Dodaj do ulubionych

Przebiegłe wielbłądy

30.12.14, 22:23
U nas pod choinką znalazły się właśnie wielbłądy. Póki co gramy i gramy i nam się nie nudzi. Zabawa świetna.Polecam bardzo.
Obserwuj wątek
    • maskot_1 Re: Przebiegłe wielbłądy 31.12.14, 08:52
      Próbowałam właśnie tę grę przemycić na listę prezentów, ale przegrała z Kłamczuchem sad Jeśli możesz - napisz o niej coś więcej...
      • monix123 Re: Przebiegłe wielbłądy 03.01.15, 02:02
        Gra jest dla dzieci od 8 roku życia.My gramy z 7 i 10 latką,w czwórkę. Im więcej osób tym lepiej. Ogólnie chodzi o to,że obstawiamy,który wielbłąd wygra wyścig smile Taki trochę hazard smile Gra jest wykonana naprawdę porządnie i atrakcyjna-szczególnie dla dzieci - jest piramida dzięki której rzucami kostkami wink Recenzji i opisów tej gry w sieci jest sporo,więc nie będę ze szczegółami opisywać. Powiem tylko,że nie wiem jak to się dzieje,że u nas zazwyczaj wygrywa ta najmłodsza. A kombinuje,obstawia tak...że w szoku jesteśmy wszyscy. Naprawdę polecam tę grę!!
        • monix123 Re: Przebiegłe wielbłądy 03.01.15, 02:44
          Chcę tylko jeszcze dodać smile że może jeśli ktoś jest wytrawnym graczem to wielbłądy chyba tak do końca nie spełnią oczekiwańsmile My traktujemy ją jako grę właśnie rodzinną i wtedy jest świetna smile
          • sylwina76 Re: Przebiegłe wielbłądy 03.01.15, 18:30
            Bardzo fajna, rodzinna gra. U nas również znalazła się pod choinką i również często gramy. Zgadzam się ze stwierdzeniem, że to idealna gra dla fanów Pędzących żółwi, zwłaszcza tych starszych, bo wymaga jednak trochę więcej kombinowania i myślenia. Wielbłądy są fajną rozgrzewką przed dłuższą i bardziej wymagającą (poważniejszą) grą. Polecam.
            • anatewka11 Re: Przebiegłe wielbłądy 09.01.15, 20:35
              U nas też od świąt. Jak dla mnie super! Bardzo ładne wykonanie. Reguły wydają się na pierwszy rzut oka skomplikowane ale tylko pozornie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka