mardaw 15.02.06, 08:45 Zainteresowanych odsyłam do arcyciekawego artykułu, który dot. naszego Muranowa: wiadomosci.onet.pl/1261256,69,item.htmlPozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mardaw Proponuję utworzyć Stow. lobbująco-Monopoly`z 15.02.06, 08:46 wiadomosci.onet.pl/1261256,69,item.html Odpowiedz Link
tukee Re: Proponuję utworzyć Stow. lobbująco-Monopoly`z 15.02.06, 09:23 Widać w jednosci siła! Wawele nie postarali się a teraz są zdziwieni. :-) Myślę, ze jednak wezmą pod uwagę nasze głosowanie i Muranów znajdzie sie na planszy. Pozdr. Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: Proponuję utworzyć Stow. lobbująco-Monopoly`z 15.02.06, 09:30 no wypraszam sobie! Przedstawicielka organizatora konkursu podkreśliła, że odpowiedzi internautów zostaną potraktowane jako sugestie, a ostatecznego wyboru dokona jury. to po co to całe głosowanie, skoro "ostatecznego wyboru" dokona jury?? Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Proponuję utworzyć Stow. lobbująco-Monopoly`z 15.02.06, 10:28 ale ich zaskoczyliśmy, teraz ostro kombinują jak się nas pozbyć. Wpiszcie kilka komentarzy pod artykułem, ja wpisałam. Może to coś da? Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: Proponuję utworzyć Stow. lobbująco-Monopoly`z 15.02.06, 11:00 jest i w wyborczej artykuł Katarzyna Wojciechowska, Hasbro Poland, organizator konkursu (w tym roku gra Monopoly obchodzi 70. urodziny): - Spokojnie, spokojnie. To, że w internetowym głosowaniu zwyciężyły miejsca i obiekty znane jakiejś konkretnej grupie, a nieznane całej Polsce, nie oznacza, że wejdą one na planszę. Bo to byłoby nieuczciwe i chyba mało wiarygodne. rozumiem, ze głosowanie robili dla picu?? Odpowiedz Link
ryjek1975 Re: Proponuję utworzyć Stow. lobbująco-Monopoly`z 15.02.06, 11:01 Na pewno chcecie Muranów na planszy? Potem każdy matoł będzie mógł nas kupić za lewe pieniądze :) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Proponuję utworzyć Stow. lobbująco-Monopoly`z 15.02.06, 11:07 desperately.seeking.something napisała: > jest i w wyborczej artykuł > daj linka bo nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link
mardaw Link do Gazety - służę 15.02.06, 11:19 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3164459.html Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: Proponuję utworzyć Stow. lobbująco-Monopoly`z 15.02.06, 15:09 hyh, wyjdzie jak wyjdzie, ale mzoemy byc z siebie dumni :))) Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: Proponuję utworzyć Stow. lobbująco-Monopoly`z 15.02.06, 15:09 i powinni podpisac OSIEDLE MURANOW, WARSZAWA Odpowiedz Link
aankaa przed chwilą w radyjku usłyszałam 15.02.06, 19:31 że _weszliśmy_ jako osiedle z centrum Warszawy :))))) www.monopoly.pl/konkurs.html Odpowiedz Link
tukee Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra 15.02.06, 19:45 aankaa napisała: > że _weszliśmy_ jako osiedle z centrum Warszawy :))))) > www.monopoly.pl/konkurs.html > Trzeba to uświętować! Odpowiedz Link
sloag Re: jakieś propozycje ... ? 15.02.06, 21:53 i co z tym świętowaniem???? imprezowa się jakaś zrobiłam... Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: przed chwilą w radyjku usłyszałam 15.02.06, 20:45 WOW! jestem z nas dumna. Będziemy sobie grać w Bibie w piątkowe wieczory. Odpowiedz Link
el_condorpasa Re: przed chwilą w radyjku usłyszałam 15.02.06, 21:03 jakos tego nie widzę na stronie :( Odpowiedz Link
aankaa Re: przed chwilą w radyjku usłyszałam 15.02.06, 21:49 wejdź w zakładkę "zwycięzcy" i "ulubione miejsce" Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: przed chwilą w radyjku usłyszałam 15.02.06, 21:55 Kochani, tak. Ale na planszy nas nie będzie. Tylko badziewiarski Myślęcinek w Brzydgoszczy i syfy. No halo??? Odpowiedz Link
el_condorpasa Re: przed chwilą w radyjku usłyszałam 15.02.06, 22:22 No właśnie oto mi chodziło, że nie widziałem NAS na planszy... A to, że wygraliśmy to już czytałem wcześniej. Może ne za bardzo precyzyjnie sie wyraziłem pisząć, że nie widzę :). Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: przed chwilą w radyjku usłyszałam 15.02.06, 23:25 a gdzie wy tę planszę widzieliście, bo na stronie monopoly.pl nic nie ma? Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: przed chwilą w radyjku usłyszałam 15.02.06, 23:51 Ula, wejdź przez tego linka co dał go ktoś wyżej i przesuń tekst, który tam jest. Na dole jest lista. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: przed chwilą w radyjku usłyszałam 16.02.06, 00:09 artykuł czytałam, na liście byliśmy już wcześniej, tylko jakaś parszywa komisja postanowiła stworzyć planszę z "jedynie słusznymi" obiektami, pomijając głosy internautów.Co jest złamaniem regulaminu, który można dowolnie zmieniać. Na stronie w "zwycięscach", też nic mi się nie chce otworzyć. Chyba zadzwonię do tej Wojciechowskiej i zapytam co jest grane. Odpowiedz Link
tukee Re: przed chwilą w radyjku usłyszałam 15.02.06, 23:29 Zobacz na sronie monopoly zakladke Zwyciezcy Odpowiedz Link
alma82 Re: przed chwilą w radyjku usłyszałam 16.02.06, 02:34 Ale oszuści.. :-/ Nic dodać nic ująć! A Muranów i tak najlepszy- nie znają się :-) Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: Bojkotuję!!! 16.02.06, 08:30 Przepraszam, ze się wyrażam, ale to chamstwo w czystej postaci!!! Po co w takim razie robili cyrk z głosowaniem, skoro i tak, jak to ktoś wcześniej zauważył, będą jedyne słuszne obiekty?? W związku z tym postuluję: bojkotujemy Monopoly !!! Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Bojkotuję!!! 16.02.06, 09:35 Ja chętnie. Szczególnie, że mnie planszówki jakoś nie kręcą :o) Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: Bojkotuję!!! 16.02.06, 09:42 kocio-kocio napisała: > Ja chętnie. > Szczególnie, że mnie planszówki jakoś nie kręcą :o) > ja planszówki i owszem, ale akurat nie Monopoly hihihi Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Bojkotuję!!! 16.02.06, 10:16 desperately.seeking.something napisała: > kocio-kocio napisała: > > > Ja chętnie. > > Szczególnie, że mnie planszówki jakoś nie kręcą :o) > > > ja planszówki i owszem, ale akurat nie Monopoly hihihi > kręcą, nie kręcą, chodzi o zasadę. Odpowiedz Link
vvesna Ja też bojkotuję 16.02.06, 18:03 Po jaką cholerę oni robili to internetowe głosowanie? Pewnie po to, żeby niektórych zainteresować tą grą. Tylko, że tych, których najbardziej zainteresowali (m.in. nas), olali i tym sposobem zniechęcili. Bezmózgowie. Odpowiedz Link
aankaa nie kumam zupełnie :( 16.02.06, 18:15 jeszcze dziś rano słyszałam w radio, że nas zamieszczą a może "docelowa" plansza nie jest gotowa (w końcu "premiera" ma być jesienią) i dlatego nas nie widać ? Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: Proponuję utworzyć .... 16.02.06, 21:43 ja też proponuję utworzyć stowarzyszenie. Już nawet wiem jaka nazwa: ChWDM. hihihi Odpowiedz Link
warszawianka_jedna oszukali nas! 08.05.06, 15:38 zerknęłam na stronę Monopoly i co? nie ma nas! Jest za to Nowa Huta, wyobrażacie sobie! Chyba żaden ze zwycięskich obiektów nie znalazł się na planszy. Po co był ten konkurs? Odpowiedz Link
marylalysiak Re: Proponuję utworzyć Stow. lobbująco-Monopoly`z 09.05.06, 00:27 Sami sobie ten monopol stworzymy,bez łaski najbliższa gra w monopol 12 w piąttek Odpowiedz Link