Dodaj do ulubionych

Dermatolog od skóry głowy

07.12.16, 09:20
Od jakiegoś czasu walczę z uporczywym łupieżem. Na początku był head and shoulders, ale nie pomógł. Później Nizoral - pomaga, ale jak odstawiam, łupież wraca. Przez tą dolegliwość straciłam już sporo włosów, są łamliwe i wypadają.
Znacie może jakiegoś dobrego dermatologa który mógłby zbadać przyczyny?
Obserwuj wątek
    • j_mrock Re: Dermatolog od skóry głowy 08.12.16, 10:42
      Poszperaj w necie i poszukaj kontaktu do dr igora Michajłowskiego w Gdańsku. Duża kompetencja i wiedza. Konsultacja byla przeprowadzona razem z badaniami. Miałam dokłądniewykonane badanie skory glowy oraz trychogram tak wiec leczenie nie bylo ustalane ot tak metoda prob i bledow jak u niektorych . Na miejscu maja oczywiscie wszystkie mozliwe zabiegi.
    • irinad Re: Dermatolog od skóry głowy 09.12.16, 07:46
      W takim razie poproszę tutaj o kontakt. Możesz jeszcze napisać jakie zabiegi przechodziłaś? I na jaki problem? Równiez na łupież?
    • j_mrock Re: Dermatolog od skóry głowy 12.12.16, 13:34
      Akurat na łupież nie ale na wypadanie włosów tak wiec nie będę tutaj opisywała jakie bo nie ma to sensu skoro idziesz z czymś innym. Wiem jednak,ze na łupież również powinni znalexć tam rozwiazanie bo jak rozmawiałam z innymi osobami to leczą tam praktycznie wszystko co jest zwiazane ze skóra głowy i włosami.Dam adres do ich strony internetowej: drtrycholog.pl/
    • irinad Re: Dermatolog od skóry głowy 12.12.16, 14:25
      Bardzo dziękuję. Jeszcze zastanawia mnie czy nie dałoby się zapisać na fundusz. Czy byłaby taka opcja ( czy wizyta na fundusz jest ze skierowaniem?). Jak poza tym cenowo kosztuje wizyta prywatnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka