Dodaj do ulubionych

Profesjonalna pilarka formatowa-jakiej marki kupić

25.02.15, 22:54
Poszukuje profesjonalnej pilarki formatowej. Najważniejszą kwestią jest dla mnie solidny wózek z precyzyjnym posuwem, nie wspominając o mocy silnika odpowiedniej do cięcia litego drewna. Orientujecie się może, jakiej marki kupić maszynę? Chodzi mi przede wszystkim o dobrą jakość. W wypadku gdy sprzęt będzie poza dostępnymi środkami będę dobierał dodatkowe środki na zakup. Dzięki za rzetelną radę!
Obserwuj wątek
    • rrq Re: Profesjonalna pilarka formatowa-jakiej marki 26.02.15, 22:52
      Sprawdź sobie sprzęt od Bernardo, mam pilarkę ich firmy i jestem zadowolony.
      Dobrze zrobiony stół, można obrabiać duże płyty(na wyposażeniu masz też przedłużenie do stołu) i wszystko jest stabilne a sanki chodzą lekko i płynnie nawet z większym obciążeniem.
      Cięcie pod skosem dzięki ogranicznikowi końcowemu jest precyzyjne.

Mógłbym jeszcze wymieniać ale nie chcę, żeby ktoś mnie o kryptoreklamę oskarżył :)
      Kończąc mogę powiedzieć, że użytkuje od dłuższego czasu i jestem zadowolony.
      • olek44l Re: Profesjonalna pilarka formatowa-jakiej marki 03.03.15, 20:51
        Coś takiego szukałem aczkolwiek pozostaje kwestia czy urządzenie nadaje się do codziennej i wielogodzinnej pracy bo nie potrzebuje czegoś co będzie stało do użytku raz na jakiś czas. A kupowałeś od tego bezpośredniego przedstawiciela na Polskę? Z tego co widzę, to mają najlepsze ceny.
        • rrq Re: Profesjonalna pilarka formatowa-jakiej marki 07.03.15, 11:10
          Panie jak chciałbym coś do użytku raz na jakiś czas to poszedłbym do marketu i tutaj raczej nie udzielałbym się.
          Tak, kupowałem od Hafena bo mają niższe ceny od innych.
          Poza tym z tego co usłyszałem to serwis też jest bez zarzutu co jest ważną kwestią jeśli chodzi o profesjonalny sprzęt.
    • precyzyjnym Re: Profesjonalna pilarka formatowa-jakiej marki 09.03.15, 07:53
      TOCZYŁEM RAZ NA ICH TOKARCĘ KILKA ELEMENTÓW I DLA MNIE OK. ALE PO JEDNOKROTNYM UŻYTKOWANIU CIĘŻKO COŚ WIĘCEJ POWIEDZIEĆ
    • pastuszka00 Re: Profesjonalna pilarka formatowa-jakiej marki 31.07.16, 11:28
      A coś takiego www.cormak.pl/pila-formatowa-z-podcinakiem-kd-3200-y/produkt-693 ? Cormak to bardzo dobra firma, maż ma dużo urządzen od nich i jest zadowolony
    • michal.fraczyk Re: Profesjonalna pilarka formatowa-jakiej marki 11.08.16, 21:27
      Jak już się zdecydujesz na konkretny model sprawdź cenę na stronie www.cenowe.pl - jest to portal na którym można porównywać każdy produkt w wielu sklepach internetowych i znaleźć jego ofertę w najniższej cenie. Dysponujemy 12 milionową bazą produktów naszych partnerów z wszelakich kategorii branżowych.
      Warto polubić również nasz fanpage na facebooku: www.facebook.com/cenowe i być na bieżąco z aktualnościami :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka