Dodaj do ulubionych

Banda ! Jakim sposobem ?

08.06.15, 16:57
Staram się nie mieć długów nawet na grosza .
Jaka k.... mnie zadłużyła bez mojej wiedzy na 36 tysięcy ?
www.dlug-publiczny.pl/
Nic już do sprzedania nie ma . Lasy tylko. Na G7 jeszcze wodę sprzedają hamerykańcom . Umowa jest tajna i dostępna po pięciu latach . Podpisują w ciemno . Dowiedzą się co podpisali po pięciu latach . Ot fokus !
Sądzę , że post zniknie , jako niepoprawny politycznie .
Obserwuj wątek
    • wdv Re: Banda ! Jakim sposobem ? 08.06.15, 21:28
      Kto Ciebie zadłużył? Pogadaj z rodzicami. Z dziadkami. Z żoną. Ze znajomymi. Spójrz w lustro. Myślisz, że to co dostawali i co ty dostajesz od państwa jest za darmo? A jeśli myślisz, że można to było zrobić taniej, to: pogadaj z rodzicami. Z dziadkami. Z żoną. Ze znajomymi. Spójrz w lustro. I zastanów się na kogo głosowaliście.
      • nikzmienilem A wiesz no wdv ? 09.06.15, 12:48
        O ile razy rządy wszelkiej maści po PRL-u zadłużyły kraj ? W chwili upadku PRL byliśmy zadłużeni na 42 mld dolarów.
        Gierek za te pieniądze budował .Póżniej tylko to wszystko rozkradano .
        Może znasz jakąś polską hutę dzisiaj ? Stocznię ?
        O ! Stadiony są i majątki polityków . Autostrady prywatne i zadłużenie wielokrotnie większe .
      • nikzmienilem Jak takiś mądry i młody wdv ,to... 09.06.15, 16:48
        jak to wytłumaczysz :
        "W 2014 r. 2,8 mln Polaków żyło w skrajnym ubóstwie, a ich wydatki nie przekraczały minimum egzystencji - wynika z wtorkowego komunikatu Głównego Urzędu Statystycznego."
        Słyszałeś , albo Twoi rodzice , o bezdomnych w PRL ?
        biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/gus-2-8-mln-polakow-zylo-w-2014-r-w-skrajnym-ubostwie/t8vf9q
        Może nie wyskakuj z komentarzem , jak się na tym nie znasz . Mama dawała mleczko swoje . Teraz te mleczko uważasz za paskudne , komunistyczne .
        • sebcioo nie rozumiem o co sie plujesz? 09.06.15, 16:52
          o to ze po kolei kazda wladza zadluzala kraj?
          dopiero sie dowiedziales o tym?
          • nikzmienilem Re: nie rozumiem o co sie plujesz? 09.06.15, 17:48
            Gó...arstwo poucza na bazie wiadomości z telewizji . Rozumiem takiego jak Lechowski , że wyssał swoją "wiedzę" z mlekiem matki , ale ... małolat ma pouczać ?
            • wdv Re: nie rozumiem o co sie plujesz? 09.06.15, 18:00
              :-)
              Wiekowe qui pro quo wyszło. Jestem w wieku średnim. Z okazji Kukiza dużo się ostatnio mówiło o radykalizmie młodych. A twój post jakoś mi się w ten radykalizm wpisywal, więc pisałem jak do dwudzistolatka. Niku - jesteś mlody duchem.
              PS. młodzi też powinni mieć wlsne zdanie. Zaregowales jak profesor Legutko na licealistów...
              • sebcioo niku - o co sie plujesz? 10.06.15, 08:42
                zalozyles ten watek - wiec nie zwalaj na innych ze to przez nich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka