jakuba888 02.12.19, 10:55 Mam 30 lat, wady i zalety, ale o tym juz prywatnie. Szukam ,jak w temacie, dojrzalej kobiety, nawet barfzo dojrzalej. Jestem przystojny, otwarty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakuba888 Re: Szukam Dojrzalej Kobiety 02.12.19, 10:56 jakuba888 napisał: > Mam 30 lat, wady i zalety, ale o tym juz prywatnie. Szukam ,jak w temacie, dojr > zalej kobiety, nawet barfzo dojrzalej. Jestem przystojny, otwarty. Jeszcze jedno: mieszkam w Łodzi Odpowiedz Link
waldem44 Re: Szukam Dojrzalej Kobiety 03.03.20, 17:31 Polecam portal "Iamnaughty" golead.pl/p/YDEi/7QcR/xt3D Odpowiedz Link
women_life Re: Szukam Dojrzalej Kobiety 24.04.21, 11:19 Witam gorąco, ze względu na swoją prywatność nie będe sie zbytnio rozpisywała o sobie. mam 38 lat, lubie sex i się z tym nie kryje. poznam przyjaciela , chłopaka , kochanka który oderwie mnie od tej szarej rzeczywistosci dnia codziennego. Wspomogę finansowo dla mnie to nie problem... kogo szukam? najlepiej normalnego faceta powyżej 20 lat , takiego któremu moge zaufac i dotrzyma dyskrecji. Jeżeli nie jestes z Wrocławia to nie problem , do 100 km dojadę jeżeli będziesz tego wart. Na wiadomosci tutaj nie odpisuje, bo pewnie będzie tego dużo i będa bardzo nie przyzwoite. Na otwartym portalu również mnie nie zobaczysz ze względu na dyskrecje. Jeżeli chcesz mnie zobaczyć , całą, napisać lub zadzwonić. Jestem w serwisie fads.pl/1094/668 Odpowiedz Link