Dodaj do ulubionych

Rosjanie otworzyli most na Krymie

01.08.17, 09:52
Zawalił się po 3 dniach.
reporters.pl/9037/rosjanie-otworzyli-most-na-krymie-zawalil-sie-po-trzech-dniach-foto/
Wiem, że źródło takie sobie, ale można się pośmiać.
Obserwuj wątek
    • amunicyjny1 Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 15.12.18, 22:16
      Można,z efektu spółkowania służki dworskiej Cipy falkensztajin i pastucha wiejskiego NN,potocznie znanego jako tapatik
      • tapatik Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 16.12.18, 20:04
        Masz jakieś racjonalne argumenty?
        Nie?
        Szkoda.
        A teraz wynocha do Moskwy.
        • amunicyjny1 Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 16.12.18, 20:43
          To ty chochle spadaj do swego kijowa, czego smrodzisz na polskim forum?
          • tapatik Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 18.12.18, 20:10
            Czyli nie masz żadnych merytorycznych argumentów.
            Tak myślałem.
            Żegnam.
            • amunicyjny1 Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 18.12.18, 20:53
              Argumentów dla twego chochołskiego źródła?
              • tapatik Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 18.12.18, 21:00
                WON.
                • amunicyjny1 Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 18.12.18, 21:19
                  Ale ja jestem u siebie,a ty nie
                  • tapatik Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 18.12.18, 21:26
                    Czyli nie wiesz kim jestem.
                    Coś ci się uwidziało, a że ci kreml płaci to piszesz.
                    WON.
                    • amunicyjny1 Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 18.12.18, 21:51
                      Chochołem i tyle
                      • tapatik Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 18.12.18, 22:35
                        WON
                        • amunicyjny1 Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 18.12.18, 23:27
                          Prawda w oczy kole...
                          • tapatik Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 20.12.18, 18:01
                            Tylko, że ty nie piszesz prawdy.
                            A teraz WON.
                            • amunicyjny1 Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 20.12.18, 21:39
                              Spokój chochle
                              • ola.z.opola Amunicyjny, 22.12.18, 14:04
                                "Tapatik" to przede wszystkim debil!
                                Niepotrzebnie sie wdajesz w dyskusje z uposledzonym.
                                Watki tutaj pisza tylko dwaj debile - "debil-czuk" i "debil-tapatik"!!
                                • amunicyjny1 Re: Amunicyjny, 22.12.18, 14:19
                                  Dlatego należy ich edukować,Młódź czyta........
                                  • amunicyjny1 Re: Amunicyjny, 22.12.18, 17:04
                                    Jakby chochły tak kochały tych niby swoich obywateli na krymie ,to nie odcinali by im wody,energii a do tego wypłacały by emerytury które nie są zależne od miejsca zamieszkania czy obywatelstwa w danej chwili ,bo są prawem nabytym
    • monalisa2016 Re: Rosjanie otworzyli most na Krymie 22.12.18, 16:51
      tapatik napisał:

> Zawalił się po 3 dniach.
      > reporters.pl/9037/rosjanie-otworzyli-most-na-krymie-zawalil-sie-po-trzech-dniach-foto/
      > Wiem, że źródło takie sobie, ale można się pośmiać.
      ......................
      Co tu jest do posmiania?

Ukraina by tak najchetniej zrobila z Krymu Odesse, Majdan i MH17, ..., jeszcze tego nie wyjasniono poniewaz jest wstystko blokowane przez wladze Ukrainy, a teraz by sie tak najchetniej zabrala z zemsty za most laczacy Rosje z Krymem by go zniszczyc, by utrudniac zycie (nie tylko!) Krymianom. Co za mentalnosc czlowieka? Co jest tu do smiechu? Zostaje tylko najnizszego stopnia wspolczucie dla niezbyt pojmujacych! Dlaczego Krymianie nie chca powrotu do Ukrainy, nie zapytaes sie jeszcze tego?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka