kornel-1 09.01.15, 17:48 Ponieważ głosowanie w poprzedniej sondzie została zakończone, proponuję powtórkę: Kornel Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbarach_pl Re: [SONDA 2] Co sądzisz o gazeta.pl? 15.01.15, 11:30 Ostatnio czytam Gazetę tylko na portalu i nieprawdą jest że nie kupując papierowego wydania pozbawiam Gazetę dochodu, Ten dochód to głównie reklamy. Pojawiają się w ogromnej ilości zawsze gdy otworzę stronę. doskonale do mnie dopasowane, bo są ciasteczka. Jeszcze chce się na mnie zarabiać zamykając dostęp do artykułów, za które nie chcę zapłacić. W takiej sytuacji Gazeta swoje papierowe wersje mogła by rozdawać za darmo tylko jakieś przepisy nie pozwalają. Ale taki biznes ma krótkie nogi bo już mi się nie chce wchodzić na stronę. WS dodatku Portal uruchomiony przed laty przez fachowców zakończonego Projektu Internet jest coraz gorszy bo chyba średni znawcy go obsługują. Odpowiedz Link
tullianum Re: [SONDA 2] Co sądzisz o gazeta.pl? 16.01.15, 10:06 a po zmianie wyglądu (teraz jest prawie taki sam jak wp czy onet - czyli słaby) to chyba tylko dla niedorozwiniętych jest. Tylko czekać kiedy wersie papierową będą drukować tak samo. PRzecież to nie komiks. Trochę wiecej treści a mniej zdjęć BŁAGAM!! kto to projektuje ? 20 paro latek wychowany na smartfonie i książeczkach do kolorowania w podstawówce? Odpowiedz Link
belphegor-pisu Re: [SONDA 2] Co sądzisz o gazeta.pl? 23.01.15, 19:28 Nie chcesz chyba powiedzieć, że kiedykolwiek czytałeś papierowe wydanie jekiejkolwiek gazety. Odpowiedz Link
juma07 Re: [SONDA 2] Co sądzisz o gazeta.pl? 25.02.20, 22:34 To już koniec.... od początku gazety.pl byłem jej wierny.... ostatnimi latami, miałem co raz bardziej dość, tabloidalnych informacji, plotków, srotków, gaf gimbusowych redaktorków, ślepoty korekty... itp. Dzisiaj odczytałem tylko tytuł "w co Krupa ubrała dziecko do chrztu....." i czara goryczy się przelała. Kończę z wchodzeniem na Gazeta.pl. Wyborcza.pl jako klon gazety nie jest lepsza... przykro. ale mam dość... Odpowiedz Link
blueelvic2 A do tego beznadziejni moderatorzy ... 17.01.21, 00:52 na forach dyskusyjnych. Masakra. Odpowiedz Link