Dodaj do ulubionych

naziści w armii putina

23.05.22, 09:38
"Der Spiegel": Neonaziści i prawicowi ekstremiści wspierają rosyjską armię w Ukrainie
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,127561,28486066,der-spiegel-neonazisci-i-prawicowi-ekstremisci-wspieraja.html#do_w=155&do_v=418&do_st=RS&do_sid=719&do_a=719&s=BoxNewsImg5
Dopiero media to odkryły a ja o tym piszę od 2014 roku, że rosja to nazistowski kraj.
Nie w smak to tutejszej swietłanie13, która działa jako ruski przekaźnik nazistowskiej propagandy rosji.
Nazistowska armia rosji dokonuje podobnych jeśli nie gorszych zbrodni co hitlerowcy w czasie II wojny światowej.
Obozy koncentracyjne, masowe ludobójstwo, niszczenie i wysiedlanie ludności cywilnej... nazistowska, putinowska rosja jest spadkobiercą hitleryzmu.
Obserwuj wątek
    • tapatik Re: naziści w armii putina 29.05.22, 11:19
      Ciekawe. Jednym z oficjalnych powodów napaści na Ukrainę jest "denazifikacja".
    • krytyk2 Re: naziści w armii putina 05.06.22, 23:17
      rosyjscy faszyści mogą w tej chwili doszkalać w nazizmie niemieckich młodych aspirantów.Rosjanie są niedościgłymi praktykami faszyzmu,młodzi niemcy-zaledwie teoretykami
      • wykrywacz_klamcow Re: naziści w armii putina 07.06.22, 09:29
        krytyk2 napisał:

> rosyjscy faszyści mogą w tej chwili doszkalać w nazizmie niemieckich młodych as
        > pirantów.Rosjanie są niedościgłymi praktykami faszyzmu,młodzi niemcy-zaledwie t
        > eoretykami

szkoda tylko, że niektórzy uważający się za Polaków, rozsiewają ruską, nazistowską propagandę
        • krytyk2 Re: naziści w armii putina 12.06.22, 08:17
          To są ludzie o amebicznej osobowości i upodlonej moralności.Jestem też pewien,że biorą za to pieniądze.Mialem kiedyś kolegę,którego poznałem jeszcze w czasach studenckiej młodości.Z nim nie było końca dyskusji-zawsze musiał mieć rację,nawet wtedy,gdy w ferworze zaprzeczania moim tezom przechodził na moje pozycje 🧐.Kilka lat temu odnaleźliśmy się na FB i zostaliśmy znajomymi.Poczatkowo byłem lekko zdziwiony,gdy co rusz prezentował jakieś dziwne teorie paranaukowe-a to panslowianskie(oczywiście z dominującą rola bratniej Rosji),a to jakieś chemitrails,a to ataki na Sorosa i Żydów,ale rekordy bił w swoich poglądach antyszczepionkowych,no i ostatnio opowiedział się po stronie Rosji nadającej Ukrainę.Poniewaz wiedziałem ,że nie ma stałego źródła utrzymania,nabrałem pewności, że stał się płatnym agentem Moskwy
          • krytyk2 Re: naziści w armii putina 12.06.22, 08:25
            Kilka lat temu , śledząc dyskusje pod artykułami w Interii i Onecia,zauważyłem ,że pisuje tam zwarta grupa prorosyjskich komentatorów,których łatwo było poznać po ideologicznym słownictwie z polskich gazet z lat 50 i50 tych.Nsgminnie używali słówka "Jankesi i ukry,byli antyzydowscy i antyeuropejscy.Wsrod nich bardzo popularne były właśnie tematy chemitrails i antyszczepionkowe.Pomyslslem sobie,że fajnie jest zamieszać ludziom w głowach, obniżyć zdrowotność i nastawić nieufnie do oficjalnych wykładni naukowych.Kto mógł mieć interes w szerzeniu takich poglądów? Oczywiście,Rosja!
            • wykrywacz_klamcow Re: naziści w armii putina 15.06.22, 08:36
              krytyk2 napisał:

> Kilka lat temu , śledząc dyskusje pod artykułami w Interii i Onecia,zauważyłem
              > ,że pisuje tam zwarta grupa prorosyjskich komentatorów,których łatwo było pozna
              > ć po ideologicznym słownictwie z polskich gazet z lat 50 i50 tych.Nsgminnie uży
              > wali słówka "Jankesi i ukry,byli antyzydowscy i antyeuropejscy.Wsrod nich bard
              > zo popularne były właśnie tematy chemitrails i antyszczepionkowe.Pomyslslem sob
              > ie,że fajnie jest zamieszać ludziom w głowach, obniżyć zdrowotność i nastawić n
              > ieufnie do oficjalnych wykładni naukowych.Kto mógł mieć interes w szerzeniu tak
              > ich poglądów? Oczywiście,Rosja!

i nadal tak jest
              nawet na tym forum pojawia się swietłana, która jest karmiona sowiecką propagandą, która łyka codziennie w ilościach hurtowych
              • tapatik Re: naziści w armii putina 15.06.22, 21:05
                Ona raczej jest pracownikiem farmy trolli, bo nie wierzę, aby rozsądny człowiek mógł takie bzdury pisać.
                • krytyk2 Re: naziści w armii putina 15.06.22, 22:54
                  Zgadza się -to nie jest osoba, która uległa ideologii putinizmu ,lecz ona sama te ideologię rozpowszechnia
                  • wykrywacz_klamcow Re: naziści w armii putina 17.06.22, 14:51
                    krytyk2 napisał:

> Zgadza się -to nie jest osoba, która uległa ideologii putinizmu ,lecz ona sama
                    > te ideologię rozpowszechnia

za to jej płacą, przynajmniej na razie
                    • tapatik Re: naziści w armii putina 13.03.23, 22:56
                      wykrywacz_klamcow napisał:

> za to jej płacą, przynajmniej na razie

Ciekawe jak długo.
                      Była sobie strona rosjapl.info czy coś takiego. Były tam informacje dotyczące podróży po dawnych krajach ZSRR oraz forum dotyczącego tego samego. Co ciekawe po wojnie w 2014 pojawiały się na forum wpisy, że ktoś pojechał na Krym jako turysta. Tak jakby nie było wojny.
                      Po wybuchu wojny w lutym 2022 strona zniknęła, a domena zaczęła przekierowywać na profil na FB o identycznej nazwie.
                      Na chwilę obecną domena pokazuje błąd "Nie udało się nawiązać połączenia".

Tak jak gdyby komuś zabrakło kasy na dalsze prowadzenie forum.
            • wykrywacz_klamcow Re: naziści w armii putina 13.03.23, 12:16
              krytyk2 napisał:

> Kilka lat temu , śledząc dyskusje pod artykułami w Interii i Onecia,zauważyłem
              > ,że pisuje tam zwarta grupa prorosyjskich komentatorów,których łatwo było pozna
              > ć po ideologicznym słownictwie z polskich gazet z lat 50 i50 tych.Nsgminnie uży
              > wali słówka "Jankesi i ukry,byli antyzydowscy i antyeuropejscy.Wsrod nich bard
              > zo popularne były właśnie tematy chemitrails i antyszczepionkowe.Pomyslslem sob
              > ie,że fajnie jest zamieszać ludziom w głowach, obniżyć zdrowotność i nastawić n
              > ieufnie do oficjalnych wykładni naukowych.Kto mógł mieć interes w szerzeniu tak
              > ich poglądów? Oczywiście,Rosja!

i ciągle robią to samo, nagle z antyszczepowych treści przeskoczyły te same osoby na treści antyukrainskie wszystko jak po przestawieniu jednej wajchy
    • wykrywacz_klamcow efekty kultywowania nazizmu w rosji 18.04.23, 11:30
      mordercy z nazistowskiej rosji zabijali bezbronne małe dzieci i opowiadaja sobie zupełnie bez emocji
      zwyrodniała nazistowska rosja

wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-wagnerowcy-przyznaja-sie-do-zabijania-dzieci-nie-mialem-wybo,nId,6724492
    • dordora30 Re: naziści w armii putina 23.04.23, 23:59
      Mam nadzieję, że ich naród zniknie z powierzchni ziemi

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka