Dodaj do ulubionych

szukam wróżki z Torunia

07.04.10, 00:52
Witam wszystkich,
poszukuję wróżki, która ponad 10 lat temu przyjmowała w Toruniu przy ul.
Konstytucji 3 Maja. Miała na imię Nina. Będę wdzięczna za numer telefonu do
tej Pani. Pozdrawiam Atha3
Obserwuj wątek
    • wrozkabonita Re: szukam wróżki z Torunia 29.07.10, 01:52
      Witam serdecznie,

Szukasz pomocy lub porady ?
      Jestem tutaj, aby pomagać. Dzięki kartom Tarota jestem w stanie odpowiedzieć
      praktycznie na każde konkretne pytanie. Pomogłam już setkom osób odnaleźć siebie
      i podjąć ważną w ich życiu decyzję.

Moje wróżby pomagają uświadomić ludziom jak dużą mocą dysponują, pytanie tylko
      czy zaufają mi Państwo na tyle, aby się o tym przekonać...

Nie posiadam szklanej kuli, czarnego kota i nie latam na miotle - rozkładam
      karty Tarota i interpretuję je w formie wróżby na przyszłość.
      Tarot od kilku wieków pomaga ludziom w problemach w podejmowaniu dla nich
      kluczowych decyzji. Sama często z niego korzystam, ale przede wszystkim stawiam
      karty osobom na rozstaju życiowych dróg.

Moje wróżby dotyczą najróżniejszych dziedzin życia: miłości, zazdrości,
      finansów, zdrowia, sytuacji rodzinnej, kariery, edukacji oraz spraw codziennych.

Podchodzę wnikliwie do każdego problemu pytającego , nie chcę nikomu
      przypadkowo "podciąć skrzydła" lub zabrać nadzieję.

Nie odpowiem jeśli zapytasz o śmierć, gry losowe, czy zdrowie tutaj radzę
      zasięgnąć porady lekarza. Proszę też o niezadawanie pytań kobietom w ciąży.
      Poza tym możecie pytać o wszystko.

Do rozłożenia kart jest mi potrzebne Twoje imię i data urodzenia oraz jeśli
      pytanie dotyczy innych osób również ich imiona i daty urodzenia.

Wróżbę wykonuję zgodnie z kanonem, do każdej osoby podchodzę indywidualnie,
      każdej osobie poświęcam około godziny czasu aby dogłębnie przeanalizować jej
      problem i doradzić jak ma postąpić aby było to z najlepszą korzyścią dla Niej.
      Proszę również pamiętać o tym, że tarot to nie wyrocznia o naszym życiu
      decydujemy my sami tarot jedynie daje drogowskazy doradza a nie przesądza o
      naszej przyszłości.

Najczęściej i najchętniej stawiam karty wieczorem, wtedy mam ciszę i spokój.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam, zapraszam do zadawania pytań moim kartom i
      życzę samych pozytywnych wróżb. Choć niestety nie zawsze takie są ja nie leję
      wody i powiem Ci wprost jak jest co mówią mi karty, to pozwala uprzedzić fakty i
      zmienić bieg spraw dla nas niekorzystnych.

Nie odpowiadam na pytania związane z długością życia , ze spRawami kradzieży i
      podobnymi.

Zapraszam wszystkich szukających porady od kart

Koszt wróżby to 20 zł.

Odpowiem tak dokładnie jak będę mogła, posiłkując się kartami Tarota oraz
      wahadełkiem.

Jeśli moja oferta Cię interesuje, przemyśl dokładnie pytania i napisz je do mnie.

W mailu odpowiem Ci na nie, a także podam moje dane do przelewu.
      Nie musisz płacić wcześniej- wierzę swoim klientom na słowo.

pozdrawiam Cię serdecznie,

Wróżka Bonita

bonita222@op.pl

• joanna3131 Re: szukam wróżki z Torunia 03.08.10, 14:48
      bardzo dobra jest też wróżka z szosy chełmińskiej o ktorej piszecie
      na forum udało mi się pozyskać jej namiary i odwiedzić. ponoć
      sprawdzalność jest na granicy 80-90% jest tez nie droga bierze 60 zł
      tel. 566228387
    • schwarzenneger Re: szukam wróżki z Torunia 29.08.10, 09:33
      Tak to była rewelacyjna wróżka, chętnie bym ja odwiedziła, ale nie mam
      telefonu, żadnych namiarów :(
    • euzebiabio Re: szukam wróżki z Torunia 01.05.14, 16:30
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • magdaskw111 Re: szukam wróżki z Torunia 16.09.15, 23:53
      Ja też nadal szukam tej wróżki jakby się udało ją znaleźć proszę o wiadomość i pozdrawiam. Magdalena
    • slodkarysia Re: szukam wróżki z Torunia 24.09.15, 17:47
      mogę wam polecić wróżkę sarę, bardzo wiele się sprawdza,dzieki niej udało mi się wiele negatywnych sytuacji uniknąć , zostawiam wam do niej teleofon 784 676 783 adres email kobietamag@interia.pl
    • adriankamila Re: szukam wróżki z Torunia 13.06.16, 09:44
      polecam wrózkę sarę,sama często korzystam z jej pomocy, wiele mi pomogła, email do niej kobietamag@interia.pl
    • kalinkamia Re: szukam wróżki z Torunia 23.06.16, 15:02
      korzystałam ostatnio z wróżki sary, po kilku miesiącach muszę stwierdzić,że jej wróżby są trafne i jest to dobra wróżka, skorzystam z niej pewnie niebawem ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • gorkapsx Re: szukam wróżki z Torunia 04.08.16, 19:10
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, zwróciłam się do niej z kilkoma problemami, szybko dostałam odpowiedzi - rzeczowe, konkretne, pokrywające się , z pewnością nieraz jeszcze skorzystam , email do niej kobietamag@interia.pl gorąco polecam
    • aniela2525 Re: szukam wróżki z Torunia 23.08.16, 12:35
      .
    • carlos.78 Re: szukam wróżki z Torunia 17.09.16, 18:36
      Abraxis i Anaita anaxis54@gmail.com to jest wspaniała para wróżą, robią rytuały pomagają warto.
    • dsddgdggdgg Re: szukam wróżki z Torunia 21.01.17, 10:01
      korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl
    • martusiamila Re: szukam wróżki z Torunia 12.02.17, 12:39
      mogę polecić wam wróżkę wg mnie z bardzo wysoką sprawdzalnością-sarę, w przeciągu niespełna 2 miesięcy większość mi się już sprawdziła, ponadto także powiedziała mi wskazówki oraz dokładnie powiedziała co się u mnie obecnie dzieje- według mnie rewelacja ;)email do niej kobietamag@interia.pl, telefon 784 676 783 gorąco polecam,naprawdę warto ;)
    • romantyczka1960 Re: szukam wróżki z Torunia 25.12.17, 00:24
      Dobra wróżka Sylwia Berowska www.sylwiaberowska.pl
    • serwus_33 Re: szukam wróżki z Torunia 15.02.18, 17:49
      nie znam, ale polecam donata jablonska, jest na facebooku, mila i pomocna, poz tym to opiekun duchowy, wiec kontakt z nia jest ciekawy, wrozka_donata@op.pl
    • martxgh Re: szukam wróżki z Torunia 31.03.18, 10:28
      Mogę Ci polecić wróżkę Sarę, już kilkakrotnie korzystałam z jej wróżb i jak na razie się nie zawiodłam , dużo się z tego sprawdziło, zostawiam Ci do niej email- kobietamag@interia.pl ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka