Dodaj do ulubionych

Wymarle to forum, oj wymarle!

13.04.09, 08:07
hans, musisz cos zrobic! N "erecui2 tez ciebie juz nie ma. Moze na "aqanet"? A
moze na "Porach i selerach MO"? Bo z "Judaica" to cie pewnie tez wywala....
Obserwuj wątek
    • amamit Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 13.04.09, 08:46
      Hans pisujesz na FJ? az sie "przebiegne" poczytac...:)
      • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 13.04.09, 11:02
        Poki co nie, ale skoro mnie zachecaja... to sie zastanowie. I uwaga
        do autora watku - forum nie jest wymarle bo nigdy zbyt zywe nie
        było. :)
        • amamit Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 13.04.09, 15:35
          :D
          • 11rewresbo Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 13.04.09, 21:25
            W zeszłym roku byłem na święta w Aleksandrowie a w tym roku w Plutyczach, kto wie gdzie to ?
            • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 13.04.09, 23:14
              Ktorym Aleksandrowie? :)
              • 1zorro-bis Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 14.04.09, 16:23
                forum nigdy zywe nie bylo? To po co je zakladales? Albo ozywisz albo
                pogrzebniesz....
                • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 14.04.09, 18:51
                  Albo albo.
                  Moj Ty Kierkegaardzie. :)
                  • 1zorro-bis Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 15.04.09, 07:47
                    wywalili ciebie znowu z forum? Tym razem z Judaica....
                    • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 15.04.09, 11:51
                      Mnie nie, tylko moje wpisy. Twoje zreszta tez. Ty widac to lubisz,
                      ja nie. Nie chce mi sie gadac o sprawach tak podstawowych.
                      • 1zorro-bis Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 15.04.09, 17:28
                        wywalili wszystko i wszystkich bos zaczal od prowokacji....na "dzien dobry".
                        • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 15.04.09, 18:07
                          Jakiej prowokacji? "Dzien dobry" jest prowokacja? Daj spokoj.
                          • 1zorro-bis Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 07:21
                            Dzien dobry, nie....ale to potem i w domysle.
                            • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 09:04
                              Wycinanie za cos w domysle to jednak absurd. :) A dalej tez nie bylo
                              nic szczegolnego. Pal szesc ten watek ale chodzi o zasade, a tam
                              panuje - posluze sie tym slowem - uklad towarzyski.
                              • 1zorro-bis Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 10:24
                                uklad towarzyski? No, w koncu to forum prywatne. Wejdz na forum Rydzyka i
                                zacznij na niego pyszczyc....Zobaczymy jak dlugo ci sie uda.
                                • absztyfikant Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 10:47
                                  Narcystyczny watek z lakonicznym "dzien dobry", a ktory brzydko ewoluoal,
                                  wycialem jako spam. Dla takiego pustego narcyzmu lepszy jest aquanet. A na Forum
                                  Judaica mile widziane sa ciut powazniejsze watki. Pisz o czym chcesz.
                                  • 1zorro-bis Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 13:41
                                    moze w koncu Hansiu zrozumie?
                                  • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 15:52
                                    1. Juz wiem dlaczego sie na aquanecie tak udzielasz. :) Twoja opinia
                                    jest najlepszym dowodem ze kazdy ocenia wedlug siebie.
                                    2. Mam tez wazenie logicznego rozjazdu deklaracji zawartych w dwoch
                                    ostatnich zdaniach, poza tym - na forum na ktorym wyrzuca sie watki
                                    bo "brzydko ewoluuja" zacheta do pisania "o czym chce" jest
                                    pustoslowiem.
                                    • 1zorro-bis Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 17:02
                                      no widzisz? Gdyba nie ja to bys nawet nie mial Hansiu komu odpisaywac.A tak sie
                                      absztyfikant osobiscie pofatygowal....
                                      • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 18:45
                                        Zaprawde powiadam Ci za bardzo sie przejmujesz.
                                        • 1zorro-bis Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 19:41
                                          nie przejmuje sie w ogole. To twoj problem. Interesuje mnie tylko ten ogolny
                                          syndrom. Polski syndrom....A jaki, to juz sobie mozesz dospiewac
                                          • absztyfikant Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 19:46
                                            Juz to kiedys pisalem, ale chyba musze powtorzyc: aquanet to moj sraczyk. Ja tam
                                            trolluje na maksa. A Judaica to forum z tradycjami, z ambicjami i w ogole.
                                            • 1zorro-bis Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 19:58
                                              fakt. Myslalem, ze to forum to cos. A to trollownia na maxa!
                                              • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 20:44
                                                Dlatego nie ma sensu tam pisac. Troche mi zajelo zrozumienie tego a
                                                moze trafilem na lepszy moment.
                                            • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 20:42
                                              Trollowanie Ci wychodzi. Moderowanie nie.
                                              • 1zorro-bis Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 21:30
                                                to wejdz na "aquanet". Zobaczysz jaka tam "trollownia"!
                                                • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 16.04.09, 21:50
                                                  Wiem.
                                                  • 1zorro-bis Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 20.04.09, 21:11
                                                    kicha kompletna.....
                                                  • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 20.04.09, 21:35
                                                    Aquanet?
                                                  • 1zorro-bis Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 21.04.09, 07:15
                                                    Aquanet to trollownia. Kicha, to tu....
                                                  • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 21.04.09, 18:37
                                                    Ciesze sie ze potrafisz byc samokrytyczny.
                                                  • 1zorro-bis Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 22.04.09, 07:48
                                                    a nie mam moze racji?
                                                  • hansgrubber Re: Wymarle to forum, oj wymarle! 22.04.09, 17:28
                                                    Jako fragment kichy masz absolutną. :)
                                                  • 1zorro-bis tutaj juz nawet "kadzidlo" nie pomoze..... 23.04.09, 07:37
                                                    taka prawda.
                                                  • hansgrubber Re: tutaj juz nawet "kadzidlo" nie pomoze..... 23.04.09, 10:01
                                                    Mam wrazenie ze sie powtarzasz.
                                                  • 1zorro-bis Re: tutaj juz nawet "kadzidlo" nie pomoze..... 23.04.09, 10:27
                                                    nie. ale probuje to tutaj troche rozruszac. Ale z mizernym skutkiem jak widac....
                                                  • hansgrubber Re: tutaj juz nawet "kadzidlo" nie pomoze..... 23.04.09, 10:30
                                                    Mysle ze powinienes zalozyc jeszcze z 10 watkao pt forum zdechlo,
                                                    OIOM nie pomoze, nie Średnia a Czarna Dziura itp. Wtedy na pewno sie
                                                    uda. Kazdy orze jak moze. Nie?
                                                  • 1zorro-bis Re: tutaj juz nawet "kadzidlo" nie pomoze..... 23.04.09, 14:31
                                                    no to zabierz sie za orke. Bo to twoje forum przeciez....
                                                  • hansgrubber Re: tutaj juz nawet "kadzidlo" nie pomoze..... 23.04.09, 16:31
                                                    Dziekuje za swiatla rade. I rownie blyskotlowa informacje.
                                                  • 1zorro-bis Re: tutaj juz nawet "kadzidlo" nie pomoze..... 24.04.09, 08:31
                                                    prosze. Zawsze do uslug....
                                                  • gini Re: tutaj juz nawet "kadzidlo" nie pomoze..... 10.10.09, 05:09
                                                    Zorro wiesz czemu tu tak pusto?Ciebie sie ludzie boja.No wiesz ja
                                                    slaba kobieta a tu facet w masce na oczach i w pelerynie szabla
                                                    macha.Drze ze strachu a piszesz tak inteligentnie, ze zatyka i nie
                                                    wiem co ci odpowiedziec.Moze niech twoj kon za ciebie pisze.
                                                  • 1zorro-bis Re: tutaj juz nawet "kadzidlo" nie pomoze..... 10.10.09, 11:36
                                                    gini....A skad wiesz, ze tutaj moj kon nie pisze? Bo mojej "entelegencji" juz
                                                    nie starcza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka