Dodaj do ulubionych

Sklep bezglutenowy

14.12.13, 20:51
Odkryłam fajny sklep z produktami bezglutenowymi WrazliweSmaki.pl Mają masę produktów z kłosem. Zamówiłam dla synka kilka rzeczy (mąkę bezglutenową i trochę ciasteczek) w poniedziałek, a we wtorek dostałam zakupy. Mogę śmiało polecać osobom bezglutenowym!
Obserwuj wątek
    • glubez Re: Sklep bezglutenowy 17.03.14, 11:03
      Ja korzystam od niedawna w beglu.pl/. Stopniowo pojawia się tam coraz więcej produktów, są korzystne promocje i szybka dostawa do domu. :)
      • toska205 Re: Sklep bezglutenowy 18.03.14, 12:32
        Trochę to beglu niepoważne. Pełno produktów niecertyfikowanych, gdzie tylko producent pisze (lub nie) "bezglutenowy", co w praktyce sprowadza się do "gryka jest naturalnie bezglutenowa, więc oznacza to, że mój produkt też". Gdzie odrębne linie i dbanie o to, aby produkty nie zostały skażone w trakcie produkcji? Jak ktoś chce tylko być modny i "bezglutenowy" to pewnie nie ma problemu, ale dla osób z celiakią, albo poważną nietolerancją takie pseudo bezglutenowe produkty są po prostu szkodliwe.

Pomijam już "bezglutenowe" pasztety pełne chemii...

Ja nie spróbuję.
        • glubez Re: Sklep bezglutenowy 31.03.14, 13:56
          Tośka 205 masz rację co do certyfikatów, ale ja mam pozytywne skojarzenia z tą stroną. Natknęłam się z tym sklepem już jakiś czas temu przez jakąś reklamę w necie i zamówiłam głównie przekąski do chrupania, bo cena mnie przekonała. Mam się dobrze i było smacznie. Ja osobiście mogę polecić i pewnie jeszcze skorzystam.
    • bezglutenowa Re: Sklep bezglutenowy 19.05.14, 15:16
      Ja również polecam świetny sklep, zwłaszcza poradnik: www.sklepbezglutenowy.com.pl/poradnik,p10.html

www.sklepbezglutenowy.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka