ana1983
04.06.19, 13:39
Witam jestem tutaj nowa ale prosze o pomoc.Mam 35 lat i problemy zaczely sie 2 lata temu objawy grypowe odwodnienie zapalenie oskrzeli dziwne uczucie palenia w zylach rak dreszcze. Odwiedzajac wielu lekarzy rpbiac badania wszystko jest ok. Problemy zaczely sie od ugryzienia osy badz szerszenia zaczelam puchnac pojawil sie rumien. Badania Wb zrobilam po roku prazek iggp41 65 dodatni pozostale sladowe w igm natomiast p 41 16 dodatni pozostale po 8 . Koncowe wyniki ujemne lekarz twierdzi ze boleriozy nie ma
Dalej zle samopoczucie znajomy radzi zrobic test KKI oto wyniki igg calkowicie ujemny igm natomiast p100 dodatni 5 ap23 25 dodatni na 8 caly test igm dodatni .Prosze pomozcie czy jestem chora lekarze twierdza ze nie. Objawy na dzien dzisoejszy brak apetytu nudnosci wymioty bole palcow u rak lydek gesia skorka na calym ciele bol prawego oka i prawej strony glowy zapominanie slow i typowa nerwica i depresja. Dodam jeszcze ze mam proble z b12 biore zastrzyk raz na miesiac. Kleszcza nie pamietam tylkp ta osa prosze bardzo pomozcie bo niedake rady a mam male dziecko dodam ze leczenie na nerwice nic nie pomaga. To bolerioza nerwica czy depresja POMOZECIE