Dodaj do ulubionych

Zostań prenumeratorem na gazeta.pl?

20.12.14, 12:13
Od niedawna nie mam dostępu do wiadomości na gazeta.pl. Klikając na link np. wieści z regionu, w pasku adresu wyskakuje mi końcówka "piano_t=1" np.
wyborcza.pl/1,75478,17163214,Zielona_Gora_szosta_najwieksza_aglomeracja_w_kraju_.html?piano_t=1
Oznacza to, że mogę sobie przeczytać jedynie kilka pierwszych zdań tekstu, a reszta jest "zamknięta na kłódkę" i musiałbym za nią zapłacić wykupując prenumeratę.
Wiem od znajomych, że niczego nie wykupywali i nie mają tych ograniczeń.

Czy ktoś ma podobny problem? I czy ktoś wie, co może być przyczyną i jak go rozwiązać?

Zastanawiam się, czy przyczyną nie jest wgrany niedawno programik Ad Muncher, którym zastąpiłem Adblocka. Zanim jednak go usunę, próbuję znaleźć pomoc na tym forum.
Obserwuj wątek
    • ewa12321 Re: Zostań prenumeratorem na gazeta.pl? 27.02.15, 20:23
      Tak, tez mam taki problem. Gazete przegladam online w przerwie w pracy, w domu - jak mam czas. To znaczy, chce powiedziec, coraz rzadziej zagladam na te strony, gdyz po przyneceniu czytelnikow redakcja chce zbic nareszcie interes na gazecie online. Daje sie pewien limit stron do przeczytania i jezeli ten sie wykorzysta, to inne strony tylko za gotowke. Na razie za 99 groszy na jakis czas, potem bedzie pewnie drozej. Podobne zachowanie spotkalam juz wielokrotnie, z pewnoscia czesc czytelnikow bedzie gotowa placic za dalsze czytanie, ale wiekszosc zacznie rozgladac sie za alternatywa.
      Czesc stron pozostaje poza limitem, te mozna nawet po dluzszym czasie przeczytac w calosci, niektore strony sa tylko krotko dostepne, ale coraz wieksza czesc jest od samego poczatku dostepna tylko za gotowke.

Na domiar tego, bez przerwy wlacza sie coraz wieksza liczba reklam, takze takich, ktorych nie mozna wylaczyc od razu.
    • bialeem Re: Zostań prenumeratorem na gazeta.pl? 03.03.15, 11:34
      Opera ma problemy. Nawet jak coś jest otwarte, to Opera tego nie widzi. Może inne przeglądarki też. Na ff nie mam tego problemu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka