Dodaj do ulubionych

gdzie w warszawie kupić chleb bezglutenowy?

27.01.15, 00:02
trochę pogooglałam oczywiście już temat, ale interesują mnie informacje z pierwszej ręki;) Ja jadłam póki co tylko chleb z nenette na chmielnej. chyba kukurydziano-ryżowy. całkiem niezły, nawet trochę przypominał "normalny". Czy ktoś gdzieś próbował i może polecić? Podobno gdzieś na bazarku na mokotowie przy odyńca sprzedają, ale nie mogę znaleźć
Obserwuj wątek
    • 5_monika Re: gdzie w warszawie kupić chleb bezglutenowy? 31.07.15, 17:35
      w sklepach ze zdrową żywnością są, hipermarkety też mają, smaki chlebów kiepskie, przeczytaj skład tych chlebków.
      Tak na serio to upieczenie nie jest trudne, poszperaj po necie.
      pzdr
      • trololinka123 Re: gdzie w warszawie kupić chleb bezglutenowy? 09.08.15, 14:51
        dzięki! No właśnie smak tych supermarketowych jest straszny. A w nenette jest naprawdę smakowity. W restauracji Tel Aviv na ul. Poznańskiej można zamówić pitę i chlebki bezglutenowę, które są pyszne. Może się dowiem skąd je biorą. Co do samodzielnego wytworzenia to na razie robię czasami ten:www.jadlonomia.com/2013/04/chleb-zmieniajacy-zycie.html
    • jedzzdrowo Re: gdzie w warszawie kupić chleb bezglutenowy? 16.12.15, 09:52
      Możesz też kupić w jednym ze sklepów internetowych. Świeże pieczywo dostępne jest m. in. na stronach www.balviten.com/sklep.html albo zeroglutenfree.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka