Dodaj do ulubionych

Tanie narzędzia i elektronarzędzia

21.09.16, 12:47
Zapraszam do sklepu internetowego www.ctn24.pl
Oferujemy narzędzia i elektronarzędzia dla profesjonalistów jak i okazjonalnych majsterkowiczów.
Obserwuj wątek
    • jamilel Re: Tanie narzędzia i elektronarzędzia 10.10.16, 11:06
      Ja zaś ze swojej strony mogę polecić taką ofertę emaks.pl/elektronarzedzia.html. Sprzęt ten wykonany został przez niemieckich producentów. Cechuje się więc niezawodnością działania i solidną konstrukcją.
    • kawi1974 Re: Tanie narzędzia i elektronarzędzia 05.12.16, 09:46
      Dobre i niedrogie elektronarzędzia można kupić dziś nawet w dyskontach, zwłaszcza tym jednym na L ;) Producenci ci sami co dużo bardziej znanych i renomowanych marek, więc nie ma sensu przepłacać. Ja kupiłem w ten sposób wiertarkę i sprawdza się super, no ale poza urządzeniem liczą się też wiertła. Tu już trzeba trochę pokombinować. Ja aktualnie używane mam z muntech24.pl i uważam, że to póki co najlepsze z wierteł jakie mają. Super jakość, duża wytrzymałość, pewnie siedzą w głowicy. Myślę, że w tym względzie warto wydać ciut więcej kasy na towar z wyższej półki, bo solidną wiertarkę jako taką możemy mieć względnie tanio.
    • lucyy3 Re: Tanie narzędzia i elektronarzędzia 08.08.17, 12:35
      Wszelkie narzędzia i akcesoria tego typu jeśli mają być niezawodne i fachowe, to trzeba zawsze wybierać te wysokiej jakości. Nie muszą być wcale drogie, wystarczy trafić do dobrego źródła typu faar.pl/rawlplug-historia-pioniera-i-producenta-ktorego-nasladuja-firmy-na-calym-swiecie/ które pomoże szybko trafić do rzetelnego sklepu z profesjonalną ofertą w rozsądnych przedziałach cenowych.
    • jovvita44 Re: Tanie narzędzia i elektronarzędzia 07.03.18, 21:55
      mam kilka sprzętów ryobi, wiertarkę, wyrzynarkę lubię przeglądć pinteresta i szukać inspiracji do rzeczy do domu, to jest sprzęt właśnie do użytku domowego, dla majsterkowiczów, którzy nie chca wydawać fortuny na sprzet
      • tomeczekbbs Re: Tanie narzędzia i elektronarzędzia 04.10.18, 13:48
        ja nie mam za wiele czasu na majsterkowanie, ale jak tylko udaje się ogarnąć robotę to lecę do warsztatu i coś tam sobie dłubię. fajna zajawka. a narzędzia też mam tej marki. dobrze mi służą :)
    • kamil-kruk Re: Tanie narzędzia i elektronarzędzia 05.04.18, 11:30
      Tanie elektronarzędzia niekoniecznie muszą być dobre i długowieczne. Wykonuję usługi [url=http://www.proeko.biz/uslugi.php]cięcia laserowego w Bydgoszczy[/url] i wiem, że wysokojakościowe narzędzia i urządzenia to podstawa.
    • marezcek12 Re: Tanie narzędzia i elektronarzędzia 20.12.18, 14:23
      polecam zapoznać się z ofertą hurtowni www.mbmeganarzedzia.pl/ zamawiałem nie raz i wszystko w porządku
    • mzapert92 Re: Tanie narzędzia i elektronarzędzia 29.01.19, 21:49
      My posiadamy wiertarkę, wkrętarkę i jakieś klucze z lidla i szczerze już parę lat i sprawdzają się do domowych zastosować póki co nie było z nimi żadnych problemów, mąż nawet chwali.
    • aniapol91 Re: Tanie narzędzia i elektronarzędzia 05.02.19, 00:07
      My jak ktoś wyżej jeżeli chodzi o tani sprzęt posiadamy chyba większość z Lidla i mąż sobie chwali, kosztowały niedużo a sprawdzają się dobrze do domowego użytku.
    • allisong Re: Tanie narzędzia i elektronarzędzia 24.02.19, 10:17
      Zamawiałam na narzedzia.pl, dokupuję co jakiś czas coś z ryobi one+ bo coraz bardziej się wkręciłam w majsterkowanie i czuje niedosyt sprzetu ;) na szczęście mąż nie zagląda za często na konto
    • kokruch86 Re: Tanie narzędzia i elektronarzędzia 28.01.20, 21:22
      jak elektronarzędzia dla profesjonalistów to tylko aeg, to jest marka sama w sobie. Robi bardzo trwałe urządzenia, o dobrej mocy z porządnymi akumulatorami, które nie psują się po 3 naładowaniach.
    • pan_raczka12 Re: Tanie narzędzia i elektronarzędzia 14.09.20, 11:19
      Dobre jakościowo narzędzia dostaniecie w Technusie. Cena może być minimalnie wyższa, ale warto wydać troszkę więcej i mieć sprzęt na lata niż kupować co rok nowe ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka