romanpidlaszuk 03.06.06, 23:55 Oswiadczam,ze "romanpidaszuk" jaki ostatnio sie pojawil na hajnowskim forum oraz "romanpidLaszuk" to sa DWIE ROZNE OSOBY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romanpidlaszuk Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 04.06.06, 23:02 Tutaj tez to nie ja pisalem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=21261179&a=43038292 Odpowiedz Link Zgłoś
sfann Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 08.06.06, 22:56 no nie gadaj, roman, ty to nie ty? i może nie napisałeś tego, że nie napisałeś? to ja juz nic nie rozumiem i stwierdzam, że cie nie kocham. żegnaj, wspaniały... Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 25.06.06, 23:58 Widze, ze temat jest wciaz aktualny... Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 26.06.06, 22:09 No popatrzcie kto by pomyślał, podrabiają gwiazdę. Romanpidlaszuk ty jesteś jak klasyk, kto Cię podrabia, ten tylko Cię ceni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 23.07.06, 23:38 RomanpidLaszuk ma przynajmniej jakąś klasę i oryginalność, a nie jest tylko bezmyślnym zgrywusem, jak ten drugi :-((( Co sądzicie o podszywaniu się pod Romana P.? (Oprócz tego, że to wbrew netykiecie). Czy kogoś to śmieszy, tak szczerze? Czyżbym tylko ja nie miała poczucia humoru w tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 24.07.06, 00:11 a mi sie bardzo podoba te podszywanie w miare z humorem leca teksty w kontekscie dzialalnosci forumowej romana (nie ma tekstow w stylu "jestem gejem") no i pomysl osiaga chyba zamierzony skutek bo sam sie czasem nabieram :-) jak dla mnie zgrywus jest niezly i jego dzialanie mnie smieszy, ot co :-) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 24.07.06, 06:43 Co sądzicie o podszywaniu się pod Romana P.? (Oprócz tego, że to wbrew netykiecie). Czy kogoś to śmieszy, tak szczerze? Czyżbym tylko ja nie miała poczucia humoru w tej kwestii? ------------------------ Dla mnie takie podszywanie sie to zenada, swiadczy o braku wlasnej osobowosci, wlasnego zdania na poszczegolne tematy oraz o nieuczciwosci, tj. probie zdyskredytowania osoby za ktora sie podszywa oraz probie oszukania,wprowadzenia w blad czytelnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 24.07.06, 10:53 tak po prawdzie jakby ktos sie podszywal pode mnie to tez bardzo zadowolony bym nie byl raczej jakkolwiek gdy patrze na to z boku to mi sie podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 27.07.06, 23:24 tak po prawdzie jakby ktos sie podszywal pode mnie to tez bardzo zadowolony bym nie byl raczej jakkolwiek gdy patrze na to z boku to mi sie podoba :-) ----------------------------- Czyli punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 28.07.06, 11:38 oczywiscie :-) ale musisz przyznac roman ze podszywacz dobrze cie parodiuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 01.08.06, 05:36 "romapidlaszuk" i "romaNpidlaszuk" to rowniez sa DWIE ROZNE OSOBY. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 12.08.06, 21:05 Temat widze nadal aktualny a wiec podbiajm watek do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
romapidlaszuk Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 12.08.06, 21:21 A czy ja gdzies pisze, ze "romapidlaszuk" to "romanpidlaszuk" - nic z tego nie rozumiem ?! Nie dosc, ze musze walczyc z ta jedza to jeszcze Ty sie przyczepiasz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 12.08.06, 23:56 A czy ja gdzies pisze, ze "romapidlaszuk" to "romanpidlaszuk" - nic z tego nie rozumiem ?! Nie dosc, ze musze walczyc z ta jedza to jeszcze Ty sie przyczepiasz !!! ----------------------- 1.Uwazam,ze cenzury mozesz nie lubic ale jezeli masz odrobine kultury osobistej to kobiety przezywac nie powinienes. 2.Dlaczego nie zalozysz sobie jakiegos oryginalnego nicka i nie zaczniesz pisac wyraznie na swoje konto a nie jak do tej pory piszesz pod ludzacopodobnym nickiem (nickami)do mojego i w ten sposob utrudniasz forumowiczom rozeznanie sie kto tu co pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
romapidlaszuk Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 13.08.06, 11:44 1.Jedza nie jest przezwiskiem - to kobieta zlosliwa i klotliwa (takiego charakteru nabiera dopiero po dodaniu innych wyrazow np. wredna ) 2.Zalozylem takiego nicka : romanpidaszuk, ale ktos go usunal i w ten sposob uniemozliwia mi polemike na forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 13.08.06, 13:09 romapidlaszuk napisała: > 1.Jedza nie jest przezwiskiem - to kobieta zlosliwa i klotliwa A ja pozwolę sobie dodać, że to również facet podszywający się pod innych. Myślę, że nie masz wątpliwości, iż wskazuję na Twój nick. > 2.Zalozylem takiego nicka : romanpidaszuk, ale ktos go usunal i w ten sposob > uniemozliwia mi polemike na forum ! Jeśli chcesz polemizować na forum, to rób to pod nazwą, charakterystyczną dla wszystkich. A nie podszywającą się pod innych piszących. Prośba do moderatorki, by usunęła kolejny klon Romana. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
romapidlaszuk Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 13.08.06, 13:34 > Jeśli chcesz polemizować na forum, to rób to pod nazwą, charakterystyczną dla > wszystkich. A nie podszywającą się pod innych piszących. Delikatnie zauwaze, ze nie Ty bedziesz decydowal jakie kto ma zakladac nicki !A z tym apelem do cenzora to juz przeginasz ! Jeszcze kilka takich postow jak Twoj a bedzie mozna pisac tylko to czego oczekuje cenzorka ( a przeciez widzisz, ze ona tylko na to czeka ) Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 14.08.06, 00:36 romapidlaszuk napisała: > Delikatnie zauwaze, ze nie Ty bedziesz decydowal jakie kto ma zakladac nicki ! Owszem, że nie będę decydował jakie kto ma zakładać nicki. Ale jeśli bedzie się autor takiego nicka podszywał pod innego, piszącego na tym forum, to będę protestował. > A > z tym apelem do cenzora to juz przeginasz ! Jeszcze kilka takich postow jak > Twoj a bedzie mozna pisac tylko to czego oczekuje cenzorka ( a przeciez > widzisz, ze ona tylko na to czeka ) Nie przeginam z apelem do moderatorki, bo uważam, że stosujesz metody godne ludziom nieprawomyślnym. Nie interesuje mnie, czy moderatorka czeka na to, co piszę, lecz ważne jest dla mnie, co ja mam w tej sprawie do powiedzenia. A jeśli chodzi o cenzurowanie wypowiedzi, to w tej kwestii mogę z Tobą pogadać, bo sporo zdrowia straciłem kiedyś, by teraz było inaczej. Mylisz sterowanie dyskusją z cenzurą, która wycinała wszystko, nie tłumacząc się z własnych decyzji. Pomyśl, i odpowiedz. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 14.08.06, 14:48 A ja czekam i czekam, i czekam... Nie chce mi się już zniżać do poziomu Romy. Niech się biedaczyna wyżyje i wypyskuje na forum, może będzie miły (-a?) dla swojej mamusi... Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 18.08.06, 20:11 Stwierdzam,ze niestety znowu istnieje potrzeba podbicia watku w gore... Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romanpidlaszok" to nie "romanpidlaszUk" 15.08.06, 21:16 Oswiadczam, ze "romanpidlaszok" i"romanpidlaszUk" to sa DWIE ROZNE osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: dobre, bialoruskie 16.08.06, 15:27 www.racyja.com ---------------------------------- Byle jeszcze nie KLAMLIWE... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=26087678&a=46938030 Odpowiedz Link Zgłoś
trykot2 Re: dobre, bialoruskie 16.08.06, 17:02 romanpidlaszuk napisał: > Byle jeszcze nie KLAMLIWE... A w którym miejscu radio skłamało? kobieta powiedziała "my biełarusy" a radio w to miejsce wstawiło "my ukraincy"? Radio tylko przekazuje zapisany głos. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: dobre, bialoruskie 16.08.06, 20:43 romanpidlaszuk napisał: > Byle jeszcze nie KLAMLIWE... A w którym miejscu radio skłamało? kobieta powiedziała "my biełarusy" a radio w to miejsce wstawiło "my ukraincy"? Radio tylko przekazuje zapisany głos. I tyle. ------------------------------------------ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=46937463&a=46993199 Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romampidaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 21.08.06, 19:07 Oswiadczam,ze "romampidaszuk" jaki ostatnio sie pojawil na hajnowskim forum oraz "romaNpidlaszuk" to sa DWIE ROZNE OSOBY. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romampidaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 04.09.06, 21:47 Niestety znowu istnieje potrzeba podbicia watku, ech... . Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romampidaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 24.09.06, 21:37 Znowu w gore! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Dlaczego klon sie podszywa pod innych? 23.08.06, 07:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=47191807&a=47281410 --------------------------------------------------- Jak wszyscy widzimy,z lektury wypowiedzi w/wym klonu mojego nicku wynika ze: -jest on sympatykiem Bialorusinow -jest czlowiekiem nieuczciwym (podszywajac sie pod forumowicza z "oryginalnym" nickiem, swoimi wypowiedziami osmiesza i dyskredytuje go) Dlaczego to robi? Wydaje mi sie,ze z jednej strony nie zgadza z moimi wypowiedziami (pewnie jako zwolennik teorii o bialoruskosci ukrainskojezycznych mieszkancow Podlasia) a z drugiej BRAK MU ARGUMENTOW DO UCZCIWEJ POLEMIKI i dlatego ucieka sie do oczerniania i dyskredytowania pogladow jakie przedstawiam na forum. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=47191807&a=47319318 Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Ciekawa dyskusja na forum: 06.09.06, 17:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=47710151&a=48159934 Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans romanpidlaszuk powiela swoje posty 06.09.06, 17:56 romanpidlaszuk napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=47710151&a=48159934 romanpidlaszuk powiela swoje posty, krótko mówiąc - znów spam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Sa tacy co popieraja PODSZYWACZA! 06.09.06, 19:09 romanpidlaszuk napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=47710151&a=48159934 romanpidlaszuk powiela swoje posty, krótko mówiąc - znów spam !!! ---------------------------- Rozumiem, ze popierasz PODSZYWACZA "romApidlaszuk", nic tylko "pogratulowac"... Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Sa tacy co popieraja PODSZYWACZA! 06.09.06, 20:16 ja popieram... nie w kazdym aspekcie, ale jestem za za gratulacje dziekuje dziekuje, prosze, nawzajem :) Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: Sa tacy co popieraja PODSZYWACZA! 07.09.06, 00:08 stasss napisał: > ja popieram... > nie w kazdym aspekcie, ale jestem za > za gratulacje dziekuje dziekuje, prosze, nawzajem :) zgadzam się w całej rozciągłości z moim szanownym przedmówcą Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romanpdlaszuk" to nie "romanp-I-dlaszuk" 23.10.06, 23:08 Oswiadczam,ze "romanpdlaszuk" jaki ostatnio sie pojawil na hajnowskim forum oraz "romanpidlaszuk" to sa DWIE ROZNE OSOBY. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romanpidlaszok" to nie "romanpidlaszUk" 07.11.06, 23:01 Oswiadczam,ze "romanpidlaszok" jaki ostatnio sie pojawil na hajnowskim forum oraz "romanpidlaszUk" to sa DWIE ROZNE OSOBY. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romanpidaszuk" to nie "romanbazylewicz" 03.01.07, 02:54 Forumowicze poslugujacy sie nickami "romanpidlaszuk" i "romanbazylewicz" to sa dwie rozne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romanpidlaszuk" to nie "romanbazylewicz" 03.01.07, 02:55 Forumowicze poslugujacy sie nickami "romanpidlaszuk" i "romanbazylewicz" to sa dwie rozne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: "romanpidlaszuk" to nie "romanbazylewicz" 03.01.07, 21:52 Gdzie Rzym, a gdzie Krym? "czarka77" to też nie "romanbazylewicz" ani nie "romanpidlaszuk". Nie przesadzaj, Roman... Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "romanpidlaszuk" to nie "romanbazylewicz" 17.03.07, 18:10 Trzeba podbic... Odpowiedz Link Zgłoś
romanbazylewicz Re: "romanpidlaszuk" to nie "romanbazylewicz" 21.03.07, 23:23 Ale kogo trzeba podbic? Ukraine, Podlasie czy Polske??? Odpowiedz Link Zgłoś
rornanpidlaszuk Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 04.01.07, 17:09 precz z Ukrainą na Podlasiu! Odpowiedz Link Zgłoś
romampidlaszuk Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 06.01.07, 00:17 Troche to juz nudne! Ale powiem :rornapidlaszuk to nie romanpidaszuk! Gdzie jest cenzor tego forum? Te Pidlaszuki ja bym wszystkie wyrzucił! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "roRNanpidlaszuk" to nie "romanpidlaszuk" 10.01.07, 21:24 Forumowicze poslugujacy sie nickami "rornanpidlaszuk" i "romanpidlaszuk" to sa dwie rozne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk "roRNanpidlaszuk" to nie "romanpidlaszuk" 18.01.07, 18:23 Znowu istnieje potrzeba podbicia watku... Odpowiedz Link Zgłoś
romapidlaszuk Re: "roRNanpidlaszuk" to nie "romanpidlaszuk" 18.01.07, 22:19 Romciu! Czyzbys uwazal, ze na forum Hajnowki udzielaja sie sami durnie? Przeciez my umiemy czytac.Te wszystkie Twoje sobowtory (nie tak jak chce cenzor tego forum, ktory uwaza, ze to ta sama osoba...)powstaly w jednym celu: walka z głupota! Cel uswieca srodki! Jezeli Ty do maksimum wykorzystujesz mozliwosc opowiadania dupereli na tym forum, to jakim prawem negujesz mozliwosc istnienia roznych nick'ow na tymze forum? Przeciez to jest zgodne z regulaminem! Prawdopodobnie na skutek Twojej interwencji zablokowano mi mozliwosc wypowiadania sie na tym forum pod moim oryginalnym nick'iem:romanpidaszuk - i co? Mam protestowac, ze przywlaszczyles sobie moje nazwisko? Zastanawiajaca jest Twoja mocna pozycja na tym forum...oprocz cenzora nie masz tu zadnej bratnej duszy... Az strach sie dalej zaglebiac w domysly... Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Jak to wlasnie jest... 18.01.07, 22:34 Romciu! Czyzbys uwazal, ze na forum Hajnowki udzielaja sie sami durnie? Przeciez my umiemy czytac.Te wszystkie Twoje sobowtory (nie tak jak chce cenzor tego forum, ktory uwaza, ze to ta sama osoba...)powstaly w jednym celu: walka z głupota! Cel uswieca srodki! Jezeli Ty do maksimum wykorzystujesz mozliwosc opowiadania dupereli na tym forum, to jakim prawem negujesz mozliwosc istnienia roznych nick'ow na tymze forum? Przeciez to jest zgodne z regulaminem! Prawdopodobnie na skutek Twojej interwencji zablokowano mi mozliwosc wypowiadania sie na tym forum pod moim oryginalnym nick'iem:romanpidaszuk - i co? Mam protestowac, ze przywlaszczyles sobie moje nazwisko? Zastanawiajaca jest Twoja mocna pozycja na tym forum...oprocz cenzora nie masz tu zadnej bratnej duszy... Az strach sie dalej zaglebiac w domysly... ------------------------------ 1. Wymien KONKRETNIE jakie rzekome "duperele" masz na mysli. 2.Nie mam nic wspolnego z tutejszym cenzorem. 3.Mozesz na forum powiedziec co chcesz, ale pod swoim nickiem nie bedacym ludzacopodobnym do innych, gdyz to moze prowadzic do oszukania czytelnika kto jest autorem danej wypowiedzi. Tak sie sklada,ze moj nick powstal wczesniej niz twoj i to twoim obowiazkiem jest zadbac aby nasze nicki wyraznie roznily sie od siebie. 4.Moja odpowiedzia na podszywaczy jest wlasnie ten watek. Odpowiedz Link Zgłoś
