Dodaj do ulubionych

Krym opuściła ostatnia zachodnia sieć hoteli

05.08.18, 09:36
forsal.pl/biznes/aktualnosci/artykuly/1202416,gospodarcza-zapasc-krym-opuscila-ostatnia-zachodnia-siec-hoteli.html
Kolejna zachodnia sieć hoteli zdecydowała się na wycofanie z Krymu ze względu na sankcje jakimi są obłożone zagraniczne firmy.
Problem w tym, że dużą część gospodarki krymskiej opiera się na turystyce, a ta podupada.
Obserwuj wątek
    • ola.z.opola "Problem w tym", ze jestes debilem. 13.08.18, 17:34
      I jak kazdy debil nie masz o niczym pojecia!
      Debilny watek, zalozony przez debila, w oparciu o artykul tez napisany przez debila w Forsal.pl.
      Twoj komentarz na Forsal.pl zostal 3 razy polubiony (na pewno przez twojego guru-debila czuk, debila-krytyk2 i jeszcze jakiegos debila-przyblede) i 21 razy oceniajacych cie na debila - dokladnie jak ja!
      Oj debile, debile... jestescie na tym waszym niby forum dla debili... jak koncentracja oddzialu zamknietego Szpitala Psychiatrycznego w Tworkach. Bladego pojecia nie macie o otaczajacym was dzisiejszym swiecie... i dlatego bredzicie.
      • tapatik Re: "Problem w tym", ze jestes debilem. 14.08.18, 10:48
        Poszczekaj, poszczekaj trollu.
        W końcu na kopiejki trzeba zarobić.
        A że potrafisz tylko obrażać ludzi bez żadnych argumentów merytorycznych, to oznacza, że podlinkowany przeze mnie artykuł opisuje prawdę.
        • ola.z.opola A czym ja cie debilu obrazam? 15.08.18, 15:54
          Zobacz sobie debilu na portalu Forsal.pl, czy nie jest prawda, ze ci dla ktorych jestes debilem tworza stosunek jak 3:21! Czy to nie jest dla ciebie zaden argument... debilu??? Jakiego innego "argumentu merytorycznego" oczekujesz debilu??
          Jezeli "podlinkowany przez ciebie artykul opisuje prawde" - jak piszesz - to powiedz mi dlaczego autor artykulu, oraz ty... jestescie traktowani jak debile przez komentatorow artykulu??
          Czy ty sie masz za szczegolnego debila?? A autor artykulu w Forsal.pl, "czuk" i "krytyk2" sa debilami nie dorastajacymi ci do piet??
          Fujarki strugaj, albo turlaj dropsa - uposledzona fujaro i przestan sie tu afiszowac ze swoim uposledzeniem...
          • tapatik Re: A czym ja cie debilu obrazam? 15.08.18, 21:22
            Zieeeeeeeeeeeeeeew.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka