Dodaj do ulubionych

"romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk"

03.06.06, 23:55
Oswiadczam,ze "romanpidaszuk" jaki ostatnio sie pojawil na hajnowskim forum
oraz "romanpidLaszuk" to sa DWIE ROZNE OSOBY.
Obserwuj wątek
    • romanpidlaszuk Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 04.06.06, 23:02
      Tutaj tez to nie ja pisalem:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=21261179&a=43038292
    • romanpidlaszuk "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 07.06.06, 23:28
      up
    • sfann Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 08.06.06, 22:56
      no nie gadaj, roman, ty to nie ty? i może nie napisałeś tego, że nie napisałeś?
      to ja juz nic nie rozumiem i stwierdzam, że cie nie kocham. żegnaj, wspaniały...
    • romanpidlaszuk "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 25.06.06, 23:58
      Widze, ze temat jest wciaz aktualny...
      • mihaj Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 26.06.06, 22:09
        No popatrzcie kto by pomyślał, podrabiają gwiazdę.
        Romanpidlaszuk ty jesteś jak klasyk, kto Cię podrabia, ten tylko Cię ceni.

Pozdrawiam
        • czarka77 Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 23.07.06, 23:38
          RomanpidLaszuk ma przynajmniej jakąś klasę i oryginalność, a nie jest tylko
          bezmyślnym zgrywusem, jak ten drugi :-(((

Co sądzicie o podszywaniu się pod Romana P.? (Oprócz tego, że to wbrew
          netykiecie). Czy kogoś to śmieszy, tak szczerze?
          Czyżbym tylko ja nie miała poczucia humoru w tej kwestii?
          • stasss Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 24.07.06, 00:11
            a mi sie bardzo podoba te podszywanie
            w miare z humorem leca teksty w kontekscie dzialalnosci forumowej romana (nie ma
            tekstow w stylu "jestem gejem")
            no i pomysl osiaga chyba zamierzony skutek bo sam sie czasem nabieram :-)

jak dla mnie zgrywus jest niezly i jego dzialanie mnie smieszy, ot co :-)
          • romanpidlaszuk Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 24.07.06, 06:43
            Co sądzicie o podszywaniu się pod Romana P.? (Oprócz tego, że to wbrew
            netykiecie). Czy kogoś to śmieszy, tak szczerze?
            Czyżbym tylko ja nie miała poczucia humoru w tej kwestii?
            ------------------------
            Dla mnie takie podszywanie sie to zenada, swiadczy o braku wlasnej osobowosci,
            wlasnego zdania na poszczegolne tematy oraz o nieuczciwosci, tj. probie
            zdyskredytowania osoby za ktora sie podszywa oraz probie
            oszukania,wprowadzenia w blad czytelnikow.
            • stasss Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 24.07.06, 10:53
              tak po prawdzie jakby ktos sie podszywal pode mnie to tez bardzo zadowolony bym
              nie byl raczej
              jakkolwiek gdy patrze na to z boku to mi sie podoba :-)
              • romanpidlaszuk Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 27.07.06, 23:24
                tak po prawdzie jakby ktos sie podszywal pode mnie to tez bardzo zadowolony bym
                nie byl raczej
                jakkolwiek gdy patrze na to z boku to mi sie podoba :-)
                -----------------------------

Czyli punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia...;)
                • stasss Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 28.07.06, 11:38
                  oczywiscie :-)
                  ale musisz przyznac roman ze podszywacz dobrze cie parodiuje :-)
    • romanpidlaszuk "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 01.08.06, 05:36
      "romapidlaszuk" i "romaNpidlaszuk" to rowniez sa DWIE ROZNE OSOBY.
      • romanpidlaszuk "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 12.08.06, 21:05
        Temat widze nadal aktualny a wiec podbiajm watek do gory.
        • romapidlaszuk Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 12.08.06, 21:21
          A czy ja gdzies pisze, ze "romapidlaszuk" to "romanpidlaszuk" - nic z tego nie
          rozumiem ?! Nie dosc, ze musze walczyc z ta jedza to jeszcze Ty sie
          przyczepiasz !!!
          • romanpidlaszuk Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 12.08.06, 23:56
            A czy ja gdzies pisze, ze "romapidlaszuk" to "romanpidlaszuk" - nic z tego nie
            rozumiem ?! Nie dosc, ze musze walczyc z ta jedza to jeszcze Ty sie
            przyczepiasz !!!

-----------------------

1.Uwazam,ze cenzury mozesz nie lubic ale jezeli masz odrobine kultury osobistej
            to kobiety przezywac nie powinienes.

2.Dlaczego nie zalozysz sobie jakiegos oryginalnego nicka i nie zaczniesz pisac
            wyraznie na swoje konto a nie jak do tej pory piszesz pod ludzacopodobnym
            nickiem (nickami)do mojego i w ten sposob utrudniasz forumowiczom rozeznanie
            sie kto tu co pisze?
            • romapidlaszuk Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 13.08.06, 11:44
              1.Jedza nie jest przezwiskiem - to kobieta zlosliwa i klotliwa (takiego
              charakteru nabiera dopiero po dodaniu innych wyrazow np. wredna )
              2.Zalozylem takiego nicka : romanpidaszuk, ale ktos go usunal i w ten sposob
              uniemozliwia mi polemike na forum !
              • mihaj Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 13.08.06, 13:09
                romapidlaszuk napisała:

> 1.Jedza nie jest przezwiskiem - to kobieta zlosliwa i klotliwa

A ja pozwolę sobie dodać, że to również facet podszywający się pod innych.
                Myślę, że nie masz wątpliwości, iż wskazuję na Twój nick.

> 2.Zalozylem takiego nicka : romanpidaszuk, ale ktos go usunal i w ten sposob
                > uniemozliwia mi polemike na forum !

Jeśli chcesz polemizować na forum, to rób to pod nazwą, charakterystyczną dla
                wszystkich. A nie podszywającą się pod innych piszących.

Prośba do moderatorki, by usunęła kolejny klon Romana.

Pozdrawiam M

• romapidlaszuk Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 13.08.06, 13:34

> Jeśli chcesz polemizować na forum, to rób to pod nazwą, charakterystyczną dla
                  > wszystkich. A nie podszywającą się pod innych piszących.
                  Delikatnie zauwaze, ze nie Ty bedziesz decydowal jakie kto ma zakladac nicki !A
                  z tym apelem do cenzora to juz przeginasz ! Jeszcze kilka takich postow jak
                  Twoj a bedzie mozna pisac tylko to czego oczekuje cenzorka ( a przeciez
                  widzisz, ze ona tylko na to czeka )
                  • mihaj Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 14.08.06, 00:36
                    romapidlaszuk napisała:

> Delikatnie zauwaze, ze nie Ty bedziesz decydowal jakie kto ma zakladac nicki !

Owszem, że nie będę decydował jakie kto ma zakładać nicki. Ale jeśli bedzie się
                    autor takiego nicka podszywał pod innego, piszącego na tym forum, to będę
                    protestował.

> A
                    > z tym apelem do cenzora to juz przeginasz ! Jeszcze kilka takich postow jak
                    > Twoj a bedzie mozna pisac tylko to czego oczekuje cenzorka ( a przeciez
                    > widzisz, ze ona tylko na to czeka )

Nie przeginam z apelem do moderatorki, bo uważam, że stosujesz metody godne
                    ludziom nieprawomyślnym. Nie interesuje mnie, czy moderatorka czeka na to, co
                    piszę, lecz ważne jest dla mnie, co ja mam w tej sprawie do powiedzenia.
                    A jeśli chodzi o cenzurowanie wypowiedzi, to w tej kwestii mogę z Tobą pogadać,
                    bo sporo zdrowia straciłem kiedyś, by teraz było inaczej. Mylisz sterowanie
                    dyskusją z cenzurą, która wycinała wszystko, nie tłumacząc się z własnych decyzji.
                    Pomyśl, i odpowiedz.

Pozdrawiam M
                    • czarka77 Re: "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 14.08.06, 14:48
                      A ja czekam i czekam, i czekam...

Nie chce mi się już zniżać do poziomu Romy.
                      Niech się biedaczyna wyżyje i wypyskuje na forum, może będzie miły (-a?) dla
                      swojej mamusi...
      • romanpidlaszuk "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 18.08.06, 20:11
        Stwierdzam,ze niestety znowu istnieje potrzeba podbicia watku w gore...
      • romanpidlaszuk "romapidlaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 04.10.06, 03:22
        W gore!
    • romanpidlaszuk "romanpidlaszok" to nie "romanpidlaszUk" 15.08.06, 21:16
      Oswiadczam, ze "romanpidlaszok" i"romanpidlaszUk" to sa DWIE ROZNE osoby.
      • trykot2 dobre, bialoruskie 16.08.06, 11:43
        www.racyja.com
        • romanpidlaszuk Re: dobre, bialoruskie 16.08.06, 15:27
          www.racyja.com
          ----------------------------------

Byle jeszcze nie KLAMLIWE...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=26087678&a=46938030
          • trykot2 Re: dobre, bialoruskie 16.08.06, 17:02
            romanpidlaszuk napisał:
            > Byle jeszcze nie KLAMLIWE...

A w którym miejscu radio skłamało? kobieta powiedziała "my biełarusy" a radio w
            to miejsce wstawiło "my ukraincy"? Radio tylko przekazuje zapisany głos. I tyle.

• romanpidlaszuk Re: dobre, bialoruskie 16.08.06, 20:43
              romanpidlaszuk napisał:
              > Byle jeszcze nie KLAMLIWE...

A w którym miejscu radio skłamało? kobieta powiedziała "my biełarusy" a radio w
              to miejsce wstawiło "my ukraincy"? Radio tylko przekazuje zapisany głos. I tyle.

------------------------------------------

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=46937463&a=46993199
              • romanpidlaszuk Re: "dobre", "bialoruskie" 16.08.06, 20:45
                porzadny przez "rz"

• romanpidlaszuk "romampidaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 21.08.06, 19:07
      Oswiadczam,ze "romampidaszuk" jaki ostatnio sie pojawil na hajnowskim forum
      oraz "romaNpidlaszuk" to sa DWIE ROZNE OSOBY.

• romanpidlaszuk "romampidaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 04.09.06, 21:47
        Niestety znowu istnieje potrzeba podbicia watku, ech... .
      • romanpidlaszuk "romampidaszuk" to nie "romaNpidlaszuk" 24.09.06, 21:37
        Znowu w gore!
    • romanpidlaszuk Dlaczego klon sie podszywa pod innych? 23.08.06, 07:23
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=47191807&a=47281410
      ---------------------------------------------------
      Jak wszyscy widzimy,z lektury wypowiedzi w/wym klonu mojego nicku wynika ze:
      -jest on sympatykiem Bialorusinow
      -jest czlowiekiem nieuczciwym (podszywajac sie pod forumowicza z "oryginalnym"
      nickiem, swoimi wypowiedziami osmiesza i dyskredytuje go)

Dlaczego to robi?

Wydaje mi sie,ze z jednej strony nie zgadza z moimi wypowiedziami (pewnie jako
      zwolennik teorii o bialoruskosci ukrainskojezycznych mieszkancow Podlasia)
      a z drugiej BRAK MU ARGUMENTOW DO UCZCIWEJ POLEMIKI i dlatego ucieka sie do
      oczerniania i dyskredytowania pogladow jakie przedstawiam na forum.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=47191807&a=47319318
    • romanpidlaszuk Ciekawa dyskusja na forum: 06.09.06, 17:07
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=47710151&a=48159934
      • hans_kloss_hans romanpidlaszuk powiela swoje posty 06.09.06, 17:56
        romanpidlaszuk napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=47710151&a=48159934

romanpidlaszuk powiela swoje posty, krótko mówiąc - znów spam !!!
        • romanpidlaszuk Sa tacy co popieraja PODSZYWACZA! 06.09.06, 19:09
          romanpidlaszuk napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=47710151&a=48159934

romanpidlaszuk powiela swoje posty, krótko mówiąc - znów spam !!!

----------------------------

Rozumiem, ze popierasz PODSZYWACZA "romApidlaszuk", nic tylko "pogratulowac"...

• stasss Re: Sa tacy co popieraja PODSZYWACZA! 06.09.06, 20:16
            ja popieram...
            nie w kazdym aspekcie, ale jestem za
            za gratulacje dziekuje dziekuje, prosze, nawzajem :)
            • hans_kloss_hans Re: Sa tacy co popieraja PODSZYWACZA! 07.09.06, 00:08
              stasss napisał:

> ja popieram...
              > nie w kazdym aspekcie, ale jestem za
              > za gratulacje dziekuje dziekuje, prosze, nawzajem :)

zgadzam się w całej rozciągłości z moim szanownym przedmówcą
    • romanpidlaszuk "romanpdlaszuk" to nie "romanp-I-dlaszuk" 23.10.06, 23:08

Oswiadczam,ze "romanpdlaszuk" jaki ostatnio sie pojawil na hajnowskim forum
      oraz "romanpidlaszuk" to sa DWIE ROZNE OSOBY.

• romanpidlaszuk "romanpidlaszok" to nie "romanpidlaszUk" 07.11.06, 23:01
      Oswiadczam,ze "romanpidlaszok" jaki ostatnio sie pojawil na hajnowskim forum
      oraz "romanpidlaszUk" to sa DWIE ROZNE OSOBY.

• romanpidlaszuk Re: "romanpidlaszok" to nie "romanpidlaszUk" 09.11.06, 07:44
        up
    • romanpidlaszuk "romanpidaszuk" to nie "romanbazylewicz" 03.01.07, 02:54
      Forumowicze poslugujacy sie nickami "romanpidlaszuk" i "romanbazylewicz" to sa
      dwie rozne osoby.
      • romanpidlaszuk "romanpidlaszuk" to nie "romanbazylewicz" 03.01.07, 02:55
        Forumowicze poslugujacy sie nickami "romanpidlaszuk" i "romanbazylewicz" to sa
        dwie rozne osoby.

• czarka77 Re: "romanpidlaszuk" to nie "romanbazylewicz" 03.01.07, 21:52
          Gdzie Rzym, a gdzie Krym?
          "czarka77" to też nie "romanbazylewicz" ani nie "romanpidlaszuk".
          Nie przesadzaj, Roman...
        • romanpidlaszuk "romanpidlaszuk" to nie "romanbazylewicz" 17.03.07, 18:10
          Trzeba podbic...
          • romanbazylewicz Re: "romanpidlaszuk" to nie "romanbazylewicz" 21.03.07, 23:23
            Ale kogo trzeba podbic? Ukraine, Podlasie czy Polske???
    • rornanpidlaszuk Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 04.01.07, 17:09
      precz z Ukrainą na Podlasiu!
      • romampidlaszuk Re: "romanpidaszuk" to nie "romanpidLaszuk" 06.01.07, 00:17
        Troche to juz nudne! Ale powiem :rornapidlaszuk to nie romanpidaszuk! Gdzie
        jest cenzor tego forum? Te Pidlaszuki ja bym wszystkie wyrzucił!
    • romanpidlaszuk "roRNanpidlaszuk" to nie "romanpidlaszuk" 10.01.07, 21:24
      Forumowicze poslugujacy sie nickami "rornanpidlaszuk" i "romanpidlaszuk" to sa
      dwie rozne osoby.
      • romanpidlaszuk "roRNanpidlaszuk" to nie "romanpidlaszuk" 18.01.07, 18:23
        Znowu istnieje potrzeba podbicia watku...
        • romapidlaszuk Re: "roRNanpidlaszuk" to nie "romanpidlaszuk" 18.01.07, 22:19
          Romciu! Czyzbys uwazal, ze na forum Hajnowki udzielaja sie sami durnie?
          Przeciez my umiemy czytac.Te wszystkie Twoje sobowtory (nie tak jak chce cenzor
          tego forum, ktory uwaza, ze to ta sama osoba...)powstaly w jednym celu: walka z
          głupota! Cel uswieca srodki! Jezeli Ty do maksimum wykorzystujesz mozliwosc
          opowiadania dupereli na tym forum, to jakim prawem negujesz mozliwosc istnienia
          roznych nick'ow na tymze forum? Przeciez to jest zgodne z regulaminem!
          Prawdopodobnie na skutek Twojej interwencji zablokowano mi mozliwosc
          wypowiadania sie na tym forum pod moim oryginalnym nick'iem:romanpidaszuk - i
          co? Mam protestowac, ze przywlaszczyles sobie moje nazwisko? Zastanawiajaca
          jest Twoja mocna pozycja na tym forum...oprocz cenzora nie masz tu zadnej
          bratnej duszy... Az strach sie dalej zaglebiac w domysly...
          • romanpidlaszuk Jak to wlasnie jest... 18.01.07, 22:34
            Romciu! Czyzbys uwazal, ze na forum Hajnowki udzielaja sie sami durnie?
            Przeciez my umiemy czytac.Te wszystkie Twoje sobowtory (nie tak jak chce cenzor
            tego forum, ktory uwaza, ze to ta sama osoba...)powstaly w jednym celu: walka z
            głupota! Cel uswieca srodki! Jezeli Ty do maksimum wykorzystujesz mozliwosc
            opowiadania dupereli na tym forum, to jakim prawem negujesz mozliwosc istnienia
            roznych nick'ow na tymze forum? Przeciez to jest zgodne z regulaminem!
            Prawdopodobnie na skutek Twojej interwencji zablokowano mi mozliwosc
            wypowiadania sie na tym forum pod moim oryginalnym nick'iem:romanpidaszuk - i
            co? Mam protestowac, ze przywlaszczyles sobie moje nazwisko? Zastanawiajaca
            jest Twoja mocna pozycja na tym forum...oprocz cenzora nie masz tu zadnej
            bratnej duszy... Az strach sie dalej zaglebiac w domysly...

------------------------------

1. Wymien KONKRETNIE jakie rzekome "duperele" masz na mysli.

2.Nie mam nic wspolnego z tutejszym cenzorem.

3.Mozesz na forum powiedziec co chcesz, ale pod swoim nickiem nie bedacym
            ludzacopodobnym do innych, gdyz to moze prowadzic do oszukania czytelnika kto
            jest autorem danej wypowiedzi. Tak sie sklada,ze moj nick powstal wczesniej niz
            twoj i to twoim obowiazkiem jest zadbac aby nasze nicki wyraznie roznily sie od
            siebie.

4.Moja odpowiedzia na podszywaczy jest wlasnie ten watek.

• romapidlaszuk Re: Jak to wlasnie jest... 18.01.07, 23:08
              1. Konkretnie: wszystkie :)
              2. Masz. Mnie cenzuruje (zabrala mi mojego nick'a:romanpidaszuk) a Ty piszesz
              co chcesz ( i nie tylko mi sie to nie podoba...)
              3. Bzdura. Nie Ty bedziesz mi mowil jak sie nazywam i jakiego nicka uzywam
              (przyslac Ci na meila ksero mojego dowodu osobistego? - zobaczymy kto nazywa
              sie Pidaszuk )
              4.Moja odpowiedzia na Pidlaszuka jest wlasnie ten watek...
              • romanpidlaszuk Re: Jak to wlasnie jest... 19.01.07, 03:27
                No to sobie pogadalismy...
                Niech czytelnicy sami osadza kto ma racje...
                • czarka77 Re: Jak to wlasnie jest... 19.01.07, 11:36
                  1.
                  > Czyzbys uwazal, ze na forum Hajnowki udzielaja sie sami durnie?
                  > Przeciez my umiemy czytac.Te wszystkie Twoje sobowtory (nie tak jak chce
                  cenzor
                  > tego forum, ktory uwaza, ze to ta sama osoba...)powstaly w jednym celu

Nie uważałam nigdy, że to jedna osoba. A więc do "durniów" proszę mnie też nie
                  zaliczać ;-) Wyrzucałam za łamanie regulaminu. Kiedy okazało się, że
                  romanpidlaszuk też łamie bez pardonu, wyrzucać przestałam. Nie będę przecież
                  faworyzować tylko jednego ............... (tu wpisz, co chcesz).

2. Ja z romanempidlaszukiem nie mam, a w każdym razie nie chcę mieć nic
                  wspólnego. Jest niereformowalnym, namolnym prowokatorem - i tyle, co w każdym
                  wątku i poście udowadnia. Nie chcę mieć też nic wspólnego z klonami, bo ten
                  sposób walki z romanempidlaszukiem mi nie odpowiada.

3. Jeśli rzeczywiście nazywasz się Pidaszuk, to wybrałeś bardzo niefortunny
                  nick. To dziwne, że sam do tego nie doszedłeś. Ale teraz już wiesz ;-)

4.
                  > No to sobie pogadalismy...

Też mi rozmowa.

> Niech czytelnicy sami osadza kto ma racje...

Większość forumowiczów - jak łatwo zauważyć - posty romana i romanopodobnych ma
                  w nosie, po prostu je ignoruje. I słusznie.
                  Do miłego nie-przeczytania!
                  • romanpidlaszuk Jakies KONKRETY czarka...? 19.01.07, 12:34
                    Jest niereformowalnym, namolnym prowokatorem - i tyle, co w każdym
                    wątku i poście udowadnia.

---------------------

Zalosne...

Podasz jakies KONKRETY, linki "czarka", czy w zwiazku z tym ze nie mozesz
                    scierpiec faktow i obiektywnej prawdy- pozostaniesz przy swoich urojeniach...?
                    • czarka77 Re: Jakies KONKRETY czarka...? 20.01.07, 15:48
                      Sam sobie odpowiedziałeś ;-)
                      Przyjrzyj się swojemu zjadliwemu, prowokatorskiemu postowi na ciągle ten sam
                      namolnie wałkowany temat:

> Zalosne...
                      >
                      > Podasz jakies KONKRETY, linki "czarka", czy w zwiazku z tym ze nie mozesz
                      > scierpiec faktow i obiektywnej prawdy- pozostaniesz przy swoich urojeniach...?

Nie chce mi się już odpowiadać na Twoje posty, wybacz...
                      • romanpidlaszuk Re: Jakies KONKRETY czarka...? 20.01.07, 18:36
                        Sam sobie odpowiedziałeś ;-)
                        Przyjrzyj się swojemu zjadliwemu, prowokatorskiemu postowi na ciągle ten sam
                        namolnie wałkowany temat:
                        ---------

Znowu jakies niedomowienia i brak KONKRETOW.

> Zalosne...
                        >
                        > Podasz jakies KONKRETY, linki "czarka", czy w zwiazku z tym ze nie mozesz
                        > scierpiec faktow i obiektywnej prawdy- pozostaniesz przy swoich urojeniach...?

Nie chce mi się już odpowiadać na Twoje posty, wybacz...

---------------------------

Rzeczywiscie nie mamy ze soba o czym rozmawiac.

• romanpidlaszuk Re: Jakies KONKRETY czarka...? 20.01.07, 18:50
                          c.d.
                          Moze troche za duzo powiedzialem.

W kazdym razie mysl czarka, to nie boli.

Na pierwszym miejscu stawiaj uczciwosc wobec faktow.
              • romanpidlaszuk I TU jest problem, wszystko czyli NIC... 19.01.07, 21:21
                1. Konkretnie: wszystkie :)

--------------------------

Wszystko czyli NIC...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka