Dodaj do ulubionych

Czy mozna grasować na Twoim forum ?

06.09.16, 05:42
Antyk-acap - ie odezwij się.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Czy mozna grasować na Twoim forum ? 11.09.16, 13:07
      Tak pytałem znamionowego Założyciela.
      Nie odpowiadał .
      Wszedłem i postawiłem kilka wątków , związanych z Ukrainą.
      Mam zamiar tu pisać ... dopóki będą polemiści.
      I jak nowy założyciel pozwoli.
      Bowiem. Raptem prawo do forum , nazywając go "nasze forum" zgłosił spamer rosyjski igor-179
      Przy czym ostrzegam, nie pozwolę na - ewentualne - bezprawne działania Założyciela.

• czuk1 Założyciela brak - a więc moderuje Agora 14.09.16, 08:02
        Jeszcze dla jasności.
        Okazuje się, że założyciel jest trwale nieobecny, gdzieś tam żyje.... i czyta forum . Chyba słusznie ubezwłasnowolniony , ściślej - zbanowany.
        Choć igor-179 z forum Rosja i świat uważa, że niniejsze forum jest własnością jego forum - Rosja i świat. Na dowód miał to nasze forum uruchomić.... o dziwo, "pod inną nazwą". Idiotyczne to, gdyby stało się faktem. Przecież, każde forum uruchomione pod inną nazwą niż "Rosja i Ukraina"
        będzie nowym , innym forum.

Czyli póki co, mamy nadal forum które założyciel musiał opuścić. Jeden z powodów... trwałe zbanowanie. Nadzorem ogólnym nad forum zajmują się moderatorzy Agory. Gdybyśmy tu złamali
        regulamin .... nasz wpis niebawem zostanie usunięty. Nie będzie to jednak czynność właściciela, który może patrzyć tylko przez szybkę na to swoje forum.

Przy okazji oświadczam, że to moje pisanie i wejście aktywne na niniejsze forum .... nie ma żadnego związku z forum Rosja i świat. Nigdy nie podejmowałem działań by przejąć forum Rosja i świat, bo fizycznie to nie jest możliwe. Krytykuję jedynie(to przecież widać na forum Agory) zawsze eksponowanie na tym polskim forum godła Federacji Rosyjskiej (rosyjskiego imperium).
        Kłamliwym jest więc napis - na 1 stronie forum Rosja i świat - , który założyciel - igor umieścił na swoim forum:
        Czuk odwal się od naszego forum. Pamiętaj o 8 przykazaniu Dekalogu - "Nie kradnij"

PS. Nadal nie mam narzędzi standardowych do pisania na tym forum. To uwaga do adminów Agory. Kilka dni temu, na krótki okres, takie narzędzia pojawiły się.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka