mexico86 15.11.07, 14:15 wiadomosci.onet.pl/1641899,28350,wiadomosceu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: Najpierw homosie...teraz psy. 15.11.07, 17:55 Co na to Polska Partia Zielonych?Trzeba wyslac Legion ratujacy zabki nad Rospuda do Indii...tak traktowac psy!!!A co na to GW? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Najpierw homosie...teraz psy. 15.11.07, 18:13 Poszukuja pieska dla naczelnego warunek- psina musi sie jakac Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Najpierw homosie...teraz psy. 15.11.07, 19:55 Chyba za długo na prerii przebywałeś.. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski5l Szpilo, ale jedno musisz mi przyznać 15.11.07, 19:42 Moje watki wcale nie odbiegały poziomem od tego, co wyzej pokazuja. "Antycypowalem" jak to sie uczenie mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jedjedu Re: Szpilo, ale jedno musisz mi przyznać 15.11.07, 20:22 Ti to jesteś wygadany,nio nio....i jeszcze Panu Szpili w żopu włazisz, Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: nie lubie pacynek 15.11.07, 21:39 jedjedu napisała: > Ti to jesteś wygadany,nio nio....i jeszcze Panu Szpili w żopu > włazisz, mexico86, płeć zmieniłeś, czy co? Pamiętaj, że ataki sobiste naruszają regulamin forum. Oprócz kasowania jest również Ośla ławka, na której gnije sporo wpisów "nieregulaminowych" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: nie lubie pacynek 15.11.07, 22:40 Szpilo? dlaczego zarzucasz mi te durnoty? To akurat nie w moim stylu. A jesli już kogos napominasz to może sprawiedliwie? Lechowskich sie namnozylo i mexicow też, moze bys tu zrobil porzadek a nie upominal? Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: nie lubie pacynek 15.11.07, 22:53 Trochę porządku dzisiaj wieczorkiem zrobiłem. Pisałem już wcześniej że pojawiło się na forum sporo nowych nicków. Jeśli ktoś zmienił sobie nick na nowy, to pół biedy, natomiast jesli założył ich kilka i niejednokrotnie dyskutuje sam ze sobą, to takie dyskusje nadają się co najmniej na Oślą ławkę. A Ty mexico86 piszesz pod jednym nickiem? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: nie lubie pacynek 15.11.07, 23:03 Zawsze. A wiec skoro usuwasz usun wszystkie,ten o fladze, i o unitach tez bo zalozone zostaly przez podszywaczy.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Nie rozumiem jednego... 15.11.07, 23:58 Pomijając to, że znów z igły widły robicie moi Kochani, wytłumaczcie mi proszę znaczenie słowa "homosie"...bo w moim słowniku takiego nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Nie rozumiem jednego... 16.11.07, 00:07 www.milanos.pl/video.php?cat=8&id=0732 I wzbogacamy slowniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Dziękuję za "odpowiedź" :) 16.11.07, 00:20 Jednak nie wzbogacę słownictwa... Słowniczek chyba mam zapchany tak słowami, że za cholerę się nie zmieści( Szpilo wybacz ale cholera to ...choroba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Spora czesc kosciola katolickiego to "homosie" :) 16.11.07, 01:29 Kabaret Moralnej Zenady. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Spora czesc kosciola katolickiego to "homosie 16.11.07, 01:55 Szatan uderza Hansie w słabe punkty,a ty co ststystyki prowadzisz? Czy tak po prostu aby doj.....c katolikom? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Swiat sie wywtaca do gory nogami 16.11.07, 13:17 wiadomosci.onet.pl/1450519,2679,2,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka A co Cię tak dokładnie bulwersuje? 16.11.07, 13:25 Bo mnie trochę ta "segregacja"...jakoś od zawsze źle mi sie kojarzy zbitek słów "tylko dla...", a poza tym jest ok! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: A co Cię tak dokładnie bulwersuje? 16.11.07, 13:38 Nie bardzo rozumiem wywlekani seksualnosci na zewnatrz, moim zdaniem powinna pozostac w alkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Najpierw homosie...teraz psy. 16.11.07, 13:44 Poza tym Aluta, na pytanie mego dziecka dlaczego ten pan caluje pana ,jakos nie potrafie odpowiedziec że to jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka A ja ... 16.11.07, 14:54 Od zawsze powtarzam moim dzieciom, że w człowieku ważne jest jego serce, charakter, uczucia, inteligencja a nie to jakiej jest orientacji, religii, narodowości...Poza tym czy możesz dziś powiedzieć na 100% :Nigdy w mojej rodzinie (blizszej i dalszej)nie było, nie ma i nie będzie geja, lesbijki, kogoś o innym kolorzez skóry, narodowości. Ja nie zaryzykowałabym takiego stwierdzenia :) Jeśli Ty sam przed soba przyznasz, że mozesz użyć słowa NIGDY w w/w przypadku to...chyba nie jesteś sam ze sobą szczery :))Pozdrawiam Ps. Jestem alutka nie aluta...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: A ja ... 16.11.07, 15:03 Nie zakładam że nigdy. Ale mam nadzieje że cos takiego w mojej rodzinir nie bedzie miało miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 widzialem "tolerancyjnych pedziow i lesbijki"l 16.11.07, 17:45 W ostatnia niedziele czerwca reprezentacyjna 5 Ave na Manhatanie co roku przemierzaja setki tysiecy "kochajacych inaczej".Zaczynaja w dzielnicy pelnych pedalskich i lesbijskich klubow na Greenwiche Vilage a koncza na 5 Ave.Stalem wsrod tysiecy gapiow i widzialem jak oblesni,nadzy,na platformach i pieszo obrazali kpiac z symboli chrzescijanskich ,wszystkich dla ktorych krzyz jest swietoscia. Na przeciwko Katedry sw Patryka stala grupka chrzescijan z plakatem "Jestescie glosicielami cywilizacji smierci".Dzisiaj w Polsce grupki "kochajacych inaczej" wraz z dzialaczami SLD maszeruja ku oburzeniu wiekszosci Polakow w Marszach Tolerancji.Mam obawy ze za kilkanascie lat na Krakowskim Przedmiesciu na przeciwko Katedry Sw Anny tez bedzie stala grupka z podobnym plakatem a rozpasane hordy pedziow i lesbijek beda dumnie maszerowac i obrazac nas chrzesciajan,dla ktorych rodzina to swietosc. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Krzyz nie jest swietoscia 16.11.07, 19:55 1. Swietoscia jest czlowiek. Blizni. Kazdy. Takze inny. Takze grzeszacy. Takze zbrodniarz. Taki jest sens chrzescijanstwa. Strasznie trudno byc chrzescijaninem. Ale dlatego chrzescijanstwo jest tak niezwykla ideą. 2. Twoje chrzescijanstwo jest wydmuszką, zespolem wyuczonych rytuałow, hasel. To co Ci przychodzi latwo to pisanie zle o innych. A swiat Chrystusa jest swiatem bez wroga. Swiatem w ktorym kazdego milosc moze odmienic. Ty w to nie wierzysz. Twoj swiat jest - jak sadze - gnostycki. 3. To Tobie potrzebna jest nowa ewangelizacja, a moze w ogole ewangelizacja - bo z nic z tego nie rozumiesz. Takie to przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_lunatyk Re: A ja ... 16.11.07, 19:05 mexico86 napisał: > Nie zakładam że nigdy. Ale mam nadzieje że cos takiego w mojej > rodzinir nie bedzie miało miejsca. Jak ci si dziecko urodzi,udus na wszelki wypadek.Moze byc pedalem. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: A ja ... 16.11.07, 19:12 Twój staruszek napewno nie może sobie wybaczyc że tak nie zrobil. Pozdrow go. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: A ja ... 16.11.07, 19:14 No co ty Kamaroo takie faszystowskie racje głosisz? Towarzysz posel kalisz z kumplem Borowskim chadzaja na spedy pedalskie i twierdza ze to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_lunatyk Re: A ja ... 16.11.07, 19:16 Księdza też możesz żle potraktować.To głównie pedały. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: A ja ... 16.11.07, 18:57 ja-alutka napisała: > Od zawsze powtarzam moim dzieciom, że w człowieku ważne jest jego > serce, charakter, uczucia, inteligencja a nie to jakiej jest > orientacji, religii, narodowości...Poza tym czy możesz dziś > powiedzieć na 100% :Nigdy w mojej rodzinie (blizszej i dalszej)nie > było, nie ma i nie będzie geja, lesbijki, kogoś o innym kolorzez > skóry, narodowości. Ja nie zaryzykowałabym takiego stwierdzenia :) > Jeśli Ty sam przed soba przyznasz, że mozesz użyć słowa NIGDY w w/w > przypadku to...chyba nie jesteś sam ze sobą szczery :))Pozdrawiam > Ps. Jestem alutka nie aluta...;)) Toleruję, ale jestem przeciw obnoszeniu się z tym! Jak już muszą niech się pedalą, ale w domach. Temat jest dość odrarzający- hipotetycznie; znajomy z piekarni piekarz (pedał) miesi ciasto rękoma.. za cholere chleba nie ugryze myśląc co on w tych łapach trzymał. Nauczyciel WF (pedał) i mój syn na jednej lekcji- o nie! I tak można mnożyć i mnożyć... sama pomyśl czy w którymś przykładzie nie była byś po mojej stronie. Pedofili i gwałcicieli powinno się kastrować! A pedalstwo niech jedzie do np.Holandi biorą śluby, palą zioło legalnie, dobrze zarabiają, eutanazja na życzenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: A ja ... 16.11.07, 20:00 A jak znajoma hetero mięsi ciasto w piekarni, albo znajomy hetero onanista? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Hans "swiety" z Czarnej Sr 16.11.07, 22:18 Czlowiek jest swietoscia ...no ciekawe Hans.Z tego co mnie Twoim zdaniem "gnostyka" uczono jest dzielem Boga,tylko niestety Hans tylko nieliczni z nas zasluguja na miano Swietego.Ty oczywiscie jak Sw.Franciszek z Asyzu kochasz caly swiat,wszystkich ludzi/poza mna/,rozmawiaszz ptaszkami...Ja Hans jestem ulomny a ze Swietych wybieram Sw.Augustyna,ulomnego jak ja,choc ja nie mam nieslubnych dzieci jak mial On. a co do pedziow!Przyjmuje ze wsrod nas zyja ludzie chorzy,bo dla homoseksualizm jest choroba.Polecam "Plec mozgu".Natomiast nie uznaje Hans ze pedal w zwiazku z innym pedalem to normalnosc. Kazdy zwiazek ludzi ktory w zalozeniu nie daje zycia jest NIENORMALNOSCIA. Apropos tolerancji!Toleruje sie zwierzeta a nie ludzi.Ludzi sie kocha,szanuje,lubi,ceni a tez nie lubi,pogardza itd Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 Nie kochasz mnie? 16.11.07, 22:35 Ja sobie tyle nadziei narobiłem po ostatnim poście Twego kumpla Mexico... a tu proszę... ledwo tolerancja lechowski51 napisał: > Apropos tolerancji!Toleruje sie zwierzeta a nie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Hans "swiety" z Czarnej Sr 16.11.07, 23:54 1. Oczywiscie - nie neguje tego, tak wierza zydzi, chrzescijanie, muzulmanie. :) Ale to co odroznia chrzescijanstwo od "siostrzanych" religii to imperatyw milosci wobec kazdego czlowieka, w tym sensie kazdy jest "swiety" dla chrzescijan. Kazdy - czynny homoseksualista tez. 2. Z ta swietoscia to oczywiscie jest nie tak latwo. Np św Robert Bellarmin. Inkwizytor. Poslal na stos Giordano Bruno. I nie tylko jego. Takich postaci wsrod swietych jest wiecej. A Augustyn to postac arcyciekawa, czynisz mu krzywde sprowadzajac go tylko do nieslubnych dzieci. :) 3. Teza o homoseksualizmie jako chorobie jest zabawna. Czym to sie leczy? Woda swiecona? Czy komora gazowa jak hitlerowcy? :) Przypomne Ci ze jeszcze niedawno kobiety miesiaczkujace nie mogly wejsc do kosciola bo byly nieczyste. To byla normalnosc :) Katolicyzm ma antyseksualna fobie. 4. Zwiazki homoseksualistow to normalnosc. Bog stworzyl homoseksualistow. I ich kocha. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Hans "swiety" z Czarnej Sr 17.11.07, 11:19 Co zdanie to bzdura,szkoda slow!Z przykazania milosci nie wynika ze nie ma grzechu i ze homoseksualizm nie jest swietoscia a grzechem. Nie wiem do jakiego kosciola Hans nalezysz bo za podobne bzdury m oim kosciele grozi ekskomunika. Oczywiscie ze Sw.Augustyn to nie tylko nieslubne dziecko ale chocby "Wyznania",ktore Ci Hans polecam.Polecam bo teolog Hans z Czarnej Sr jest marna kopia tego co tam przeczytasz. Powtarzasz postepowe brednie...jak antyseksualnosc KK,to co powiesz bratku o Zydach gdzie to kobiety nie moga wejsc do glownej czesci synagogi??????? Homoseksualizm jak kazda chorobe mozgu leczy sie przez terapie.,,a homoseksualizm kulturowy/bo modne,bo mialo sie 300 facetow to sprobuje z kolezanka../mozna leczyc kijem ale to nie humanitarne!!!! Jak pedalstwo to normalnosc,to moja rodzina tez normalnosc??? Arystoteles i podstawowe zasady logiki sie hans klaniaja Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Hans "swiety" z Czarnej Sr 17.11.07, 12:28 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=67250 Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Hans "swiety" z Czarnej Sr 17.11.07, 13:48 1. Nie szkoda Ci slow - bo piszesz ich za duzo i nie ma to nic wspolnego z logika. Cytacik? Prosze bardzo: "Z przykazania milosci nie wynika ze (...) homoseksualizm nie jest swietoscia a grzechem." Jesli nie wynika ze nie jest swietoscia czyli moze byc swietoscia. Tak napisales. Arystotelesa czytales tak jak Ewangelie - po lebkach. :) 2. Nie jestem telogiem, ale dosyc uwaznie czytam teksty, co i Tobie polecam. 3. W kwestii ekskomuniki. No nie badz smieszny. To slowo ze sredniowiecza, ku ktorej to epoce najwyrazniej ciażysz. 4. Fobia antyseksualna? Oczywiscie ze jest. Jak uzasadniony jest celibat? Przeciez w pierwszych wiekach chrzescijanstwa nie istnial. Co wicej - Chrystus mial rodzenstwo, ktore potem "znika". Apostolowie mieli zony i rodziny. 5. Jaka terapią "leczy" sie homoseksualizm i podaj mi lacinska nazwe choroby mozgu ktora te "chorobe" powoduje. :) 6. Tak tak - bicie kijem bliznich to typowy przejaw chrzescijanstwa, palenie na stosie, strzelanie w tyl glowy, komory gazowe. To wszytko dzialo sie na tym najbardziej chrzescijanskim kontynencie. :) Takie mamy chrzescijanstwo. Wydmuszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Nasz forumowy ... 17.11.07, 16:38 pominę okreslenia zbliżone do niezbyt przyjaznych, ( był na Marsie , hibernował się ? ),nie pamięta że to Jan Paweł II uznał błedy ( w tym , nawracanie poprzez niszczenie człych cywilizacji )koscioła . Nasz " kolega " wylazł dopiero z podziemia i nie wie , co się w swiecie dzieje . Nie lubiłem komunistów , ale nie nawracaj mnie na swoją ideologię , bo ci się to nie uda . Mam prawo do swoich poglądów i pisanie durnot o "lewakach" tylko ci sen utrudnia . Dla mnie to są zwykłe durnoty , póki łba na łyso nie ogolisz i nie przyjdziesz z karabinem. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Hans "swiety" z Czarnej Sr 17.11.07, 16:51 Hans jak kazdy lewak manipulujesz slowami.Twoje pseudonaukowe wywody pachna teologia "wyzwolenia" a nie sa nauka o Bogu. Przyklady?Prosze!...ekskomunika.Dla Ciebie slowo ze sredniowiecza a rzeczywiscie jest to instrument ktorym posluguja sie wspolczesne koscioly "Chrystus mial dzieci"....nie czytaj "Kodu De Vinci" a Ewangelie.Te pseudorewelacje raczej nadzaja sie do "Faktow i mitow" .."strzelanie w tyl glowy,komory gazowe" Hans to "wynalazek" antychrzescijan komunistow i hitlerowcow,ktorzy skopiowali wyczyny piewcow Rozumu jak chocby zbrodniarzy tlumiacych Powstanie w Wandei,tam Hans szukaj zbrodniczych pierwowzorow a nie w chrzescijanstie. Twoje Hans napuszone "pisarstwo' jest Hans "wydmuszka intelektualna" Nie odpowiadalbym na te bzdury ale przy milczeniu innych chrzescijan na tym forum nie wypada wobec tych klamstw milczec Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Abramsky, jesteś gdzieś? 17.11.07, 16:54 Kolega by pewnie chętnie z Tobą pogadał. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Abramsky, jesteś gdzieś? 17.11.07, 17:48 Abramsky pewnie tak nisko nie upadnie , żeby gadać z "kolegą" . Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky Re: Słowo na Niedzielę : 18.11.07, 00:25 Pan Jezus powiedział : " Pokój daje wam, nie tak jak świat daje wam" i jeszcze jeden cytat : 16 Tak bowiem Bóg umiłował świat, że Syna swego Jednorodzonego dał, aby każdy, kto w Niego wierzy, nie zginął, ale miał życie wieczne. 17 Albowiem Bóg nie posłał9 swego Syna na świat po to, aby świat potępił, ale po to, by świat został przez Niego zbawiony. 18 Kto wierzy w Niego, nie podlega potępieniu; a kto nie wierzy, już został potępiony, bo nie uwierzył w imię Jednorodzonego Syna Bożego dlaczego zatem podczas odpustów , które człowiek ustanowił sprzedawane są na kramach przy Kosciołach i innych swiątyniach różnego obrządku pistolety i karabiny i co z tym pokojem drodzy chrześcijanie, nawet na forum walki toczycie ; kto lepszy, komu przyznac rację ? a ja powiem tak, czytajcie Biblie - tam mamy odpowiedź na wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Hans "swiety" z Czarnej Sr 17.11.07, 19:21 1. Udowodnilem Ci kilka bledow i kierujac sie chrzescijanska zasada milosci blizniego nawet je objasnilem. A Ty mi wyzywasz. Ale nerwom sie nie dziwie - czujesz ze nie masz racji. Im bardziej nie masz, tym bardziej wyzywasz: lewacy, bzdury, klamstwa itp :) 2. Gdzie napisalem że Chrystus mial dzieci? Napisalem ze apostolowie. Sadzisz latwo jest rozmawiac z osoba ktora ma klopoty z rozumieniem tekstu. :) 3. Ulatwiasz sobie - palenie na stosie to tez pomysl lewakow? :) Ja wskazywalem na cos innego. Europa jest chrzescijanska? Jesli tak to jakim cudem zamordowano tu ostatnio kilka miliardow ludzi? A moze nie jest chrzescijanska? I jak rozwiazesz ten rebus? 4. Przed Wandeą byla kilka innych pieknych masakr autorstwa ludzi kosciola, bo trudno ich nazwac chrzescijanami. 5. Napuszone pisarstwo? :) Nie jestes w stanie mnie dotknac. Nawet jak trafisz w piętę. Odpowiedz Link Zgłoś