Dodaj do ulubionych

Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie

06.03.10, 00:45
Witam, znalazłam ogłoszenie w miesięczniku "Wróżka" na temat wróżki,
jasnowidza Amica, która przyjmuje w warszawie, w internecie jest jej
strona ale mało informacji, czy ktoś korzystał , jakie macie opinie
i ile kosztuje.Zajmuje się podobno białą magią i uzdrawianiem
związków.Naprawdę mam trudna sytuacje, nie liczę na cuda ale
chciałam się poradzić.Dziękuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • gradzia5 Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 16.04.10, 21:40
      ja poleciłabym Ci wróżkę z mojego miasta Skierniewice to nie daleko od Wa-wa już pisałam komuś... babka jest niesamowita ja do niej chodzę raz do roku od kilku lat od 6 dokładnie. jej nr 665-219-723 Mirka. w moim mieście jest naprawdę znana i nie gada pierdół.. do niej przyjeżdżają z całej polski ludzie... polecam
      • potencjalny1978 Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 22.04.10, 15:30
        Ja natomiast polecam wróżkę Anete z Warszawy jest naprawde niezła
        wszystko się sprawdza w 100%.
        Byłam u wielu wróżek Pani Aneta jest dobrym człowiekiem, mówi
        prawdę, po wizycje u niej człowiekowi chce się żyć. Pani Aneta
        przyjmuje teraz na Saskiej Kępie nr tel 791044204.Ludzie nie
        czytajcie głupot co piszą o Anecie jest bardzo kompetentna i moge ją
        polecić w 100 procentach.Z tego co wiem ma długie terminy i
        przyjmuje tylko osoby które potrzebują pomocy.
        Drugą osobą którą moge polecić jest wróżbita Kondrados wróży z kart
        anielskich i z run też wszystko się sprawdza do Pana Kondradosa
        łatwiej się umówić podaje jego nr. tel: 507163486.
        • vis_m1 Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 19.04.12, 13:13
          Witam wszystkich,
          Aneta TAK, z czystym sumieniem, byłam 2 razy 100%, ciężko jest się do niej dodzwonić jak i dostać, ma dużo swoich stałych kilentów, którzy chodzą co kilka lat i jesli już się u niej raz było wieksza jest szansa, że szybko znajdzie termin :) terminy długie ale znajdzie i warto czekać.Niesamowita kobieta. Jesli jest coś ważnego to warto iść, lubi otwierać karty prawdy.Proponuje zabranie zdjęć osób o które chcecie zapytać.POWODZENIA w wysłuchaniu prawdy.
      • milet1 Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 29.06.11, 09:23
        Ja mam o niej bardzo złą opinię.
        • milet1 Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 29.06.11, 09:41
          jej problemem nie jest to, że jest dobra czy zła - bo tego się nawet nie da ocenić - ona jest po prostu... głupia (sorry za to unoszenie się, ale jestem świeżo po rozmowie z nią).
    • gradzia5 Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 16.04.10, 21:41
      ja poleciłabym Ci wróżkę z mojego miasta Skierniewice to nie daleko od Wa-wa
      już pisałam komuś... babka jest niesamowita ja do niej chodzę raz do roku od
      kilku lat od 6 dokładnie. jej nr 665-219-723 Mirka. w moim mieście jest naprawdę
      znana i nie gada pierdół.. do niej przyjeżdżają z całej polski ludzie... polecam
      • magdalena390 Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 13.04.11, 20:02
        Miałam trudną sytuację i poszukiwałam dobrej tarocistki. Namiar na wrózkę amica otrzymałam od znajomej. Umówiłam sie na spotkanie pełna nadziei, że odpowie mi na nurtujace mnie pytania. Niestety!!! po kilku minutach pobytu u Amicy zorientowałam się, że to jakaś koszmarna pomyłka. Zamiast interpetacji rozkładu tarota wciąż słyszałam od wrózki Amicy "PANI MI POWIE"...."Pani mi powie"....."A jak to było" A ja poszłam tam aby to włąsnie od tarocistki usłyszeć, co ma mi do powiedzenia. Czułam się zniesmaczona. Wyrzucone pieniądze w przsłowiowe błoto. Przygodę ze słynną Amicą opowiadam każdej osobie z która się zetkne ku przestrodze. Wyszłam od amicy bardziej zdołowana niż idąc tam..Totalna porażka..ogromne nieporozumienie....Nigdy wiecej tam nie powróce i odradzam.
      • sukienki.suknie Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 14.02.17, 22:01
        Witam czy ta wróżka jest cyganką z Batorego? Potrzebuję do niej nr tel mój mail sukienki.suknie@wp.pl
    • margaritadwa Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 23.04.10, 11:17
      Do Amica nie dostaniesz się od razu, ja czekałam 7 miesięcy,co do
      opini to przemilczę,co do stawki to podstawowa 200zł/tak było
      kiedys/za 45 min,co to magi jest to super ekstra płatne/nic nie
      zadziałało/,ale odnalazłam taką jedną niepozorną w Częstochowie
      która postawiła mnie na nogi/100zł/,szukałam w internecie które
      zajmują się magią i tak do niej trafiłam.Polecam
      • goiella Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 24.04.10, 11:59
        Hejka, ja z nią rozmawiałam przez tel, bo mam tylko taką możliwość,
        za pierwszym razem miła, później podaruje sobie komentarz. Bardzo
        Cię proszę daj mi namiary na tę Twoją Panią w Częstochowie, z tym,że
        ja mogę się tylko telefonicznie skontaktować bo mieszkam za
        granicą,namiary jak możesz zostaw tutaj albo jak nie chcesz poślij
        na mój mail kasia121981@poczta.fm. Będe Ci bardzo wdzięczna!!!
        • 0mamarozy Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 26.04.10, 19:32
          Goiella a czy mogłabyś napisać wrażenia po rozmowie z Amicą? Moja kuzynka przyleci na kilka dni do Polski i bardzo zależy jej na wizycie u tej wróżki. Termin wizyty ma już zarezerwowany. Numer do niej ma właśnie z gazety. Możesz napisać do mnie na priv.
      • margaritta1985 Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 27.05.10, 23:50
        czy twoj nick to wrozkarunistka??
      • cinderella75 Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 31.03.11, 12:54
        a czy możesz mi przesłać namiary do tej Pani z Częstochowy? mój adres: cinderella75@gazeta.pl
    • graszny Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 26.05.10, 19:47
      jedź do Skierniewic jestem nią zachwycona wszystko mi mówi i naprawdę jest
      niesamowita pisałam o niej ale najlepiej sama sprawdź nie daleko od stolicy a
      to jej nr 66519723
      • duch148 Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 27.03.12, 15:23
        a ile bierze kasy ta wrozka ze skierek??
    • andromeda1a Re: Wróżka Amica z Warszawy, ktoś był?opinie 22.05.14, 11:00
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka