desperately.seeking.something Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 09.10.05, 19:03 no a jak !! i znowu tłum był Odpowiedz Link
librero Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 09.10.05, 20:59 ja wybieralam za piętnaście dwudziesta. i cholernie zaluje, ze nie zaglosowalam jednak na henrykę :( Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 10.10.05, 12:16 w komisji na Lewartowskiego na Tuska oddano 596 głosów, na Kaczyńskiego 440. i jak wasze samopoczucie. Odpowiedz Link
tripper Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 10.10.05, 12:55 w sprawie 440 glosow - jebac stare baby, tyle powiem Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 10.10.05, 13:30 tripper napisał: > jebac stare baby, tyle powiem jeśli ma ci to sprawiać przyjemność ;-) faktem jest, że starsze pokolenie wierzy w obiecanki-cacanki Kaczyńskiego. Na brudnie, okęciu, sadach żoliborskich i pradze wyniki były wyrównane. Na szmulkach, marysinie, ursusie, rembertowie wygrał Kaczyński. Tak więc muranów trzyma klasę. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 10.10.05, 15:09 wpadłam jak po ogień chyba 19.58 panie lekko zdziwione ale bardzo miłe wydały mi kartę nie oglądając dowodu :) więc oddałam głos jak na porządnego obywatela przystało Odpowiedz Link
demika Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 10.10.05, 16:05 Mój syn czarował wszystkie Panie zasiadające w komisji Odpowiedz Link
niezlomny.prawicowiec Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 11.10.05, 15:21 - Lech Kaczyński powinien zrezygnować z miękkiego stylu polemik z Platformą - twierdzi komentator Radia Maryja prof. Jerzy Robert Nowak. - Kaczyński powinien pokazać, co faktycznie znaczy liberalizm, który służy ideologii najbogatszych, oligarchicznej warstwy, która rządzi Polską wbrew interesom wegetującej większości Polaków i podstawowym interesom narodowym. Komentator Radia Maryja wezwał PiS do rezygnacji z koalicji z Platformą i współpracy z innymi ugrupowaniami lub do stworzenia rządu mniejszościowego. W poniedziałkowej audycji "Aktualności dnia" wystąpił też współpracujący z rozgłośnią ks. prof. Janusz Nagórny z KUL. Stwierdził, że zwolennicy Tuska, którzy atakują rozgłośnię o. Rydzyka, "będą go namawiać, żeby on potem prześladował Radio Maryja i radiosłuchaczy". Za mordę czerwonych bandytów !!!! Odpowiedz Link
niezlomny.prawicowiec Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 15.10.05, 18:04 niezlomny.prawicowiec napisał: > - Lech Kaczyński powinien zrezygnować z miękkiego stylu polemik z Platformą - > twierdzi komentator Radia Maryja prof. Jerzy Robert Nowak. - Kaczyński powinien > > pokazać, co faktycznie znaczy liberalizm, który służy ideologii najbogatszych, > oligarchicznej warstwy, która rządzi Polską wbrew interesom wegetującej > większości Polaków i podstawowym interesom narodowym. Komentator Radia Maryja > wezwał PiS do rezygnacji z koalicji z Platformą i współpracy z innymi > ugrupowaniami lub do stworzenia rządu mniejszościowego. > > W poniedziałkowej audycji "Aktualności dnia" wystąpił też współpracujący z > rozgłośnią ks. prof. Janusz Nagórny z KUL. Stwierdził, że zwolennicy Tuska, > którzy atakują rozgłośnię o. Rydzyka, "będą go namawiać, żeby on potem > prześladował Radio Maryja i radiosłuchaczy". > > Za mordę czerwonych bandytów !!!! Kaczyński znokautował tuska telewizyjnej debacie !!!!! Odpowiedz Link
rodja Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 15.10.05, 22:33 w której? bo chyba oglądamy jakieś inne.. Odpowiedz Link
terenia.nasweter Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 16.10.05, 19:59 rodja napisał: > w której? bo chyba oglądamy jakieś inne.. Prawicowcu nie gadaj z tym ... ! On nawet nie wiec, że rozum polityczny, uczciwość, patryjotyzm i mądrość każe nam poprzeć Lecha Kaczyńskiego. "Trzeba wykorzystać szansę na stworzenie IV Rzeczypospolitej - stwierdza ks. prof. Czesław S. Bartnik." Odpowiedz Link
tukee Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 23.10.05, 20:07 Juz za chwileczke, juz za momencik............! jestem bardzo ciekawa co to bedzie Odpowiedz Link
warszawianka_jedna zaraz się przekonamy czy będzie szampan czy łzy. 23.10.05, 20:19 czy nie sądzicie że wyborcy podzielili się na starych i młodych, dobrze i źle sytuowanych, chcących działać i chcących brać? Odpowiedz Link
aankaa no, (duża) część głosowała 23.10.05, 20:26 - przeciw - na zasadzie "temu panu dziękujemy" - lepsze znane zło - bo "kazali" Odpowiedz Link
vvesna Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 23.10.05, 20:40 Wygląda na to, że jednak ja nie wybierałam tego, kto prezydentem będzie. Odpowiedz Link
niezlomny.prawicowiec Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 24.10.05, 12:33 Radość wielka, wdzięczność dla tych wszystkich, którzy nas poparli, za to, że razem wywalczyliśmy IV Rzeczpospolitą! To jest wielki dzień dla wszystkich, którzy kochają Boga i Polskę. Mamy prezydenta, z którego możemy być dumni, prezydenta, który nie zdradzi, który nie zapomni obietnic i który zbuduje Polskę naszych marzeń !!! No to czerwoniaki są wściekłe ! Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: tylko czekałam kiedy się odezwie :) n/t 24.10.05, 12:39 Odpowiedz Link
niezlomny.prawicowiec Nie damy ukrzywdzić Lecha Kaczyńskiego !!! 24.10.05, 13:08 Radość wielka, wdzięczność dla tych wszystkich, którzy nas poparli, za to, że razem wywalczyliśmy IV Rzeczpospolitą! To jest wielki dzień dla wszystkich, którzy kochają Boga i Polskę. Mamy prezydenta, z którego możemy być dumni, prezydenta, który nie zdradzi, który nie zapomni obietnic i który zbuduje Polskę naszych marzeń !!! Precz z komunom ! SLD do delegalizacji !!!!!!! Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Nie damy ukrzywdzić Lecha Kaczyńskiego !!! 24.10.05, 14:08 Czyli miałam rację. Czeka nas wszystkich parę lat lustracji, sprawdzania, przesiewania i polowania na czarownice... Odpowiedz Link
warszawianka_jedna program Kaczyńskiego 24.10.05, 22:33 Kaczyński przedstawia swój program w sejmie, kolejno wymienia postulaty: "..chciałbym stworzyć 3 mln mieszkań, ograniczyć inflację, ale jednocześnie zwiększyć wydatki publiczne, wprowadzić nieodpłatne kształcenie dla wszystkich studentów, 2 krotnie zwiększyć emerytury i renty a jednocześnie ograniczyć dziurę budżetową .." Nagle wypowiedź przerywa głos z sali : - Panie Kaczyński, tak to tylko Panu w Erze dopasują. Odpowiedz Link
niezlomny.prawicowiec Re: program Kaczyńskiego 25.10.05, 14:28 warszawianka_jedna napisała: > Kaczyński przedstawia swój program w sejmie, kolejno wymienia postulaty: > "..chciałbym stworzyć 3 mln mieszkań, ograniczyć inflację, ale jednocześnie > zwiększyć wydatki publiczne, wprowadzić nieodpłatne kształcenie dla > wszystkich studentów, 2 krotnie zwiększyć emerytury i renty > a jednocześnie ograniczyć dziurę budżetową .." > Nagle wypowiedź przerywa głos z sali : > - Panie Kaczyński, tak to tylko Panu w Erze dopasują. > Ohyda ! Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: program Kaczyńskiego 25.10.05, 14:31 niezlomny.prawicowiec napisał: > Ohyda ! i tu się wyjątkowo z kolegą (a może koleżanką??) zgadzam hihihi Odpowiedz Link
niezlomny.prawicowiec Re: program Kaczyńskiego 25.10.05, 14:48 desperately.seeking.something napisała: > niezlomny.prawicowiec napisał: > > > Ohyda ! > > i tu się wyjątkowo z kolegą (a może koleżanką??) zgadzam hihihi Spieprzaj czerwony dziadu !!!! Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: program Kaczyńskiego 25.10.05, 15:21 niezlomny.prawicowiec napisał: > > > Spieprzaj czerwony dziadu !!!! ooo wypraszam sobie, jeżeli już to babo :P Odpowiedz Link
tripper Re: program Kaczyńskiego 25.10.05, 16:44 aaaale czerwony dziad to chyba Kaczynski, prawda? bo o ile sie nie myle, to niezlomny byl wlasnie prokaczy, tak? Odpowiedz Link
niezlomny.prawicowiec Re: program Kaczyńskiego 26.10.05, 11:29 Radość wielka, wdzięczność dla tych wszystkich, którzy nas poparli, za to, że razem wywalczyliśmy IV Rzeczpospolitą! To jest wielki dzień dla wszystkich, którzy kochają Boga i Polskę. Mamy prezydenta, z którego możemy być dumni, prezydenta, który nie zdradzi, który nie zapomni obietnic i który zbuduje Polskę naszych marzeń. Zrozumiano ?!!!!!!!! Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: program Kaczyńskiego 26.10.05, 11:33 niezlomny.prawicowiec napisał: > Mamy prezydenta, z którego możemy być dumni, prezydenta, który nie zdradzi, > który nie zapomni obietnic i który zbuduje Polskę naszych marzeń. > no ciekawa jestem bardzo nikt Ci tyle nie da, ile Kaczyński obieca, tak? Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: Pierwszy dzień IV Rzeczypospolitej 26.10.05, 11:52 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,2986087.html jakoś tak inaczej się czuję, bardziej uroczyście, a Wy? przy okazji- moze ktoś ma nagrany ten program, przegapiłam głupia i teraz nie jestem na bieżąco :( Odpowiedz Link
terenia.nasweter Re: Pierwszy dzień IV Rzeczypospolitej 07.11.05, 19:46 - Pierwszy raz rządzący wychodzą do ludzi, do rodaków w Ojczyźnie i w świecie. Jest normalny dialog, coraz bardziej dążymy do normalności - powiedział na koniec audycji dyrektor toruńskiej rozgłośni o. Tadeusz Rydzyk, który połączył się telefonicznie ze studiem. Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: Pierwszy dzień IV Rzeczypospolitej 08.11.05, 20:29 No fakt, sporo się dzieje. Nowa Pani Minister Finansów w ciągu jednego tygodnia zdążyła napsuć więcej niż poprzednich dwóch ministrów (z SLD) w ciągu całej kadencji ;) A tak w ogóle to ta kobieta wygląda mi bardziej na kasjerkę z Biedronki (nie obrażając kasjerek) niż na specjalistę od ekonomii. Ponoć nowi ministrowie mają od wczoraj oficjalny zakaz kontaktów z mediami. Przynajmniej do czasu czwartkowego głosowania nt. votum zaufania dla Rządu. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Pierwszy dzień IV Rzeczypospolitej 08.11.05, 21:25 Teresa Lubińska,kierownik katedry finansów Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania Uniwersytetu Szczecińskiego, której hasłem wyborczym jest 'Dosyć! Politykom dziękujemy'. Odpowiedz Link
tukee Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 08.11.05, 21:54 Hola Amigos! www.gempukku.com/kaczory.swf z glosniczkami! Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 09.11.05, 18:52 Ooooo. Dobre ;) Odpowiedz Link
terenia.nasweter Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 10.11.05, 18:20 Brukselscy urzędnicy przypomnieli sobie o Polsce. Komisarze wysocy, niscy i średniego wzrostu tłumnie rzucili się do pouczania Polski i Polaków. Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: niscy, czy nawet bardzo niscy.... 10.11.05, 21:24 i tak żaden z nich nie jest na pewno mniejszym kurduplem od naszego erekta... tfu, elekta chciałem powiedzieć. Tereniu, Niezłomny, słyszałem, że od wczoraj w Waszym (jedynym wolnym) radio słuchacze dzwoniący do studia mają obowiązek posługiwania się nowym przywitaniem/pozdrowieniem: "Niech będzie pochwalony Kaczka i Brat Jego zawsze dziwaczka." Prawda to? Odpowiedz Link
tukee Re: niscy, czy nawet bardzo niscy.... 10.11.05, 21:46 Wiesniaku drogi, wczoraj w GW pisali, ze jak sie tylko Kaczory obrobia z najpilnieszymi sprawami to wezma sie za autorow tych zartow z pozoru niewinnych. Wtedy VVesna bedzie nosila nam cebule do celi! Odpowiedz Link
niezlomny.prawicowiec Re: niscy, czy nawet bardzo niscy.... 11.11.05, 14:02 tukee napisała: > Wiesniaku drogi, wczoraj w GW pisali, ze jak sie tylko Kaczory obrobia z > najpilnieszymi sprawami to wezma sie za autorow tych zartow z pozoru > niewinnych. Wtedy VVesna bedzie nosila nam cebule do celi! Za obrazę majestetu NSZZ "Solidarność" i Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego, lub Brata Jego powinna byc jedna kara !!! Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: niscy, czy nawet bardzo niscy.... 11.11.05, 17:15 tukee napisała: > Wiesniaku drogi, wczoraj w GW pisali, ze jak sie tylko Kaczory obrobia z > najpilnieszymi sprawami to wezma sie za autorow tych zartow z pozoru > niewinnych. No tak, tak. Też słyszałem. Jedną z pierwszych ustaw nowego parlamentu będzie nowelizacja Polskiego Poczucia Humoru. Kaczki ustalą z czego śmiać się można (a nawet należy) a śmianie z czego jest surowo zabronione. > Wtedy VVesna bedzie nosila nam cebule do celi! Ciekawe gdzie to będzie. Na Rakowieckiej? Ja to bym mógł siedzieć na "Pankracu", bo nazwa mi się podoba. Ale szanse małe, bo to w Pradze jest, a tam ludzie mądrzejsi i drobiu pospolitego na wysokie stanowiska nie wybierają. Odpowiedz Link
camille_pisdziarro Re: niscy, czy nawet bardzo niscy.... 12.11.05, 12:23 leniwy_wiesniak napisał: > tukee napisała: > > > Wiesniaku drogi, wczoraj w GW pisali, ze jak sie tylko Kaczory obrobia z > > > najpilnieszymi sprawami to wezma sie za autorow tych zartow z pozoru > > niewinnych. > > No tak, tak. Też słyszałem. Jedną z pierwszych ustaw nowego parlamentu będzie > nowelizacja Polskiego Poczucia Humoru. Kaczki ustalą z czego śmiać się można (a > nawet należy) a śmianie z czego jest surowo zabronione. > > > Wtedy VVesna bedzie nosila nam cebule do celi! > Ciekawe gdzie to będzie. Na Rakowieckiej? Ja to bym mógł siedzieć na "Pankracu" > , > bo nazwa mi się podoba. Ale szanse małe, bo to w Pradze jest, a tam ludzie > mądrzejsi i drobiu pospolitego na wysokie stanowiska nie wybierają. Podobno mają być usunięte z polskiego języka takie wyrazy jak np.: karzeł, karakan, kurdupel, tłusty i obleśny kurdupel, mała tłusta gnida itd. Panowie Wassermann i Dorn zajmą się juz tymi łamiącymi zakaz ... . Odpowiedz Link
piotr.lutynski Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 14.11.05, 15:27 Podobno ich Matka boleje że jest ich tylko dwóch bo trzeci mógłby zostać Prymasem.... Pozdrawiam Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 14.11.05, 15:32 piotr.lutynski napisał: > Podobno ich Matka boleje że jest ich tylko dwóch bo trzeci mógłby zostać > Prymasem.... > > > Pozdrawiam to trzeba było wkleić do wątku KV Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 14.11.05, 22:07 desperately.seeking.something napisała: > piotr.lutynski napisał: > > > Podobno ich Matka boleje że jest ich tylko dwóch bo trzeci mógłby zostać > > Prymasem.... > > > > > > Pozdrawiam > > to trzeba było wkleić do wątku KV > Wprawdzie urodziła dwóch. Ale niedługo adoptuje jeszcze jednego i będziemy mieli trojaczki. A kogo? Andrzejka Mulata oczywiście ;) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 14.11.05, 22:15 leniwy_wiesniak napisał: > niedługo adoptuje jeszcze jednego i będziemy miel > i > trojaczki. > A kogo? Kurskiego, właśnie go PiS przygarnęło. Odpowiedz Link
niezlomny.prawicowiec Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 15.11.05, 09:21 Dziś słyszymy z ust posłów, polityków wyrażenia straszne. Mówią na prawo i na lewo: "moherowe berety", ubliżając słuchaczom Radia Maryja, pełnoprawnym obywatelom Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. Jest to rzecz haniebna, karygodna i niedopuszczalna - podkreśla ks. abp Sławoj Leszek Głódź. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 15.11.05, 10:29 zima się zbliża, może sobie zapodam jakiś gustowny moherek na głowę? Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 15.11.05, 11:16 Koniecznie! Moherek bardzo twarzowy jest i wybór kolorów ogromny! Odpowiedz Link
tripper Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 15.11.05, 13:13 a gdzie mozna kupic moherowe berety? Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 15.11.05, 13:16 tripper napisał: > a gdzie mozna kupic moherowe berety? o na przykład tu: www.allegro.pl/show_item.php?item=71639824 Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 15.11.05, 18:31 tripper napisał: > a gdzie mozna kupic moherowe berety? Jestem niemalże pewien, że na wszystkich warszawskich 'halach', czyli np. mirowskiej, banacha itd. Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 15.11.05, 18:34 niezlomny.prawicowiec napisał: > Dziś słyszymy z ust posłów, polityków wyrażenia straszne. > Mówią na prawo i na lewo: "moherowe berety", ubliżając słuchaczom Radia > Maryja, pełnoprawnym obywatelom Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. Hmmm. Czy określenie "moherowe berety" jest tak strasznie obrzydliwe i obraźliwe. Szczerze mówiąc znam gorsze obelgi. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 16.11.05, 10:52 leniwy_wiesniak napisał: > niezlomny.prawicowiec napisał: > > > Dziś słyszymy z ust posłów, polityków wyrażenia straszne. > > Mówią na prawo i na lewo: "moherowe berety", ubliżając słuchaczom Radia > > Maryja, pełnoprawnym obywatelom Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. > > Hmmm. Czy określenie "moherowe berety" jest tak strasznie obrzydliwe i > obraźliwe. Szczerze mówiąc znam gorsze obelgi. obraźliwe może być dla tych, którzy noszą takie berety ale nie wyznają wiary w o.Rydzyka. Swoją drogą sądzę, że w najbliższym czasie moherowy beret stanie się hitem mody. Odpowiedz Link
piotr.lutynski Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 16.11.05, 10:58 warszawianka_jedna napisała: > leniwy_wiesniak napisał: > > > niezlomny.prawicowiec napisał: > > > > > Dziś słyszymy z ust posłów, polityków wyrażenia straszne. > > > Mówią na prawo i na lewo: "moherowe berety", ubliżając słuchaczom R > adia > > > Maryja, pełnoprawnym obywatelom Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. > > > > Hmmm. Czy określenie "moherowe berety" jest tak strasznie obrzydliwe i > > obraźliwe. Szczerze mówiąc znam gorsze obelgi. > > > obraźliwe może być dla tych, którzy noszą takie berety ale nie wyznają wiary w > o.Rydzyka. > Swoją drogą sądzę, że w najbliższym czasie moherowy beret stanie się hitem mody > . > Niestety to co wyprawia o Rydzyk ubliża większości wyznających wiarę na którą on się powołuje. Pozdr Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 16.11.05, 11:14 > > obraźliwe może być dla tych, którzy noszą takie berety ale nie wyznają wi > ary w > > o.Rydzyka. > > Swoją drogą sądzę, że w najbliższym czasie moherowy beret stanie się hite > m mody > > . > > > > Niestety to co wyprawia o Rydzyk ubliża większości wyznających wiarę na którą o > n > się powołuje. > > Pozdr dlatego "moherowe berety" sa synonimem oszołomstwa, które nie ma nic wspólnego z wiarą w Boga. Odpowiedz Link
blackout.9491 Re: wybraliście już prezydenta wszystkich Polaków 16.11.05, 15:15 W Polsce rządzonej przez Prawo i Sprawiedliwość robi się coraz duszniej i ciaśniej. Zaczyna brakować powietrza dla wszystkich wymykających się jedynie słusznemu, narodowo-katolickiemu wzorcowi Polaka. Żyjemy w kraju, w którym premier przed głosowaniem wotum zaufania w Sejmie spowiada się w Radiu Maryja, a kandydatka na rządową urzędniczkę ma kłopoty, bo nie jest wystarczająco katolicka. 100słów. Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: Wszystko co chcielibyście wiedzieć o beretach 21.11.05, 10:11 ale boicie się zapytać :) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3024197.html Odpowiedz Link
niezlomny.prawicowiec Nareszcie dobra wiadomość dla rodziców ! 21.11.05, 12:48 Co szóste małżeństwo w Polsce jest bezpłodne. Nie muszą jednak sięgać po niemoralne techniki. Dzięki paskowi św. Dominika i modlitwie za jego wstawiennictwem na świat przyszło już wiele dzieci !!! Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: Nareszcie dobra wiadomość dla rodziców ! 21.11.05, 13:01 niezlomny.prawicowiec napisał: > Co szóste małżeństwo w Polsce jest bezpłodne. > Nie muszą jednak sięgać po niemoralne techniki. > > Dzięki paskowi św. Dominika i modlitwie za jego wstawiennictwem na świat > przyszło już wiele dzieci !!! a ja na forum wyczytałam ostatnio lepszy sposób, niezawodny podobno: po stosunku wystarczy, ze kobieta poleży 40 min (sic!) z nogami do góry i już dziciak pewien :P to chyba nie jeste niemoralne? Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Nareszcie dobra wiadomość dla rodziców ! 21.11.05, 13:08 desperately.seeking.something napisała: >> a ja na forum wyczytałam ostatnio lepszy sposób, niezawodny podobno: > po stosunku wystarczy, ze kobieta poleży 40 min (sic!) z nogami do góry > i już dziciak pewien :P to chyba nie jeste niemoralne? stanie na głowie...to dobre dla ćwiczących jogę :-) Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Nareszcie dobra wiadomość dla rodziców ! 21.11.05, 14:06 Wiesz, to niestety nie jest 100% pewna metoda :o) Ale paska św. Dominika jeszcze nie próbowałam. Buahahaha Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: Nareszcie dobra wiadomość dla rodziców ! 21.11.05, 14:31 kocio-kocio napisała: > Wiesz, to niestety nie jest 100% pewna metoda :o) > Ale paska św. Dominika jeszcze nie próbowałam. > Buahahaha > mówisz? szkoda, bo tak na to liczyłam może połaczenie tych dwóch metod? Odpowiedz Link