiedz Link
hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 17.01.05, 10:08 Szlacheckie? Jakoś bardziej niż inne? Pytam poważnie bo nic o tym nie wiem. Faktem jest ze w pobliżu był dwór, z ktorego teraz nic nie zostało. Troche szkoda. Pozdrawiam. PS. A znaz imić Żagla, Droga(-gi) Kuno? :) Odpowiedz Link
kuna00 Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 17.01.05, 13:31 Żagiel, Żagiel...., hm, nie przypominam sobie abym takiego jegomościa kiedykolwiek poznał, ale jeśli jest to osoba zacna i szlachetna i jest on godzien tego aby go poznać to czemuż by nie A macie tam jakieś wody? Tzn. jaziora, stawy, sadzawki lub inne kałuże aby latem można było troche swój odwłok pomoczyć? Odpowiedz Link
hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 18.01.05, 15:43 Jako żywo jak przed Wysoką Komisyją gadasz! Musi cos z tym Żaglem być na rzeczy. :) Mam złą wiadomość - niebiesia pokarały nas brakiem sensownego zbiornika. Wiesz ale warto tu bywać - bo sami jesteśmy fajni. No i jacy skromni :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kuna00 Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 18.01.05, 21:53 no cóż, jeśli gościnni, mili i fajnie skromni, to i pewnie przednie macie trunki (miody, nalewki), rad niedola musze tam do Was zawitać :-p Odpowiedz Link
hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 20.01.05, 10:49 Zapraszamy - choć z tego co wiem puszcza w okolicy Hajnówki produkuje nie tylko jagody i grzyby a także całkiem przyzwoitą indiańską wodę rozmowną przy której czarnienskie nalewki moga sie schowac. :) Odpowiedz Link
kuna00 Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 23.01.05, 10:43 zatem do zobaczenia :-) Odpowiedz Link
hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 23.01.05, 10:55 A jakie jest najszybsze zwierzę? Kuna z Żaglem. :) Taki polityczny dawfcip. :) Odpowiedz Link
ha14 Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 23.01.05, 20:43 A to dobre. Obśmiałam się jak norka Odpowiedz Link
hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 24.01.05, 12:39 Jeszcze jeden w tym stylu ale mniej przyzwoity. Najszybsze zwierzę? Gepard. A najszybszy ptak? Ptak geparda. To jest dobre ale pewnie po kilku piwach, ale niech tam... Odpowiedz Link
kuna00 Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 24.01.05, 17:11 widzę, że w Czarnym Średnim dają WIELKIE piwa a po nich jest przeogromne poczucie humoru ;-) trzymaj tak dalej Odpowiedz Link
hansgrubber Re: a gdzie leży to wielkie czerne srednie????? 25.01.05, 10:37 Rozmawia dwóch posłów prawicy: - Słuchałeś wywiadu Jolanty Kwaśniewskiej w radiu? - Nie. A co powiedziała? - Że Aleksander nie był pierwszy. Kawał z lekką brodą. Odpowiedz Link