partizan79 15.03.10, 16:12 nasza-klasa.pl/profile/31907136/gallery/album/2/1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bot_z_css Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 15.03.10, 20:40 Jakaś? !!! Jakie stwierdzenie - pizzeria należy do sieci jednej z największych. Moim zdaniem podbije Bielsk Podlaski. Życzę powodzenia da grasso Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 01:25 Żryjcie te pizzy, popijajcie kolą, będziecie jak amerykany! coraz więcej młodych z balejami w gaciach i mordatych twarzach... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_ser Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 17:44 > Żryjcie te pizzy, popijajcie kolą, będziecie jak amerykany! Raczej Włosi... Jeść można wszystko, tylko trzeba robić coś jeszcze żeby to spalić. I oczywiście odpowiednio dawkować. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 20:51 Przemek, Ty to z podwójnym serem pewnie będziesz zamawiał.. Odpowiedz Link Zgłoś
sebak13 Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 17:12 kolego czy jadles chociaz raz w zyciu pizze z da grasso? podbije buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 18:33 Widze ze bielskie forum zeszlo na....pizze.Ja tam wybieram bulke z polskim salcesonem. Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 20:46 W armii salceson określalismy mianem, "ucho dżambiego" nie wiem dlaczego! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 21:06 Koniecznie polej salceson czerwonym ketchupem z polskich pomidorów. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul pizza+cola vs. salceson+bołbotucha 17.03.10, 01:08 Zdecydowanie wybieram opcję Lechowskiego. Co Ty się tak Partizan zokcydentalizował? Jeszcze bym rydzyka marynowanego dorzucił do salcesonu i cebulki ciutę. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: pizza+cola vs. salceson+bołbotucha 17.03.10, 09:02 Ja tam wolę salceson z chlebem, a nie z wódką. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: pizza+cola vs. salceson+bołbotucha 17.03.10, 09:06 > Ja tam wolę salceson z chlebem, a nie z wódką. Tfuu, na babśki jajcia! Cóż to za herezja z mej klawiatury poszła w świat! Oczywiście, że wódka jak najbardziej przy salcesonie wskazana. Chciałem napisać, że wolę z chlebem, a nie z BUŁKĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: pizza+cola vs. salceson+bołbotucha 17.03.10, 09:18 Ciekawy zestaw: wódka z BUŁKĄ a chleb to przy wódce kłuje w partizanckie zęby? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul więcej pokory, Szpila 17.03.10, 22:13 W Post Wielki święty umartwia się brat nasz Partizan spożywając wódkę pod suchą bułkę, którą to bułkę mógł był dodać przecież do kotleta mielonego, tudzież rybnego. Lecz on wybrał drogę ubóstwa i cnoty zagryzając każdą setę gołym sucharem i umartwiając się tym samym nad sobą, Moderatorem (oby wytrwał w cnocie niepalenia) i światem (oby trwał w pokoju). A Ty mu Szpila miast podziękować taką niewdzięcznością odpłacasz. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrafko Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 23:16 lechowski51 napisał: > Widze ze bielskie forum zeszlo na....pizze.Ja tam wybieram bulke z polskim > salcesonem. Sprawdź dokładnie czy to jest rzeczywiście polska bułka a nie maca, bo się jeszcze udławisz Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 20:50 > Jakaś? !!! Jakie stwierdzenie - pizzeria należy do sieci jednej z > największych. > Moim zdaniem podbije Bielsk Podlaski. Życzę powodzenia da grasso A mi to tam ona może należeć i do sieci rybackich. Nie jestem wojowniczym żółwiem ninja, że mam znać każdą pizzerię. Odpowiedz Link Zgłoś
bot_z_css Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 21:04 Jadłem kolego!!! i za każdym razem kiedy jadłem powiem tak "nie ma tu porównania z innymi w Bielsku" Ale tobie za pewnie pasują te z avanti albo wenecji ... Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 21:10 A jadłeś Riggę z salami?! Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 21:46 A ja wrąbałem dzisiaj tłuczone kartochli z mielonym i z pieczarkami, no i buraczki na zimno. I było mi dobrze, oj jak dobrze... A ta riga to od Rygi, czy nie>? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_ser Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 22:19 Ok może lubisz tradycyjne jedzenie, ja też. Ale nie ograniczajmy się, trzeba urozmaicać menu, a nawet jeśli nie to może będzie fajny lokal w którym można usiąść i spędzić czas dla tych którym nudzą się cały czas te same PUBy :p Odpowiedz Link Zgłoś
magdalii Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 16.03.10, 22:36 Jeśli będzie choć w połowie tak dobra, jak fudusze które władowali w remont, to ja się piszę...od czasu do czasu bo....w zasadzie...nie przepadam za fastbadziewiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul monotonia pizzy jako urozmaicenie? 17.03.10, 01:10 przemek_ser napisał: > Ale nie ograniczajmy się, trzeba ur > ozmaicać menu, To jakby - parafrazując Partizana - urozmaicać smak pomidorów keczupem. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul A gdzie Moder z nożyczkami??? 17.03.10, 01:13 Wątek jawnie piarowy, a Szpili nietu. Nie takie już kryptoreklamy wycinał. Pewnie kopci gdzieś za węgłem. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Pawlozsiulu! 17.03.10, 08:52 pawlozsiul napisał: > Wątek jawnie piarowy, a Szpili nietu. Nie takie już kryptoreklamy > wycinał. Pewnie kopci gdzieś za węgłem. Na forum Orla to dopiero ... kryptoreklama: forum.gazeta.pl/forum/w,44324,91398169,91398169,IKEA_Wielka_fabryka_powstanie_w_Orli_.html ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul jednakowoż jest pewna subtelna różnica 17.03.10, 22:12 Są drobne różnice. Choćby taka, że nikt w linkowanym przez Ciebie wątku nie dowodzi, że meble z Ikei są o niebo lepsze niż Black Red White czy inny Swarzędz. Odpowiedz Link Zgłoś
szrama.pl Re: byłem, widziałem, smakowałem 17.05.10, 12:30 nie dla nas ten przybytek, swojskiej atmosfery brak, pizza w gardle rośnie z dwóch powodów: pierwszy - sieczkowata, drugi - ze strachu, że a nuż coś z niej na stolik spadnie i natychmiast pojawi się armia sprzątających. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: byłem, widziałem, smakowałem 17.05.10, 16:46 Również byłem, smakowałem i widziałem. No i powiem szczerze, konkurencyjne lokale w Bielsku mają czego się obawiać. Po 1 lokal fajny, po 2 jedzenie bardzo dobre, po 3 jest tanio. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bahdan Re: byłem, widziałem, smakowałem 21.05.10, 12:17 Dają na wynos? Jest "Piza Polska"? Cokolwiek to znaczy, widziałem gdzieś taką "reklamę". To mniej więcej jak "bigos włoski".;) Odpowiedz Link Zgłoś
non.ens Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 20.05.10, 14:33 Można dać im szansę, o ile nie będą robili błędów w ulotkach jak pizzeria Grappa (czy jak im tam) :> Odpowiedz Link Zgłoś
bielski-emigrant Re: Znowu jakaś nowa pizzeria? 20.05.10, 21:44 Założyli sobie konto na 'nk', pewnie w celu darmowej reklamy, ale zdjęcia mają zablokowane. Odpowiedz Link Zgłoś