monix123 30.12.14, 22:23 U nas pod choinką znalazły się właśnie wielbłądy. Póki co gramy i gramy i nam się nie nudzi. Zabawa świetna.Polecam bardzo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maskot_1 Re: Przebiegłe wielbłądy 31.12.14, 08:52 Próbowałam właśnie tę grę przemycić na listę prezentów, ale przegrała z Kłamczuchem Jeśli możesz - napisz o niej coś więcej... Odpowiedz Link
monix123 Re: Przebiegłe wielbłądy 03.01.15, 02:02 Gra jest dla dzieci od 8 roku życia.My gramy z 7 i 10 latką,w czwórkę. Im więcej osób tym lepiej. Ogólnie chodzi o to,że obstawiamy,który wielbłąd wygra wyścig Taki trochę hazard Gra jest wykonana naprawdę porządnie i atrakcyjna-szczególnie dla dzieci - jest piramida dzięki której rzucami kostkami Recenzji i opisów tej gry w sieci jest sporo,więc nie będę ze szczegółami opisywać. Powiem tylko,że nie wiem jak to się dzieje,że u nas zazwyczaj wygrywa ta najmłodsza. A kombinuje,obstawia tak...że w szoku jesteśmy wszyscy. Naprawdę polecam tę grę!! Odpowiedz Link
monix123 Re: Przebiegłe wielbłądy 03.01.15, 02:44 Chcę tylko jeszcze dodać że może jeśli ktoś jest wytrawnym graczem to wielbłądy chyba tak do końca nie spełnią oczekiwań My traktujemy ją jako grę właśnie rodzinną i wtedy jest świetna Odpowiedz Link
sylwina76 Re: Przebiegłe wielbłądy 03.01.15, 18:30 Bardzo fajna, rodzinna gra. U nas również znalazła się pod choinką i również często gramy. Zgadzam się ze stwierdzeniem, że to idealna gra dla fanów Pędzących żółwi, zwłaszcza tych starszych, bo wymaga jednak trochę więcej kombinowania i myślenia. Wielbłądy są fajną rozgrzewką przed dłuższą i bardziej wymagającą (poważniejszą) grą. Polecam. Odpowiedz Link
anatewka11 Re: Przebiegłe wielbłądy 09.01.15, 20:35 U nas też od świąt. Jak dla mnie super! Bardzo ładne wykonanie. Reguły wydają się na pierwszy rzut oka skomplikowane ale tylko pozornie. Odpowiedz Link