romapidlaszuk Re: Jak to wlasnie jest... 18.01.07, 23:08 1. Konkretnie: wszystkie :) 2. Masz. Mnie cenzuruje (zabrala mi mojego nick'a:romanpidaszuk) a Ty piszesz co chcesz ( i nie tylko mi sie to nie podoba...) 3. Bzdura. Nie Ty bedziesz mi mowil jak sie nazywam i jakiego nicka uzywam (przyslac Ci na meila ksero mojego dowodu osobistego? - zobaczymy kto nazywa sie Pidaszuk ) 4.Moja odpowiedzia na Pidlaszuka jest wlasnie ten watek... Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Jak to wlasnie jest... 19.01.07, 03:27 No to sobie pogadalismy... Niech czytelnicy sami osadza kto ma racje... Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: Jak to wlasnie jest... 19.01.07, 11:36 1. > Czyzbys uwazal, ze na forum Hajnowki udzielaja sie sami durnie? > Przeciez my umiemy czytac.Te wszystkie Twoje sobowtory (nie tak jak chce cenzor > tego forum, ktory uwaza, ze to ta sama osoba...)powstaly w jednym celu Nie uważałam nigdy, że to jedna osoba. A więc do "durniów" proszę mnie też nie zaliczać ;-) Wyrzucałam za łamanie regulaminu. Kiedy okazało się, że romanpidlaszuk też łamie bez pardonu, wyrzucać przestałam. Nie będę przecież faworyzować tylko jednego ............... (tu wpisz, co chcesz). 2. Ja z romanempidlaszukiem nie mam, a w każdym razie nie chcę mieć nic wspólnego. Jest niereformowalnym, namolnym prowokatorem - i tyle, co w każdym wątku i poście udowadnia. Nie chcę mieć też nic wspólnego z klonami, bo ten sposób walki z romanempidlaszukiem mi nie odpowiada. 3. Jeśli rzeczywiście nazywasz się Pidaszuk, to wybrałeś bardzo niefortunny nick. To dziwne, że sam do tego nie doszedłeś. Ale teraz już wiesz ;-) 4. > No to sobie pogadalismy... Też mi rozmowa. > Niech czytelnicy sami osadza kto ma racje... Większość forumowiczów - jak łatwo zauważyć - posty romana i romanopodobnych ma w nosie, po prostu je ignoruje. I słusznie. Do miłego nie-przeczytania! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Jakies KONKRETY czarka...? 19.01.07, 12:34 Jest niereformowalnym, namolnym prowokatorem - i tyle, co w każdym wątku i poście udowadnia. --------------------- Zalosne... Podasz jakies KONKRETY, linki "czarka", czy w zwiazku z tym ze nie mozesz scierpiec faktow i obiektywnej prawdy- pozostaniesz przy swoich urojeniach...? Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: Jakies KONKRETY czarka...? 20.01.07, 15:48 Sam sobie odpowiedziałeś ;-) Przyjrzyj się swojemu zjadliwemu, prowokatorskiemu postowi na ciągle ten sam namolnie wałkowany temat: > Zalosne... > > Podasz jakies KONKRETY, linki "czarka", czy w zwiazku z tym ze nie mozesz > scierpiec faktow i obiektywnej prawdy- pozostaniesz przy swoich urojeniach...? Nie chce mi się już odpowiadać na Twoje posty, wybacz... Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Jakies KONKRETY czarka...? 20.01.07, 18:36 Sam sobie odpowiedziałeś ;-) Przyjrzyj się swojemu zjadliwemu, prowokatorskiemu postowi na ciągle ten sam namolnie wałkowany temat: --------- Znowu jakies niedomowienia i brak KONKRETOW. *** > Zalosne... > > Podasz jakies KONKRETY, linki "czarka", czy w zwiazku z tym ze nie mozesz > scierpiec faktow i obiektywnej prawdy- pozostaniesz przy swoich urojeniach...? Nie chce mi się już odpowiadać na Twoje posty, wybacz... --------------------------- Rzeczywiscie nie mamy ze soba o czym rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Jakies KONKRETY czarka...? 20.01.07, 18:50 c.d. Moze troche za duzo powiedzialem. W kazdym razie mysl czarka, to nie boli. Na pierwszym miejscu stawiaj uczciwosc wobec faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk I TU jest problem, wszystko czyli NIC... 19.01.07, 21:21 1. Konkretnie: wszystkie :) -------------------------- Wszystko czyli NIC... Odpowiedz Link Zgłoś