ola.z.opola 15.07.17, 19:14 Ten stary uposledzony ramol (80 lat wkrotce) dywaguje sam z soba, w licznie tu zalozonych przez niego watkach! Jakis debil... mizantrop? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Re: "czuk" - wzor klinicznego debila, 17.07.17, 21:18 Już? Skończyłaś? To oddaj lusterko. Odpowiedz Link
czuk1 Re: "czuk" - wzor klinicznego debila, 18.07.17, 04:04 Przecież to jest kłamliwa obelga, w wykonaniu rosyjskiego najemnika. A AGORA , jej moderatorzy na to przyzwalają ?! Odpowiedz Link
tapatik Re: "czuk" - wzor klinicznego debila, 18.07.17, 08:16 He he... widać za dużo prawdy piszesz i to zaczęło kogoś denerwować. Odpowiedz Link
ola.z.opola Ja zadnej z tych "jego prawd" nie przeczytalam, 18.07.17, 12:56 Pierwszy raz tutaj zabladzilam, a debili w kazdej dziedzinie zycia unikam! Wystarczyly mi tytuly i ilosc "dyskutantow" pod kazdym z jego watkow. Najczesciej tylko on! "Czuk", jako debila znam wystarczajaco skad inad. Ty natomiast, jako jego adept i wielbiciel, tez musisz byc debilem - ewidentna i logiczna konstatacja. Mozesz byc jeszcze, jakims jego wirtualnym wcieleniem. To znaczy - on i ty, to jeden i ten sam uposledzony osobnik. Czy wszystko ci wyjasnilam? Odpowiedz Link
tapatik Re: Ja zadnej z tych "jego prawd" nie przeczytala 18.07.17, 14:38 Wyzywanie kogoś od debili zamiast przedstawienia merytorycznych argumentów świadczy o braku kultury. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Ja zadnej z tych "jego prawd" nie przeczytala 18.07.17, 18:34 Ta najemnica Rosji stosuje niedozwolone metody polemiki. Ta (tutaj) jest najprostsza i najbardziej prymitywna, na poziomie bruku .... sprowadzić adwersarza do parteru obelgami. Pustogłowie ruskie łamie regulamin forum. Wpis taki kwalifikuje się jedynie do usunięcia. A obelga do do sprawy sądowej, bo jest autentyczna, ze słownika obelg. Ale przecież nie będę się zniżał do poziomu potomka z azjatyckiej cywilizacji. Piszę 14 lat (blisko 40 tys.wpisów) , mam własne fora, jestem 10 lat jestem moderatorem na różnych forach.. Mam stale ten sam login. Nie mogę więc być tym o kim pisze rosyjski najemnik wynajęty do wojny wirtualnej. Proponuję jedynie obserwować poziom i cele jej (oli) wpisów a przydomek łatwo takiej będzie można dodać. Tylko .... po co ? Odpowiedz Link
tapatik Re: Ja zadnej z tych "jego prawd" nie prz 18.07.17, 21:46 Pewnie masz rację, ale mnie trochę poniosło. :D Odpowiedz Link
ola.z.opola Debil w delirium, 19.07.17, 00:17 czuk1 napisał: > Ta najemnica Rosji > Pustogłowie ruskie > nie będę się zniżał do poziomu potomka z azjatyckiej cywilizacji. > Nie mogę więc być tym o kim pisze rosyjski najemnik wynajęty I to jest tylko kilka przykladow swiadczacych o twoim ewidentnym debilizmie. I to tylko w tym poscie. Nie wiem jakie nieszczescie spotkalo cie ze strony "ruskich", ale jest niemozliwe by "ruscy" spowodowali, ze urodziles sie debilem i debilem bedziesz musial umrzec - starcze. Dla siebie mozesz byc medrcem, pisarzem, wlascicielem Ferrari, wlascicielem zamku krolewskiego, wlascicielem domen internetowych i ich moderatorem. Dla mnie jestes tylko debilem-paranoikiem, z obsesja "ruskimi" - ramolu!! Odpowiedz Link
czuk1 Re: Debil w delirium, 19.07.17, 07:48 I to jest merytoryczna odpowiedź. Więcej dowiedzieliśmy się o piszącej niż merytorycznie o moich blisko 40 tys. wpisów , o aktualnych wpisach,... o mojej prawdzie lub jakoby kłamstwach. Cytowane,moje ostre słowa są jedynie odpowiedzią w takiej samej chamskiej tonacji , jak ola,z,opola do mnie skierowała. Z takimi trollami nie powinno się polemizować lecz należało by przemilczać ich obelgi. Ale ja nie jestem w stanie tak się zachować ..... ponoszą mnie nerwy. ps. na wypadek dalszego poniżania mnie, informuję - już wyjeżdżam na cały dzień - i nie będzie moich wpisów na forum. Odpowiedz Link
tapatik Re: Debil w delirium, 19.07.17, 08:10 Tak z ciekawości - ile kopiejek ci płacą od wpisu? Odpowiedz Link
ola.z.opola Jaka "klamliwa obelga"? 18.07.17, 13:03 Jak ktos jest rudy i powiesz o nim ze jest rudy, to jest to klamliwa obelga? Tak samo, jak ktos jest debilem i powiesz, ze jest debilem... to jest to klamliwa obelga? Moze podany przeze mnie twoj wiek jest ta "klamliwa obelga"? Odpowiedz Link
walter622 Fakt 20.07.17, 18:50 ola.z.opola napisała: > Jakiś debil... mizantrop? W rzeczy samej, tylko facio szwankujący solidnie na umyśle, mógłby przypisać w tym celu specjalnie założonym wątku A. Sołżenicynowi, wypowiedź, którą ten pisarz nigdy nie formułował. Sprawa tej fałszywki jest dość dobrze znana, tak więc przed zakładaniem omawianego wątku można było bez większego trudu wszystko sprawdzić i ustalić, by nie wyjść na nieprzeciętnego debila. forum.gazeta.pl/forum/w,251818,164231766,164231766,Istote_kacapa_okreslil_Solzenicyn.html Odpowiedz Link
tapatik Re: Fakt 20.07.17, 20:14 Ale masz jakieś argumenty czy tylko przyszedłem wspomóc koleżankę? Odpowiedz Link
ola.z.opola "Tapatik", 20.07.17, 21:12 patentowany debilu - jestes nie mniej uposledzonym debilem, niz twoj guru "czuk". Poza pytaniami (jak przystalo debilowi), nic innego nie jest w stanie cie zainteresowac i nic (ani nikt) nie jest w stanie ci w tym pomoc. Dzisiaj nic tu dla ciebie nie ma. Guru jest nieobecny... wiec turlaj dropsa! Moze to zajecie troche cie zaabsorbuje? PS. Tylko nie zadawaj mi kolejnego pytania: co to jest absorbacja. Turlaj dropsa... Odpowiedz Link
walter622 Re: Fakt 20.07.17, 21:39 tapatik napisał: > Ale masz jakieś argumenty czy tylko przyszedłem wspomóc koleżankę? Kicuś, kwestia tej fałszywki była nawet na forum gazetki omawiana - fakt, cenzura szybko wypowiedzi demaskujące fałszywkę skutecznie kasowała (najwidoczniej nie lubią A.Sołżenicyna - prawdopodobnie atawizm wyniesiony z budynku na ul. Mysiej). Chyba najbardziej wiarygodnym jest wypowiedź w tej sprawie samej żony Pisarza - Natalii Sołżenicyn, obecnie piastującej funkcję prezesa Fundacji A. Sołżenicyna "Уважаемый... приведенный Вами текст, размещенный главным образом на украинских сайтах, - грубая фальшивка. Такой бредовой мерзости у А.И. Солженицына нет и быть не может. Этот текст сочинил какой-то негодяй и подонок и нагло приписывает его А.И.С., очевидно полагая, что интернет можно использовать как отхожее место. Пусть атрибутирует цитату и укажет точно, где у А.И.С он ее "обнаружил". Наталия Солженицына Generalnie oryginalny tekst, w odróżnieniu od fałszywki, zawsze posiada dokładny opis, o którym w swym piśmie wspomina N.Sołżenicyn ("Пусть атрибутирует цитату"). Rzecz jasna takie detale dla debili nie są istotne, z tego też powodu Polskę zatopiły ostatnio fałszywki (ku radości debili). Jeżeli masz w tej sprawie jeszcze jakieś wątpliwości to polecam zwrócić się z nimi bezpośrednio do Fundacji A.Sołżenicyna. www.solzhenitsyn.ru/main.php Odpowiedz Link
czuk1 Polemizuj też opiniami innych, obalaj je .... 20.07.17, 21:58 walter622 napisał do Taptik : > Kicuś, kwestia tej fałszywki była nawet na forum gazetki omawiana - fakt, cenzura szybko > wypowiedzi demaskujące fałszywkę skutecznie kasowała (najwidoczniej nie lubią A > .Sołżenicyna - prawdopodobnie atawizm wyniesiony z budynku na ul. Mysiej). > Rzecz jasna takie detale dla debili nie są istotne, z tego też powodu Polskę zatopiły ostatnio fałszywki (ku radości debili). Zarówno mnie jak (chyba też Panią Taptik) mało obchodzą wasze frustracje. Jeśli tak złe są opinie o Rosjanach - dzisiejsze i sięgające daleko wstecz - to nic dziwnego, że macie sporo wrogów a mało przyjaciół. Każdy obelżywy wpis na forach potwierdza tę opinię. Całe szczęście, że ja was trolle tutejsze traktuję jako insekty na rosyjskim narodzie. Przyjdzie czas na dezynfekcję. Odpowiedz Link
czuk1 wielcy o Rosjanach 20.07.17, 21:44 Oj durak, ty durak walter622 . Mam dobre zdanie o znanych mi Rosjanach. Art. mnie zaszokował. Nie cytowałem jego treści. Wybrałem wredną opinię Sołżenicyna by wywołać sprzeciw forumowiczów. I co ? Jest atak na mnie. ;) Nie komentuję tego: "A Rosja to przecież kraj wielkiej literatury, wielkich filozofów i poetów. Oto co pisali oni przez stulecia o swojej ojczyźnie. “Muszę wyrazić swoją smutną opinię o człowieku rosyjskim – ma on tak słaby system mózgowy, że nie jest zdolny do postrzegania realnej rzeczywistości. Dla niego istnieją tylko słowa. Jego odruchy warunkowe są skoordynowane nie z działaniami, a ze słowami”. (Iwan Pawłow – akademik rosyjski, fizjolog, 1932 r.). “Naród, który wędruje po Europie i szuka, co można rozwalić, zniszczyć tylko dla rozrywki”. (Fiodor Dostojewski – rosyjski pisarz). “Moskowia – ruś tajgi, mongolska, dzika, zwierzęca”. (Aleksy Tołstoj – rosyjski pisarz). “Nie naród, a bydło, cham, dzika orda morderców i złoczyńców”. (Michaił Bułhakow – rosyjski pisarz). “Najważniejszym miernikiem sukcesu narodu rosyjskiego jest jego sadystyczne okrucieństwo”. (Maksym Gorki – rosyjski pisarz). “Ach jak ciężko, jak nieznośnie jest czasem żyć w Rosji, w tym śmierdzącym środowisku błota, podłości, kłamstwa, oszustwa, nadużyć, dobrych małych drani, gościnnych łapówkarzy oraz kanalii – ojców i dobroczyńców łapówkarzy”. (Iwan Aksakow – rosyjski poeta i publicysta). “Rosjanin jest największym i najbardziej zuchwałym kłamcą na świecie”. (Iwan Turgieniew – rosyjski pisarz). “Nie ma na tym świecie istoty bardziej miałkiej, bardziej bydlęcej i chamskiej, niż kacap. Urodzony w nazistowskim kraju, wykarmiony propagandą nazizmu, ten prymityw nigdy nie stanie się Człowiekiem. Jego kraj nie ma przyjaciół – tylko albo sługusy, albo wrogowie. Ten kraj jest zdolny tylko grozić, poniżać, zabijać. I aby zachować ten status przez Rosję szeregowy kacap jest gotów poświęcić własne życie, życie swoich rodziców i dzieci, jakość życia własnego narodu. Zaprawdę – kacapy – to zwierzęta. Srogie, krwiożercze, ale… śmiertelne”. (Aleksander Sołżenicyn – rosyjski pisarz). “Naród rosyjski znajduje się w skrajnie smutnym stanie: jest chory, biedny, zdemoralizowany. W osobie dużej części swojej inteligencji, chociaż i nie może być formalnie uważany za pozbawionego rozumu, jednak opanowany jest przez kłamliwe idee, graniczące z manią wielkości i manią wrogości do niego ze strony wszystkich. (…) Wyobraża sobie nieistniejące niebezpieczeństwa i buduje na nich najbardziej bezsensowne pomysły. Rosjaninowi wydaje się, że wszyscy sąsiedzi go krzywdzą, niedostatecznie gną kolano przed jego wielkością i na wszelkie sposoby przeciwko niemu knują. Każdego ze swoich domowników oskarża on o to, że chce mu zaszkodzić, oddzielić się od niego i przejść na stronę wrogów – a za wrogów uważa on wszystkich sąsiadów”. (Władimir Sołowiow – rosyjski mistyk religijny, filozof i poeta). “Każde odebranie terytorium, każdą przemoc, każdy ucisk był przez Rosję dokonywany nie inaczej niż pod pozorem oświecenia, liberalizmu, wyzwolenia narodów”. (Fryderyk Engels). “Z innymi narodami europejskimi można osiągać cele przy poszanowaniu człowieka, z Rosjanami – to nie tak… Mam do czynienia nie z ludźmi, ale ze zwierzętami, których chcę przerobić na ludzi”. (car Piotr I). “Rosja – to najbardziej paskudny, do wymiotów obrzydliwy kraj w całej historii świata. Metodą selekcji wyhodowano w nim monstrualne moralne potwory, dla których samo pojęcie Dobra i Zła wywrócone jest na lewą stronę. W całych swoich dziejach ta nacja tapla się w gnoju i chce utopić w nim cały świat”. (Iwan Iljin – filozof rosyjski, działacz Białej Emigracji). “Z przerażeniem myślę, kogo urodzi to pijane krwawe bydło, które przechwyciło władzę w Rosji i co będzie się działo z moim krajem za 2-3 pokolenia. Zresztą, co tu myśleć. Wszystko jest mniej więcej jasne”. (Iwan Bunin – rosyjski pisarz). “W sercu ruskiego narodu kipi silna, nieposkromiona namiętność do podbojów – jedna z tych namiętności, które wyrastają jedynie w duszach ludzi uciemiężonych i karmią się biedą całego narodu. Nacja ta, z natury zaborcza, chciwa na skutek pozbawiania jej wszystkiego, uniżoną pokorą u siebie w domu próbuje z góry okupić swoje marzenie o tyrańskiej władzy nad innymi narodami. Oczekiwanie na sławę i bogactwa pozwala jej zapomnieć o ciągle przeżywanym poniżeniu; klęczący niewolnik marzy o dominacji nad światem, ma nadzieję, że zmyje z siebie hańbiące piętno rezygnacji z jakiejkolwiek wolności społecznej czy osobistej”. (Markiz Astolphe-Louis de Custine – wiele podróżował po Rosji. “Rosja w 1839 r.”). “Naród, który nienawidzi wolności, kocha niewolnictwo, kocha kajdany na swoich rękach i nogach, brudny fizycznie i moralnie. Gotowy w dowolnej chwili stłamsić wszystkich i wszystko”. (Iwan Szmielow – pisarz rosyjski). “Obudźcie mnie za sto lat i zapytajcie, co się teraz dzieje w Rosji. A ja wam odpowiem: piją i kradną”. (Michaił Sałtykow-Szczedrin – rosyjski pisarz). “Żegnaj mi Rosjo niedomyta, Kraju niewolnych, kraju panów, I wy mundury tak błękitne, I ty narodzie im sprzedany. Być może za Kaukazu grzbietem, Skryję się choć od carów twoich, Od oczu waszych wszechwidzących, Od uszu waszych wszechsłyszących”. (Michaił Lermontow – najsłynniejszy rosyjski poeta, obok Puszkina, tłum. Electron PL) reporters.pl/3257/wielcy-rosjanie-o-swojej-ojczyznie-z-przerazeniem-mysle-kogo-urodzi-to-pijane-krwawe-bydlo-foto/ Odpowiedz Link
walter622 Re: wielcy o Rosjanach 20.07.17, 22:18 czuk1 napisał: > Mam dobre zdanie o znanych mi Rosjanach. Art. mnie zaszokował. Wskazane cytaty są fałszywkami, które bezkrytycznie łykają debile cierpiący na rusofobię. Najwięksi debile te fałszywki propagują. Tak więc jeżeli nie chcesz uchodzić za największego debila wskaż skąd zaczerpnięto 3 - 4 pierwsze "cytaty" (Pawłow, Dostojewski, Tołstoj, Bułhakow) , tj. udowodni , że są one oryginalne, a nie fałszywki. Odpowiedz Link
czuk1 Re: wielcy o Rosjanach 20.07.17, 22:44 Zamiast głosić antypolskie androny lepiej korygujcie takie złe/kłamliwe opinie o Rosjanach. Ja tego nie jestem w stanie zrobić . Nie mam dostępu do źródeł i nie jestem Rosjaninem. Swoje wpisy opieram na tym co w sieci wyczytam. Nie jestem badaczem pisma świętego i historii tworzenia fałszywek.Nie mam na to czasu. Wiesz to pisz, to ważne informacje. Nie możemy powielać ew. kłamstw z mediów. Ja już sprawdzam ten portal "reporters". Odpowiedz Link
walter622 cienias 21.07.17, 00:37 czuk1 napisał: > Ja tego nie jestem w stanie zrobić . Przyznajesz, że jesteś cieniasem ? Tylko debil wypisuje brednie, powielając cudze kłamstwa, bez uprzedniego sprawdzenia, czy w ten sposób nie wychodzi na kompletnego idiotę. Napisałeś to co napisałeś, teraz musisz dowieść, że trza ciebie poważnie traktować. No chyba nie chcesz uchodzić za cieniasa i debila, przyznając tym samym Oli całkowitą rację ? Tak więc do dzieła - udowodnij, że pierwsze 3-4 twoje "cytaty" nie są fałszywkami. Innymi słowy, musisz wskazać gdzie i kiedy były opublikowane. Odpowiedz Link
ola.z.opola "Walter", 20.07.17, 22:52 Nonsensem jest wdawanie sie w rozmowy z debilem. Debilizm jest nieuleczalny. Debil pozostanie debilem... i debila tak trzeba traktowac. PS. Ten watek najbardziej sie debilowi rozwija! Debilu "czuk", rob to samo co twoj adept "tapatik" - turlaj dropsa... uposledzony ramolu. Odpowiedz Link
czuk1 Re: "Walter", 20.07.17, 23:11 ola.z.opola napisała: Nonsensem jest wdawanie sie w rozmowy z debilem. ====> takim jak ty. Debilizm jest nieuleczalny. ====> skąd możesz wiedzieć ? jesli wiesz ===> jesteś debilem. Debil pozostanie debilem... i debila tak trzeba traktowac. ===> wydajesz polecenia wyższemu rangą, forumowiczowi walterowi 622... od kilkunastu lat ??? PS. Ten watek najbardziej sie debilowi rozwija! ====> to źle ? mnie nie zależy na wątkach. Debilu "czuk", rob to samo co twoj adept "tapatik" - turlaj dropsa... uposledzony ramolu. =======> pisz na Berdyczów Odpowiedz Link
walter622 Bez przesady 21.07.17, 00:13 ola.z.opola napisała: > Nonsensem jest wdawanie się w rozmowy z debilem. Bez przesady. Zawsze coś "odkrywczego" pojawia się w wypowiedziach debilka. Swego czasu twierdził, że twórczość literacka H.Sienkiewicza była w Kongresówce całkowicie zakazana. Następnie dowodził, że Syria znajduje się w Maghrebie. I rzecz najbardziej odkrywcza - okazuje się, że Turcy, jak tylko mogą, wspierają Kurdów w ich walce. Ci zaś mieszkają tylko w Iraku, walcząc tam z krwawym Asadem-:))) Tak więc warto "dyskutować" z tym oszołomem, bo zawsze coś niesamowicie śmiesznego napisze. Odpowiedz Link
ola.z.opola Ciebie to bawi, 23.07.17, 00:56 a u mnie wywoluje tylko litosc (ze wzgledu na ogrom jego uposledzenia). Ten debil opentany jest idea fix i w zwiazku z tym, ma jedyne a priori - "ruscy i kacapy"! Wszedzie weszy "ruskich i kacapow". Jak gdyby "ruscy" byli winni, ze ma misje prowadzic "forum" Rosja i Ukraina, ze ma obowiazek wszedzie zwalczac "ruskich" i "ich" (rzekomo) platnych "trolli"! I wszystko inne, co moze byc zwiazane z "ruskimi"! Jego interesuja jedynie podle sformulowania na wszystko co "ruskie"! Jego debilizm nie ma czasu na dochodzenie, czy to prawda, czy falsz. Wszystko co negatywne jedynie mu odpowiada i stanowi dla tego debila "bezsprzeczny argument". Debile maja to do siebie... Oczywiscie nie jest on jedyny (pomijajac adepta-debila "tapatik"). Na swiecie istnieje wielu mu podobnych debili - i w zwiazku z tym wiele publikacji "debili dla debili", by mogl byc przekonany, ze to jedyna prawda i nia sie posilkowac. Trudno mi powiedziec, czy jest debilem od urodzenia, czy inni (poprzez nasycanie go swoim debilizmem) nie przyczynili sie w powaznym stopniu, do poziomu debilizmu, ktory dzisiaj prezentuje. Pomijajac debilna tresc jego watkow, czy postow... na scieku GWna Swiat, mial on do dyspozycji szeroka game mozliwosci graficznych (italiki, tluste druki i inne), ktore eksploatowal bez umiaru. Debilizm jego przejawia sie rowniez na tym "wylacznie jego forum", w postaci dywagacji nad losem hipotetycznych Polakow zamieszkujacych i dzisiaj cierpiacych na UPAdlinie, i jego stosunek do mieszkancow Donbasu przyzwyczajonych do codziennych bombardowan przez nacjonalistow, nazistow i wszystkich innych zwyrodnialcow tejze UPAdliny. Tak, czy siak debilem jest i debilem musi umrzec. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Ciebie to bawi, 23.07.17, 10:40 wora.....z.opola napisała: > Ciebie to bawi, .... kogo to bawi ? > a u mnie wywoluje tylko litosc (ze wzgledu na ogrom jego uposledzenia) .....słowo ogrom ... tu źle użyte. Choroba - prymitywizm umysłowy > Ten debil opentany jest idea fix i w zwiazku z tym, ma jedyne a priori - "ruscy > i kacapy"! .... wysyłam cię do 3 klasy szkoły podstawowej na lekcje gramatyki - nie znając znaczenia polskich słów bądź używając słów obcych w złych znaczeniach nie wydobędziesz się z mroków ciemnoty umysłowej. Do szkoły czas najwyższy by ratować rozum. Po tym dopiero .... na fora dyskusyjne. Na razie jesteś na poziomie bruku. - nazywam najemników , wg ich szkodliwości, pochodzenia i poziomu umysłowego ... nic a priori; nie znając znaczenia słowa a priori wora nim szpanuje. Umysł "blondynki". Wszedzie weszy "ruskich i kacapow". Bez węszenia widać i czuć , po treści wpisów antypolskich i antyunijnych, próbach mieszana w polskim kotle.... kto jest rosyjskim najemnikiem; obowiązkiem każdego uczciwego Polaka jest takie wrogie nam wpisy ujawniać a najemników dyskredytować. Komu to wyjaśniasz. Każdy ma swój rozum i widzi.... co pisze i gdzie piszę. Fora dot. rosyjskich najemników, to ułamek procenta w całości mojego pisania na forach. Nie zastanawia cie, ze debile nie są w stanie coś pisać ??? >Jak gdyby "ruscy" byli winni, ze ma misje prowadzic "forum" Rosja i Ukraina, ze ma obowiazek wszedzie zwalczac "ruskich" i "ich" (rzekomo) platnych "trolli"! I wszystko inne, co moze byc zwiazane z "ruskimi"! J Pomieszanie z poplątaniem.... mógł by pomóc ci wyjść z tego jedynie nauczyciel lub psychiatra. Wyjaśniałem w wielu wpisach, że podjąłem próbę ożywienia tematycznego forum. Z myślą, że pisać tam będą głownie Ukraińcy mieszkający w Polsce. Zawiodłem się. Nie piszą . Nie myślę więc bym za nich się wypowiadał dalej. Tym bardziej, że Ukraina psuje sama stosunki z Polską. Twój "debil" ci radzi. Zapamiętaj sobie w tym swoim ptasim móżdżku . Obywatel Polski , narodowiec i patriota nic nie musi. Nikt mu nie płaci za obronę czci i suwerenności jego ojczyzny. Nie zwalczamy bezpośrednio najemników rosyjskich skierowanych rosyjskiej propagandy bo jak moglibyśmy to robić w sieci ?! Dyskredytujemy ich jedynie, ujawniamy gronu forumowiczów na Agorze... by zauważali wrogą Polsce i Polakom działalność rosyjskich propagandystów, piszących z zagranicy (by być bezpiecznymi). Mam bardzo dobre zdanie o Rosjanach i daję przykłady w polemikach. Nie mogę jednak wszystkich polskojęzycznych najemników Rosji wkładać do jednego worka. Są najemnicy Putina i sam pracodawca.... nie mogę ich nazywać ich inaczej , jak pogardliwie - ruscy,kacapy,... ; podobnie zresztą jak najemnicy na forum traktują Polaków, polski rząd ; kiedy wtrącają się do spraw polskich i próbują (jak monaliza i kilku innych) mieszać w polskim kotle. >Jego interesuja jedynie podle sformulowania na wszystko co "ruskie"! Jego debilizm nie ma czasu na dochodzenie, czy to prawda, czy falsz. Interesuje mnie temat - szkodliwa Polsce obecność i działalność rosyjskich najemników. Piszę na ten temat dorywczo i od czasu do czasu, ale coraz mniej - Odpowiedz Link
ola.z.opola Uposledzony starcze, debilu "czuk", 23.07.17, 13:14 Choc jestem pewna, ze tobie to juz w niczym nie pomoze, ponizej zamieszczam polskie linki okreslajace sens uzytych przeze mnie slow, na uzytek ewentualnych czytelnikow twoich bredni I tak sens wyrazenia "idea fix" www.slownik-online.pl/kopalinski/A9924D24A3291445C12565E10066068F.php Sens wyrazenia "a priori" pl.wikipedia.org/wiki/A_priori Sens wyrazenia slowa "ogrom" (w stosunku do uposledzenia debila "czuk") www.synonimy.pl/synonim/ogrom/ Pozostalej reszty twojego bredzenia - debilu "czuk", niestety nie bylam w stanie rozszyfrowac. ... jezyk debila "czuk" nie jest mi zrozumialy A sioooooo... debilu! Odpowiedz Link
czuk1 Re: Uposledzony starcze, debilu "czuk", 23.07.17, 19:39 Poruszony kolejnym wpisem..... Mimo obelg imiennych wory.z.opola.... Takich : Uposledzony starcze, debilu "czuk" Powtarzam uwagi do kłamstw "inteligentnej intelektualistki - z web brygady rosyjskiej ", zawartej w zdaniu: "Ten debil opentany jest idea fix i w zwiazku z tym, ma jedyne a priori - "ruscy i kacapy"! 1. Pisze się opętany . vide - Gramatyka dla kl.III. 2. Nazwanie mnie "debilem opętanym" jest kłamstwem. Nie zaprzątają mojego myślenia żadne myśli i cele (idee fix). Mocno po ziemi chodzę. 3. Kłamliwe jest , że apriorycznie (z góry ) zakładam za prawdziwe swoje idee fix. 4. Sens wyrażenia "a priori" ..... jest tu kłamliwie przez wora-trolla użyty. Wg mnie - przyjąć coś apriorycznie, tzn. przyjąć jakieś założenie z góry za prawdziwe; Ja po analizie treści wpisów na forum a nie z góry (nie "a priori") za ruskich (żołdaków, najemników) uznaję tylko prorosyjskich propagandystów , członków web brygady wykonujących zadania rosyjskiego białego wywiadu + wojny hybrydowej . A , że niektórzy mają umysł kaprala (choć wykonują zadania agenta) dlatego nazywam ich prostaków - "ruskimi kacapami". 5. Również słowo - "ogrom", użyte jest niewłaściwie przez rosyjskiego propagandystę , do określenia stopnia tzw. "upośledzenia debila czuka"). Stopień jakiegoś upośledzenia może być : mały, duży , wielki wysoki, ale nie "ogrom" ?!! 6. Nic nie poradzę, że nie rozumiesz co do ciebie pisałem. Teraz na "ustawieniach" mojego forum blokuję twoje wpisy . Odpowiedz Link
ola.z.opola Debilu "czuk", 26.07.17, 16:25 Debil czuk1 napisał: > Teraz na "ustawieniach" mojego forum blokuję twoje wpisy . Dlaczego "na ustawieniach twojego forum" zablokowales moje wpisy? I moglbys nieco jasniej napisac... jakie moje wpisy "wpisy" mi "zablokowales" pocieszny stary debilu? Nadaje ci tytul oficjalny - Pocieszny Stary Debil! Powinienes byc zadowolony, poniewaz wymienilam prawie wszystkie cechy cie charakteryzujace! Pocieszny - poniewaz bezwiednie smieszny, albo inaczej - zalosnie smieszny Stary - poniewaz jako prawie osiemdziesieciolatek jestes weteranem wsrod polskich debili Debil - ogolnie przyjete nazywanie osob uposledzonych i kalek umyslowych Odpowiedz Link
tapatik Re: "Walter", 21.07.17, 06:07 Dalej argumentów brak. Na pewno jesteś z Opola? A może z Królewca? Odpowiedz Link
czuk1 Re: "Walter", 21.07.17, 06:11 Starzy go znają. Ja kiedyś byłem o nim informowany, przez samego jego. Pewnym jest, że to najemnik Rosji. Stosuje erystyczne metody polemiki ale bardziej wyrafinowane. Ale wor.... jak inni. Nie przejmuj się. Pozdrawiam Cię Tapatik.... idę na opatrunek, po drobnym stłuczeniu. Hej. Odpowiedz Link
czuk1 Re: "Walter", 21.07.17, 08:44 Winno być: " Starzy forumowicze go znają. Ja kiedyś byłem o nim informowany, przez samego n i e g o . Pewnym jest, że to najemnik Rosji...." Odpowiedz Link
czuk1 Re: "Walter", 21.07.17, 08:49 czuk1 napisał: > Pewnym jest, że to najemnik Rosji. > Stosuje erystyczne metody polemiki ale bardziej wyrafinowane. > Ale wor.... jak inni. Dla zdefiniowania rosyjskiego słowa - w o r , podaję za Wikipedią: Wor w zakonie -- Odpowiedz Link
ola.z.opola “Czuk” - debilu starcze, “zapomniales” napisac, 22.07.17, 10:54 ze "narzucalam sie tobie, ale kolor moich oczu ci nie odpowiadal i odrzuciles moje zaloty! Czego do dzisiaj nie moge przezyc… i stad moja frustracja, w stosunku do ciebie" ! Nastepnie, moje twierdzenie "Debilizm jest nieuleczalny” ... "rozwazasz" - "skąd możesz wiedzieć? jesli wiesz ===> jesteś debilem.” ... a jesli nie wiesz, to sie pocieszasz – ze nim nie jestes? Wiedza i logika debila ! Dalej piszesz - "pisz na Berdyczów" ... dlaczego? Nie zamierzam dla ciebie tracic wiecej czasu debilu! W kilku kolejnych postach piszesz (prawie to samo) 1° - 21.07.17, 06:11 “Starzy go znają. Ja kiedyś byłem o nim informowany, przez samego jego” 2° - 21.07.17, 08:44 “Winno być: Starzy forumowicze go znają. Ja kiedyś byłem o nim informowany, przez samego n i e g o .” Nigdy, ale to nigdy - nie tylko ciebie(!), ale nikogo nie “informowalam” o moim zyciu! Tylko debil moze to robic… I tylko debil, moze robic z tego argument! Natomiast, jesli chodzi o “starzy forumowicze go znaja” – jezeli znaja(?), to powinienes debilu napisac – “ja znaja!” (poniewaz jestem rodzajem zenskim!). Poza tym - “starzy forumowicze”, to starzy wiekiem jak ty(?), czy “starzy” stazem internetowym? Jedyne co mozesz o mnie wiedziec, to znac moj wiek! Ktory z braku doswiadczenia, trzy lata temu (odkad zainteresowalam sie “tworczoscia” internetu) nieopatrznie i niepotrzebnie podalam innemu forumowiczowi. Poniewaz jestes ograniczony, twoja wiedza w konskwencji rowniez jest ograniczona - stad twoja "tfurczosc"... i rownie debilne widzenie swiata, literatury i innych uzytkownikow internetu. … a “wory”, to masz pod oczami – uposledzony starcze. Bredni debila “czuk” - ciag dalszy… A sioooooo! Odpowiedz Link
tapatik Re: “Czuk” - debilu starcze, “zapomniales” napisa 22.07.17, 19:50 Ujadanie kacapskiego trola ciąg dalszy. W dalszym ciągu nie masz żadnych argumentów, a jedyne co potrafisz to obrażać innych użytkowników. Przeproś Czuka. Odpowiedz Link
ola.z.opola "Tapatik", pocieszny debilu... 22.07.17, 21:12 Dla ciebie, to mam jedynie litosc. Obraz sie na mnie debilu i zniknij, zebym nie musiala tracic mojego czasu. Twoj profil na gazeta.pl powinien byc modelem, dla przypadkowo na ciebie trafiajacych, jako obraz debila-protoplasty. Zdjecie tam zamieszczone, nie budzi najmniejszych watpliwosci, ze jestes debilem w pelnej krasie! A twoje motto dnia - "nikomu nie wolno ufać. A sobie to już w szczególności." - utwierdza jedynie w przekonaniu, ze mamy do czynienia z nieprzecietnym DEBILEM! Od ponad 15tu lat (czyli duzo wiecej, niz polowa mojej ziemskiej egzystencji) utrzymujesz ten profil i nie mozesz zrozumiec dlaczego przez innych internautow uznawany jestes za "pozaklasowego". Nie przypuszczam, bys cokolwiek zrozumial... ale sprobuje. Oni w sposob ogledny staraja ci sie uswiadomic, ze jestes po prostu DEBILEM! "Pozaklasowy" - inaczej zdeklasowany, wadliwy, okaleczony, uposledzony produkt ludzki! A teraz... turlaj dropsa! Aaa siooooo debilu! Odpowiedz Link
tapatik Re: "Tapatik", pocieszny debilu... 23.07.17, 20:22 Nie będę się zniżał do twojego poziomu, bo musiałbym się położyć. Twoje posty świadczą tylko o tym, że nie masz żadnych argumentów. Potrafisz tylko obrażać. W końcu kopiejki płacą wam od wierszówki, a nie od argumentu. Wynoś się. Odpowiedz Link
czuk1 Re: “Czuk” - debilu starcze, “zapomniales” napisa 22.07.17, 21:03 ola.z.opola odwal się ode mnie. Wyjdź z tego spokojnego forum. Nie pisałem o Tobie lecz o walterze622. Musiałbym - faktycznie - być idiotą by nie odróżniać steranego na forach waltera622 od wora z opola. Odpowiedz Link
ola.z.opola Toscie sie, dwaj debile tego "forum" zakalapuckali 22.07.17, 21:46 czuk1 napisał: > Musiałbym - faktycznie - być idiotą Ty jestes faktycznie nie tylko idiota! Ty jestes po prostu debilem. Moje powyzsze cytaty, odnosza sie do twoich postow skierowanych do debila "tapatik", ktory debilnymi swoimi pytaniami "odpowiada" na moj post. "Watler" z tym nie ma nic wspolnego. I, jeszcze jedno - nie "wora z opola", a jesli juz - to ola.z.opola... uposledzony starcze... Odpowiedz Link
czuk1 Toscie sie, dwaj debile tego "forum" zakalapu 22.07.17, 22:25 ola.z.opola w narkotycznym widzie napisała: Toscie sie , dwaj debile tego "forum" zakalapu ..... Przecież ty nic nie wyczajasz. Chyba bierzesz prochy. :-( A więc jutro w głodzie .... napisz o co ci chodzi. Nazwałem cię odpowiednio - "wora z opola". Bo "Wora" to rodzaj żeński od słowa rosyjskiego - "wor". Przezwanie to najlepiej charakteryzuje twoje rozboje na forach AGORY i małpi twój , przestępczy móżdżek. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Toscie sie, dwaj debile tego "forum" zakalapu 23.07.17, 09:19 > ola.z.opola w narkotycznym widzie napisała: Toscie sie , dwaj debile tego "fo > rum" zakalapu ..... o czym wor pisze ? czuk odpowiedział: > Przecież ty nic nie wyczajasz. Chyba bierzesz prochy. :-( A więc jutro w głodzie .... napisz o co ci chodzi ?> Nazwałem cię odpowiednio - "wora z opola". Bo "Wora" to rodzaj żeński od słowa > rosyjskiego - "wor". Przezwanie to najlepiej charakteryzuje twoje rozboje na forach AGORY i małpi twój , przestępczy móżdżek. Dodam, że : - mam zdjęcia na innych - podstawowych - profilach służących do komunikowania w sieci. A więc kłamstwo. Trolle, najemnicy Rosji , hakerzy i ukrywający się przestępcy nie mają profilu... w tej liczbie wor.z.opola. - nie mam i nigdy na profilu w GW nie miałem żadnego żadnego motta. A więc kolejne kłamstwo. Odpowiedz Link
ola.z.opola Debilu "czuk", 23.07.17, 11:27 Ja o zadnym twoim profilu "czuk", ani motta, ani zdjeciu na tym profilu w gazeta.pl nic nie pisalam! Uposledzony starcze sprawdz, jesli twoj debilizm ci pozwala, ze moj post skierowany byl do twojego adepta-debila "tapatik", ktory to wszystko umiescil (jego opis, jego motto i jego zdjecie). Nigdy cie nie zainteresowal profil twojego adepta-debila? Malo prawdopodobne, jak na kogos z takim internetowym stazem i taka znajomoscia internetowych adwersarzy! W koncu, niewiele sie roznicie (debil "czuk" i debil "tapatik") - ty jako guru bardziej "rozmowny", a on jako adept (rowniez debil) ciagle zadajacy jedynie debilne pytania. Link do jego profilu (debila "tapatik") ludzie.gazeta.pl/tapatik/0,0.html Chyba, ze jest to twoj inny nick i inny profil? I dlatego spieszysz sie z ta twoja reklamacja? Zwrocilam sie do debila "tapatik", a debil "czuk" przyjal to, jakby to do niego bylo skierowane? Jak gdyby on rowniez reprezentowal debila "tapatik". Co sie dzieje w srodowisku debili, nie jest w stanie mnie zdumiewac. Debile w kazdym miejscu na Ziemi sa blizniaczy... Wcale by mnie nie zdziwilo, gdyby debil "tapatik" byl rowniez debilem "czuk". Wyglada na to ze, by ozywic animacje na tym twoim "forum", tworzysz swoje inne wcielenia, by sfingowac "dyskusje" w gronie nieistniejacych, a mozliwych w odbiorze innych "dyskutantow", tego pozal sie Boze "forum". Ten watek ustanowil rekord ilosci wymiany postow! Pozostale watki twojego autorstwa na tym "twoim forum", rzadko kiedy wzbudzaly zainteresowanie kogokolwiek! Brawo "miszczu" posrod debili! Zegnam... i przywracam cmentarny spokoj, na prywatnym poletku-grobie debila "czuk". Amen. Link do profilu debila o nick'u "czuk" ludzie.gazeta.pl/czuk1/0,0.html Aaaa sioooooo debilu! Odpowiedz Link
czuk1 Re: Debilu "czuk", 23.07.17, 12:42 Zegnaj. Dziękuję ci wora , za zejście ze spokojnego forum , do cmentarnej ciszy. Czas najwyższy. Mam nadzieję, że ewentualnym, przyszłym forumowiczom - na tematy rosyjsko-ukraińskie - nie przeszkodzą w polemikach inni funkcjonariusze i bywalcy web brygady. Mam obawę bo przecież mają takie polecenie, dosłownie .... "zasrywać inne fora". Podstawową zasadą na forum jest adresowanie swoich wpisów. Rosyjscy trolle tego nie robią. Takie zwyczaje , wpisane są chyba w ich zasyfione procedury. O uczciwości forumowicza świadczy posiadanie profilu i stałość loginu. Ja do takich nalezę. Jestem dlatego niezniszczalny przez trolli . Nie może najemnik Rosji, jakaś szpiegowska wora ; mnie - forumowicza od 14 lat na forum, z 36 tys. wpisów i niezmienionym loginem...... bezkarnie lżyć obelgami. Takie obelgi odbijają się rykoszetem na lżącego. Skąd mogłem wiedzieć, ze wpis był adresowany do kogoś innego, tego który ostrej polemiki nie prowadzi a jedynie (jako kolejny spokojny forumowicz) automatycznie zaliczony jest do grupy debili ? Ja nie śledzę uczestników forum, mam do tego własne fora.Nie interesuje mnie kto , skąd pochodzi, lecz to co pisze. Odpowiadam na treść wpisu a nie oceniam osoby piszącej. Mam jeden wyjątek - odnosi się do obelg na mnie. Każdą obelgę trolla na mnie.... zwielokrotniam moją obelgą , w rewanżu. Efekt bywa przykry... usunięcie wpisu przez moderatora. A więc blad' Wora... z forum fora. Znaj ------ Odpowiedz Link
ola.z.opola Debil "czuk" w szczytach delirium! 23.07.17, 13:29 Aaaa sioooooo!!! zramolaly debilu! Odpowiedz Link
ola.z.opola Adepcie guru debila "czuk", 26.07.17, 16:37 Jak ty sie do swojego guru debila "czuk" odnosisz? Mimo, ze nie jestes mniejszym debilem, niz twoj guru debil "czuk", nawet wsrod debili zachowuj hierarchie i sobie na podobne debilizmy nie pozwalaj! Debilu "tapatik", przepros szybko debila "czuk"! A potem mozesz sobie turlac dropsa... Odpowiedz Link
ola.z.opola Pocieszny Stary Debilu "czuk", 26.07.17, 16:56 Czy twoj adept-giermek debil "tapatik" sobie na zbyt wiele nie pozwala? Przywolaj debila "tapatik" do porzadku! Aaaa, i jeszcze jedno... ten twoj debil-asystent "tapatik" chyba pomylil miejscowosci. Jestem przekonana, ze zamiast do Moskwy pojechales na UPAdline - do Kijowa! A jak juz tam jestes, to uwazaj Pocieszny Stary Debilu "czuk", zeby ci twoi UPAdlinscy naziole i banderowcy krzywdy nie zrobili i cie nie utlukli! W koncu, jak cie polscy nacjonalisci utluka, to moze byc tylko honor dla ciebie, Pocieszny Stary Debilu "czuk". A w ogole... to turlaj dropsa, uposledzony ramolu... Amen Odpowiedz Link
tapatik Re: Pocieszny Stary Debilu "czuk", 26.07.17, 22:09 Moja rodzina została ciężko doświadczona podczas Drugiej Wojny Światowej właśnie ze strony band UPA, więc twoje wpisy są co najmniej niestosowne. ŻĄDAM PUBLICZNYCH PRZEPROSIN Odpowiedz Link
ola.z.opola Zadaj rowniez renty debilu "tapatik", 27.07.17, 12:49 Debil tapatik napisał: > Moja rodzina została ciężko doświadczona podczas Drugiej Wojny Światowej właśni > e ze strony band UPA > ŻĄDAM PUBLICZNYCH PRZEPROSIN ze wzgledu na uposledzenie! Jestem przekonana, ze twoj guru "nacjonalista i patriota" (jak sam o sobie tu pisze) debil "czuk, takowa posiada. Jezeli natomiast chodzi o "publiczne przeproszenie" za twoja "ciezko doswiadczona rodzine podczas IIWS ze strony band UPA", to powinienes bezzwlocznie sie zwrocic do ONZ, by wywarly presje na ruskich - ktorzy z kolei spelniliby "twoje zadanie"! Wedlug ciebie, dzisiejsza UPAdlina nie ma nic wspolego z IIWS, bandami UPA, czcicielami Bandery i Suchewicza, z naziolami (pogrobowcami SS i Wehrmachtu) i skrajnym nacjonalizmem i bandytyzmem. To twoja "racja" debilu "tapatik", ktora podzielasz z guru - debilem "czuk" na tym "waszym forum". I dlatego wy (dwaj debile) dwoicie sie, by dzisiejsza UPAdlina byla wam bliska... i od tego jest to "wasze forum". "Dzielni" jestescie debile... Bredzcie sobie nadal... Odpowiedz Link
tapatik Re: Zadaj rowniez renty debilu "tapatik", 27.07.17, 22:05 Ujadanie ruskiego pieska... ciąg dalszy. Odpowiedz Link