Dodaj do ulubionych

logowanie- aktywacja konta-masakra

21.12.14, 04:11
Nie mogę się zalogować do mojej poczty. Przeszłam przez aktywację poczty z 10 razy i nic. Nie ważne, ze mam tu konto od 10 lat. Czy chodzi o to abym zaznaczyła wszystkie te gówno warte newslettery (skoro jakoś nikt się nie kwapi aby użyać polskich nazw) i zaakceptowała przesyłannie mi śmieci na skrzynke? przecież to jest wymuszenie. Jak nie będę się mogła zalogować to droga gazeto idź w cholere i tyle.
Obserwuj wątek
    • kzkmu Re: logowanie- aktywacja konta-masakra 21.12.14, 08:44
      U mnie to samo :/
      • inter31 Re: logowanie- aktywacja konta-masakra 21.12.14, 23:32
        u mnie też to samo, a muszę coś pilnie sprawdzic na poczcie:-(
    • megha Re: logowanie- aktywacja konta-masakra 21.12.14, 22:59
      U mnie to samo, cholera mnie bierze!!!!! Wczoraj jeszcze nagle zaczelo sie normalnie logowac od nowa. A teraz znow masakra. Myslalam najpierw, ze cos z nimi nie tak....ale chyba...

Ehhhh...jest jakas rada na to? Bo mam tam mnowstow wiadomosci , do ktorych musze dotrzec, a jak i Wy stwierdzacie nie mam zamiaru pod lufa przystawiona do czola podpisywac sie pod newsletterami, zwlaszcza ze sa ponoc opcja i ponoc, konto zostalo zarejetsrowane (cholera wie do czego!!!!!!!!!!!!!!! skoro juz tu jestem zarejestrowana chyba od dobrych 15 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Ratunku, bo mnie nosi!!!!!!!!! Nienawidze czuc takiej niemocy, nawet nie ma tak naprawde do kogo napisac....a i skad jak konto nie dziala?????????????????
    • megha Re: logowanie- aktywacja konta-masakra 21.12.14, 23:19
      Podczas zakładania konta zostaję poproszony o wyrażenie zgody na przetwarzanie moich danych osobowych przez Agorę S.A, na otrzymywanie od Agory informacji handlowych dotyczących kontrahentów Agory oraz na przesłanie na moje konto w Gazeta.pl informacji o produktach, usługach i przedsięwzięciach Agory. Nie jestem tym zainteresowany.

Wyrażenie zgody na powyższe punkty jest obowiązkowe. Bez wyrażenia zgody Twoje konto nie będzie mogło zostać utworzone.

Mam już konto na Gazeta.pl, ale chcę odwołać zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Agorę S.A, na otrzymywanie od Agory informacji handlowych dotyczących kontrahentów Agory oraz na przesłanie na moje konto w Gazeta.pl informacji o produktach, usługach i przedsięwzięciach Agory.

Odwołanie zgodny na powyższe punkty uniemożliwia dalsze użytkowanie konta. Zostanie ono skasowane.

A powyzsze wlasnie znalazlam w tak zwanej pomocy poczty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ale dlaczego ja mam kolejny raz rejestrowac swoje konto?????????????????????????????????????????????? I tak juz dostaje tony spamu, na koncie na ktorym ponoc nie powinno sie dostawac spamu??????????????
    • krzysztof.wilk Re: logowanie- aktywacja konta-masakra 21.12.14, 23:56
      można przez gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka