Dodaj do ulubionych

kamerzysta (ew. + fotograf) na sierpień 2014

18.12.13, 10:06
jak w temacie - szukam kamerzysty na ślub i wesele 23 VIII 2014 w Gdańsku, interesuje mnie osoba, która jest w stanie wykonać niezbyt długi film (max godzinę, która pokazuje najważniejsze momenty przygotowań, ceremonii i zabawy weselnej).
przy okazji chciałbym zapytać o pana Krzysztofa Skotnickiego fotografia ślubna Gdańsk (bo jeszcze rozważamy czy w ogóle zatrudniać fotografa - kuzyn zadeklarował, że w ramach prezentu zrobi nam oprawę).
Obserwuj wątek
    • videoemotions11 Re: kamerzysta (ew. + fotograf) na sierpień 2014 03.03.14, 14:16
      Witam,

Video Emotions posługuje się najwyższej jakości sprzętem. Canon 5D MK3. Posiada również w użyciu stabilizatory Steadicam Vest Arm II, slidery Slidecamera, krany kamerowe oraz statywy.
      Efekty naszej pracy można zobaczyć pod linkami:
      vimeo.com/78863760
      vimeo.com/86247695

Dysponujemy wolnymi terminami w 2014 oraz 2015 roku.

Cena to 3,500 zł za pakiet podstawowy który obejmuje:

Filmowanie przez dwóch operatorów kamerami DSLR
      Rejestracja ujęć przy pomocy steadycam'u i slidecam'u
      Czołówka w formie teledysku
      Indywidualnie zaprojektowane opakowanie i nadruk na płytę DVD/Blu-Ray
      Dźwięk rejestrowany niezależnie Dolby Digital
      Sesja plenerowa w inny dzień niż ślub
      Reportaż z przygotowań, ślubu, wesela
      Format filmu: 1 płyta Blu-Ray(HD) i 2 płyty DVD(SD)
      Czas trwania filmu 1h30min +3min teledysk
      Czas pracy operatorów do 12h

Zajmujemy się również fotografią ślubną.

Posiadamy również inne pakiety. Jeśli są Państwo zainteresowani proszę napisać na magdalena@videoemotions.pl a dostaną Państwo szczegółową ofertę
    • wojciechberia Re: kamerzysta (ew. + fotograf) na sierpień 2014 04.03.14, 10:56
      Witam serdecznie

Podsyłam tutaj całość oferty jeśli chodzi o filmowanie(aczkolwiek jestem także fotografem).

Podany termin mam NA DZIEŃ dzisiejszy wolny.

Oferta
      ? Pakiet Klasyczny HD
      Jedna kamera HD
      Rejestracja wideo od momentu błogosławieństwa do godziny 02.00 w nocy
      Cyfrowy montaż filmu
      klip weselny.
      Gotowy materiał na nośnikach DVD (4 x kopia DVD)
      Czas trwania filmu - proponowany czas trwania około 80 min. (czas ten można edytować)
      1200 PLN

? Pakiet Premium HD
      2 x kamera HD
      Rejestracja wideo od momentu przygotowań (do godziny 2:00
      Osobna rejestracja dźwięku
      System Stabilizacji Obrazu FLYCAM, SLIDER
      Authoring indywidualny, projekty graficzne, (menu , nadruki na płytach oraz okładkach)
      Gotowy materiał na nośnikach DVD (4 x kopia DVD)
      Czas trwania - proponowany czas trwania po zmontowaniu około 120 min. (czas ten można edytować)
      2800 PLN

660 293 097

Wojciech Beria
      • wagalt Re: kamerzysta (ew. + fotograf) na sierpień 2014 07.10.14, 17:56
        Uważajcie na Wojciecha Berie. To oszust. Film lepiej nagrał by przedszkolak na komórce, a filmy które podsyła jako swoje portfolio nie należą do niego. Przesłał film i koniec, nie ma z nim żadnego kontaktu. Tylko został smutek, że taką piękną pamiątkę zniszczył. Chętnie podesle jego dzieło do obejrzenia. Aż głowa boli jaki chaos, widać tylko głowy od tyłu, podłogę i buty. On nazywa się Wojtek Szuster (Beria).
    • marigold84 Re: kamerzysta (ew. + fotograf) na sierpień 2014 15.04.15, 12:23
      second hand online
    • yvonneee Re: kamerzysta (ew. + fotograf) na sierpień 2014 08.07.16, 09:45
      A ja polecam zajrzeć do av-studio.pl/ do Pana Tomka smile respektuje wszystkie uwagi kleintów i nie narzuca swojej wizji, byłam w kilku miejscach i to niestety standard sad także tutaj miła odmiana. ceny zależne od długości filmu, a myslę, że spokojnie można się dogadać smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka