tapatik 23.09.18, 20:11 joemonster.org/filmy/93310/_Dzieki_Polsko_filmik_od_Ukrainca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Dziękuję Polsko 25.09.18, 23:02 Imigracja z Ukrainy.... interes intratny dla obydwu państw i narodów. Zjawisko i proces imigracji zarobkowej powinny być dopieszczane. Odpowiedz Link
amunicyjny1 Re: Dziękuję Polsko 15.12.18, 14:47 To jak wam tu dobrze do do roboty poszli .to wam nie banderstan że tylko chlać i kraść,Jak nie to wracać do swego chlewu.Biegiem chochle jeden z drugim Odpowiedz Link
tapatik Re: Dziękuję Polsko 15.12.18, 19:31 Do kogo ty to piszesz? Do mnie? Dziecino, ja PRACUJĘ. Poza tym jestem Polakiem. Odpowiedz Link
amunicyjny1 Re: Dziękuję Polsko 15.12.18, 21:08 Tak ci się zdaje po miesięcznym pobycie w Polsce chochle kijowski Odpowiedz Link
tapatik Re: Dziękuję Polsko 15.12.18, 23:42 A, czyli kolejny ruski troll, który po chamsku atakuje wszystkich myślących inaczej niż nakazała Moskwa. Ile masz kopiejek za wpis? Odpowiedz Link
amunicyjny1 Re: Dziękuję Polsko 16.12.18, 11:53 Do roboty chochle,nie przyjechałeś tu na wczasy Odpowiedz Link
amunicyjny1 Re: Dziękuję Polsko 16.12.18, 18:30 tapatik napisał: > Ile kopiejek za wpis? > To nie biuro pośrednictwa pracy chochle.A o innym zajęciu jak wywalanie gnoju możesz sobie pomarzyć ,skoro nie wiesz nawet jaka waluta obowiązuje w Polsce Odpowiedz Link
tapatik Re: Dziękuję Polsko 16.12.18, 19:48 Pytam się o twoje wynagrodzenie od wpisu. Ja akurat mam stałą pensję. Odpowiedz Link
amunicyjny1 Re: Dziękuję Polsko 16.12.18, 20:58 tapatik napisał: > Pytam się o twoje wynagrodzenie od wpisu. Wynagrodzenie?W sumie należało by mi się, bo użeranie się z chochlami to żadna przyjemność,jednak to robię z patriotycznego obowiązku, > Ja akurat mam stałą pensję. > To czego przywlokłeś się do Polski,zapraszał cie ktoś Odpowiedz Link
tapatik Re: Dziękuję Polsko 17.12.18, 22:28 Za darmo użerasz się z Polakami, którzy od razu widzą, że jesteś ruskim trollem? Nic dziwnego, że ci nie płacą. Odpowiedz Link
amunicyjny1 Re: Dziękuję Polsko 17.12.18, 22:49 Taa chochle.....gdybyś był Polakiem,to byś nie całował bezwarunkowo chochłow w dupę w każdym poście. Gadkę też masz standardową Ojej.... on nie kocha chochłow,nie krzyczy sława gierojom,to na pewno płatny trol,,, ojej. Jesteś nie tylko chochłem ale i ........To drugie jest gorsze,bo narodowości się nie wybiera,a ........ się zostaje Odpowiedz Link
monalisa2016 Re: Dziękuję Polsko 17.12.18, 23:27 tapatik napisał: > Za darmo użerasz się z Polakami, którzy od razu widzą, że jesteś ruskim trollem > ? > Nic dziwnego, że ci nie płacą. > ............................ No no amerykanskie media sa tez wedlug ciebie ruskimi trollami? Niszczacy Ukraine amerykanski artykul ktory odzwierciedla cala prawde o Ukrainie, wiec co mozna sie od was ukrainskich trolli spodziewac? www.thenation.com/article/americas-collusion-with-neo-nazis/ Odpowiedz Link
tapatik Re: Dziękuję Polsko 18.12.18, 06:18 Amunicyjny nie radzi sobie, więc ciebie podesłali? Z Petersburga czy Królewca? Odpowiedz Link
amunicyjny1 Re: Dziękuję Polsko 18.12.18, 09:03 tapatik napisał: > Amunicyjny nie radzi sobie, więc ciebie podesłali? > Z Petersburga czy Królewca? > Ojej.... on nie kocha chochłow,nie krzyczy sława gierojom,to na pewno płatny trol,,, ojej Odpowiedz Link
monalisa2016 Re: Dziękuję Polsko 17.12.18, 23:33 Nastepny artykul z amerykanskiego swiata mediow opisujacy prawdziwe oblicze Ukrainy, oni kopiejek nie potrzebuja tak jak i my ale prawde o ukrainskiej faszystowskiej rzeczywistosci pisza. Sam tytul jak i zalaczone zdjecie mowia same za siebie. thehill.com/opinion/international/381873-when-we-cant-agree-to-fight-against-neo-nazis-weve-reached-a-new-low Odpowiedz Link