norma-ge 24.10.17, 11:55 Mam 49 lat. JEstem Seksowną Atrakcyjną Kobietą. Szukam stałego układu sponsorowanego z jednym mężczyzna na odpowiednim poziomie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deck55 Re: Dojrzała, atrakcyjna szuka sponsora. Wrocław 31.01.18, 08:27 Ciekawa oferta...ale kto sponsoruje? Odpowiedz Link
radosny29 Re: Dojrzała, atrakcyjna szuka sponsora. Wrocław 08.12.19, 03:53 Hej. Kulturalny 30 latek pracujący za granicą bardzo chętnie Cie pozna. Szukam kogoś z kim. Mogę miło spędzić czas gdy zjeżdżam raz w miesiącu na tydzień do Polski. Wydaje mi się że to jie wiele a również chętnie pomogę. Napisz na na mój email. radosny29@gazeta.pl Odpowiedz Link
radosny29 Re: Dojrzała, atrakcyjna szuka sponsora. Wrocław 08.12.19, 03:53 Hej. Kulturalny 30 latek pracujący za granicą bardzo chętnie Cie pozna. Szukam kogoś z kim. Mogę miło spędzić czas gdy zjeżdżam raz w miesiącu na tydzień do Polski. Wydaje mi się że to jie wiele a również chętnie pomoge Odpowiedz Link
orginalny Re: Dojrzała, atrakcyjna szuka sponsora. Wrocław 20.01.22, 01:43 Bardzo chetnie sie z taba zwiaze na staly ukad jesli pozwolisz to moze zaczne troszke o sobie mam lat 40 niezalezny chetny do zabaw i milych spotkan ja bardzo chetnie zaopiekuje sie twym cialem jak rownierz toba bys miala usmiech na twarzy jak tylko zechcesz jestem dostepny by poznac Pania na wspolne wystepy:) Odpowiedz Link