Dodaj do ulubionych

znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklęcia

14.05.10, 20:16
Witam
Czy ktoś zna wróżkę w Krakowie która rzuca lub podaje wskazówki na
miłosne zaklęcia-skutecznie:)
Czekam na informacje i namiary.
Miłego wieczoru dla wszystkich:)

Obserwuj wątek
    • wrozkabonita Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 29.07.10, 01:50
      Witam serdecznie,

Szukasz pomocy lub porady ?
      Jestem tutaj, aby pomagać. Dzięki kartom Tarota jestem w stanie odpowiedzieć
      praktycznie na każde konkretne pytanie. Pomogłam już setkom osób odnaleźć siebie
      i podjąć ważną w ich życiu decyzję.

Moje wróżby pomagają uświadomić ludziom jak dużą mocą dysponują, pytanie tylko
      czy zaufają mi Państwo na tyle, aby się o tym przekonać...

Nie posiadam szklanej kuli, czarnego kota i nie latam na miotle - rozkładam
      karty Tarota i interpretuję je w formie wróżby na przyszłość.
      Tarot od kilku wieków pomaga ludziom w problemach w podejmowaniu dla nich
      kluczowych decyzji. Sama często z niego korzystam, ale przede wszystkim stawiam
      karty osobom na rozstaju życiowych dróg.

Moje wróżby dotyczą najróżniejszych dziedzin życia: miłości, zazdrości,
      finansów, zdrowia, sytuacji rodzinnej, kariery, edukacji oraz spraw codziennych.

Podchodzę wnikliwie do każdego problemu pytającego , nie chcę nikomu
      przypadkowo "podciąć skrzydła" lub zabrać nadzieję.

Nie odpowiem jeśli zapytasz o śmierć, gry losowe, czy zdrowie tutaj radzę
      zasięgnąć porady lekarza. Proszę też o niezadawanie pytań kobietom w ciąży.
      Poza tym możecie pytać o wszystko.

Do rozłożenia kart jest mi potrzebne Twoje imię i data urodzenia oraz jeśli
      pytanie dotyczy innych osób również ich imiona i daty urodzenia.

Wróżbę wykonuję zgodnie z kanonem, do każdej osoby podchodzę indywidualnie,
      każdej osobie poświęcam około godziny czasu aby dogłębnie przeanalizować jej
      problem i doradzić jak ma postąpić aby było to z najlepszą korzyścią dla Niej.
      Proszę również pamiętać o tym, że tarot to nie wyrocznia o naszym życiu
      decydujemy my sami tarot jedynie daje drogowskazy doradza a nie przesądza o
      naszej przyszłości.

Najczęściej i najchętniej stawiam karty wieczorem, wtedy mam ciszę i spokój.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam, zapraszam do zadawania pytań moim kartom i
      życzę samych pozytywnych wróżb. Choć niestety nie zawsze takie są ja nie leję
      wody i powiem Ci wprost jak jest co mówią mi karty, to pozwala uprzedzić fakty i
      zmienić bieg spraw dla nas niekorzystnych.

Nie odpowiadam na pytania związane z długością życia , ze spRawami kradzieży i
      podobnymi.

Zapraszam wszystkich szukających porady od kart

Koszt wróżby to 20 zł.

Odpowiem tak dokładnie jak będę mogła, posiłkując się kartami Tarota oraz
      wahadełkiem.

Jeśli moja oferta Cię interesuje, przemyśl dokładnie pytania i napisz je do mnie.

W mailu odpowiem Ci na nie, a także podam moje dane do przelewu.
      Nie musisz płacić wcześniej- wierzę swoim klientom na słowo.

pozdrawiam Cię serdecznie,

Wróżka Bonita

bonita222@op.pl

• andromeda1a Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 22.05.14, 11:04
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • mnb4zoo Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 15.10.14, 12:02
      hmmm
    • matyldka19 Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 22.10.14, 12:23
      ja korzystałam osttanio z usług wróżki sary, jest chyba z krakowa i także wykonuje rytuały, podaję Ci email do niej : kobietamag@interia.pl;)
    • matyldka19 Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 22.10.14, 12:38
      mogę polecić wam wróżkę sarę,korzytsałam z wróżb i bardzo wiele się sprawdziło,rytuały również wykonuje.podaję wam adres do niej : kobietamag@interia.pl
    • lucyducy Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 03.11.14, 10:05
      mogę poelcic Ci wrózkę sarę,ona jest chyba z krakowa,zajmuje się też rytuałąmi miłosnymi, email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • majusia1234 Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 11.11.14, 15:00
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • aniela2525 Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 29.04.16, 14:48
      .
    • aniela2525 Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 07.05.16, 13:26

Polecam wrózkę Małgosie z Krakowa 504 777 850
      www.saloniskierka.pl mówi pawdzę sprawdza sie !!!!!!!!!!
    • mariakownacka Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 24.05.16, 16:04
      szczerze polecam wróżkę sarę, zaryzykowałam i zdecydowałam się skorzystać z jej wróżby 2 miesiące temu, wiele spraw już się sprawdziło, dodałą mi też otuchy, email do niej to kobietamag@interia.pl
    • adriankamila Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 13.06.16, 09:29
      polecam wrózkę sarę,sama często korzystam z jej pomocy, wiele mi pomogła, z tego co wiem też rzuca miłosne zaklęcia, email do niej kobietamag@interia.pl
    • kalinkamia Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 23.06.16, 14:58
      korzystałam ostatnio z wróżki sary, po kilku miesiącach muszę stwierdzić,że jej wróżby są trafne i jest to dobra wróżka, skorzystam z niej pewnie niebawem ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • aniela2525 Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 23.08.16, 12:50
      .
    • mariamarias Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 24.12.16, 11:04
      mogę polecić wam rewelacyjna wrozke sare- już po 4 mieiacach prawie wszystko mi się sprawdzilo,email do niej kobietamag@interia.pl ,rytuałami się tez zajmuje szczerze polecam;)
    • dsddgdggdgg Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 21.01.17, 09:44
      korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl
    • martusiamila Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 12.02.17, 12:42
      mogę polecić wam wróżkę wg mnie z bardzo wysoką sprawdzalnością-sarę, w przeciągu niespełna 2 miesięcy większość mi się już sprawdziła, ponadto także powiedziała mi wskazówki oraz dokładnie powiedziała co się u mnie obecnie dzieje- według mnie rewelacja ;)email do niej kobietamag@interia.pl, telefon 784 676 783 gorąco polecam,naprawdę warto ;)
    • anulkaa.99 Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 14.02.17, 10:56
      Nie z KRK ale znam babkę, która robi takie rzeczy, napisz do mnie ma maila, pomogę. anulkaa.99@wp.pl
    • patrykslomiany Re: znacie wrozke w krk ktora rzuca miłosne zaklę 21.02.17, 00:29
      Ja osobiście polegam wróżkę Emilię Angel. Pomogła mi odzyskać utraconą ukochaną. Traciłem już nadzieję, a Pani Emilia pomogła mi w niecały miesiąc! Zajmuje się rytuałami miłosnymi ale nie tylko!
      Jestem jej dozgonnie wdzięczny. Pomaga także z oczyszczaniami. ;)
      Dla zainteresowanych: wrozbyemiliiangel@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka