Dodaj do ulubionych

świetny wróż

20.07.10, 16:46
a ja znam super wróza z Krakowa. oprócz tego że stawia karty tarota to wrózy
również z daty urodzenia i jest jasnowidzem. Co ciekawe prowadzi również kursy
jasnowidzenia dla zainteresowanych. Zaiteresowanych proszę o maila
jakajak@op.pl podam kontakt.
Obserwuj wątek
    • wrozkabonita Re: świetny wróż 29.07.10, 01:44
      Witam serdecznie,

Szukasz pomocy lub porady ?
      Jestem tutaj, aby pomagać. Dzięki kartom Tarota jestem w stanie odpowiedzieć
      praktycznie na każde konkretne pytanie. Pomogłam już setkom osób odnaleźć siebie
      i podjąć ważną w ich życiu decyzję.

Moje wróżby pomagają uświadomić ludziom jak dużą mocą dysponują, pytanie tylko
      czy zaufają mi Państwo na tyle, aby się o tym przekonać...

Nie posiadam szklanej kuli, czarnego kota i nie latam na miotle - rozkładam
      karty Tarota i interpretuję je w formie wróżby na przyszłość.
      Tarot od kilku wieków pomaga ludziom w problemach w podejmowaniu dla nich
      kluczowych decyzji. Sama często z niego korzystam, ale przede wszystkim stawiam
      karty osobom na rozstaju życiowych dróg.

Moje wróżby dotyczą najróżniejszych dziedzin życia: miłości, zazdrości,
      finansów, zdrowia, sytuacji rodzinnej, kariery, edukacji oraz spraw codziennych.

Podchodzę wnikliwie do każdego problemu pytającego , nie chcę nikomu
      przypadkowo "podciąć skrzydła" lub zabrać nadzieję.

Nie odpowiem jeśli zapytasz o śmierć, gry losowe, czy zdrowie tutaj radzę
      zasięgnąć porady lekarza. Proszę też o niezadawanie pytań kobietom w ciąży.
      Poza tym możecie pytać o wszystko.

Do rozłożenia kart jest mi potrzebne Twoje imię i data urodzenia oraz jeśli
      pytanie dotyczy innych osób również ich imiona i daty urodzenia.

Wróżbę wykonuję zgodnie z kanonem, do każdej osoby podchodzę indywidualnie,
      każdej osobie poświęcam około godziny czasu aby dogłębnie przeanalizować jej
      problem i doradzić jak ma postąpić aby było to z najlepszą korzyścią dla Niej.
      Proszę również pamiętać o tym, że tarot to nie wyrocznia o naszym życiu
      decydujemy my sami tarot jedynie daje drogowskazy doradza a nie przesądza o
      naszej przyszłości.

Najczęściej i najchętniej stawiam karty wieczorem, wtedy mam ciszę i spokój.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam, zapraszam do zadawania pytań moim kartom i
      życzę samych pozytywnych wróżb. Choć niestety nie zawsze takie są ja nie leję
      wody i powiem Ci wprost jak jest co mówią mi karty, to pozwala uprzedzić fakty i
      zmienić bieg spraw dla nas niekorzystnych.

Nie odpowiadam na pytania związane z długością życia , ze spRawami kradzieży i
      podobnymi.

Zapraszam wszystkich szukających porady od kart

Koszt wróżby to 20 zł.

Odpowiem tak dokładnie jak będę mogła, posiłkując się kartami Tarota oraz
      wahadełkiem.

Jeśli moja oferta Cię interesuje, przemyśl dokładnie pytania i napisz je do mnie.

W mailu odpowiem Ci na nie, a także podam moje dane do przelewu.
      Nie musisz płacić wcześniej- wierzę swoim klientom na słowo.

pozdrawiam Cię serdecznie,

Wróżka Bonita

bonita222@op.pl

• kasia390 Re: świetny wróż 24.12.16, 09:58
        Zgadza się i potwierdzam prawda bolesna ale fakty są dziękuję za pomoc
      • makarena88c Re: świetny wróż 07.05.20, 14:19
        Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl
        odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłam
        ;;
    • euzebiabio Re: świetny wróż 01.05.14, 16:28
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • aniela2525 Re: świetny wróż 07.05.16, 13:44
      .
    • kalinkamia Re: świetny wróż 23.06.16, 15:10
      korzystałam ostatnio z wróżki sary, po kilku miesiącach muszę stwierdzić,że jej wróżby są trafne i jest to dobra wróżka, skorzystam z niej pewnie niebawem ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • sysia.maximek [...] 12.12.16, 21:01
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • oliwka2016 Re: świetny wróż 16.12.16, 02:47
        Na mojej drodze też! On jest raczej najlepszy w regionie, a mam porównanie, naprawdę super!
    • oliwka2016 Re: świetny wróż 16.12.16, 02:46
      Polecam Wróża Kamila z okolic Poznania. Wszystko, co mi napisał na email, bo osobiście nie mogłam być, a też chciałam mieć wgląd zawsze we wróżbę, telef.bym nie zapamiętała, bo bym się denerwowała, WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA jego strona kamiltarot.wixsite.com/wrozkamil
      On jest najlepszy w regionie!!! Jestem zachwycona.
      • kasia390 Re: świetny wróż 24.12.16, 09:59
        Fakt p.kamil jest dobry nie ma co ukrywać chylę czoła a reszta to tajemnica pozdrawiam
    • mariamarias Re: świetny wróż 24.12.16, 11:01
      mogę polecić wam rewelacyjna wrozke sare- już po 4 mieiacach prawie wszystko mi się sprawdzilo,email do niej kobietamag@interia.pl , szczerze polecam;)
    • zenit.maksiu Re: świetny wróż 29.12.16, 04:06
      Wszystko się sprawdziło! Jestem zachwycona Wróżbitą Kamilem!!! To prawda, co Pan Kamil mówi, przynajmniej w moim przypadku to, co dla mnie było bardzo ważne się sprawdziło, jedynie paredupereli różnie, dlatego zostawiam taką opinię. Polecam Kamila!!! Jego mail: kamil.tarot@wp.pl, warto bo jest, ktoś napisał, że najlepszy w naszym regionie, prawda!
      • realistka-79 Re: świetny wróż 04.01.18, 19:28
        a MNIE SIĘ NIE SPRAWDZIŁO KOMPLETNIE NIĆ, NIE CHODZI O WRÓŻBE TYLKO TZW układ partnerski, P. Kamil opisuje tam m.in. jak związek wygląda z naszego punktu widzenia czyli coś o czym wiemy na 100 % bo przecież znamy swoje podejście do partnera i napisał tak kompletne bzdury że aż śmiać mi się chce. To oszust., ostrzegam. Nie wim skąd tyle pochwał
      • slonce77 Re: świetny wróż 15.09.20, 08:09
        zobaczcie profil wrozbitamateo.pl
        najlepszy wróżbita w polsce i europiee
    • klaudia1987wojtas1987 Re: świetny wróż 30.12.16, 02:50
      Też byłam u Kamila, to co mi powiedział miesiąc temu przez tel, powoli się sprawdza, a już wróżba z jakieś pół roku temu co była, to w całości się sprawdziła. Oceniam jego umiejętności wróżbiarskie bardzo wysoko, bo wszystko się sprawdziło. Kiedyś moja mama opowiadała mi, że była raz na rozmowie w Niepokalanowie u ojca Klimuszki, zielarza i jasnowidza, wyszła w szoku. Wróż Kamil, to taki Klimuszko naszych czasów!!! Nie przesadzam, bo to też jasnowidz.
    • daria.kicia Re: świetny wróż 30.12.16, 20:23
      Kamil po prostu mnie uratował, nic dodać nie trzeba, pisałam już! Podaję namiary kamil.tarot@wp.pl
      To awangarda wsród wrózących ludzi!
      • katarzynalubnuuer Re: świetny wróż 09.01.17, 18:39
        Ja skorzystałem z pomocy Wróza Kamila jakieś dwa lata temu. Na temat przeszłości powiedział prawdę. Przyszłość, wywróżona z kart, również się sprawdziła, ale nie w 100 procentach, ale bardzo wiele. Jego wskazówki i ostrzeżenia bardzo pomogły. Moje życie teraz przebiega spokojniej. Czasami piszemy przez email. Ja opowiadam, a pan Kamil czyta i doradza mi. Nawet przez email potrafi wesprzeć i dodać otuchy. Bardzo dobry i serdeczny człowiek. No i dobra z niego wróżka :)
    • dsddgdggdgg Re: świetny wróż 21.01.17, 09:57
      korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl
    • daria.kicia Re: świetny wróż 21.01.17, 17:21
      Witam, na moją interewencje wszystkie wpisy ociezaly222 i jakiekolwiek dyskusje z nim, które polegały na oczernianiu Wróża Kamila zostały usunięte przez administratorów Gazety Wyborczej. Ja jestm klientką Pana Kamila i wiem, że to wspaniały człowiek i wróżbita, którego sprawdzalnośc jest na mega wysokim poziomie. Oczernianie kogoś, kto od lat ma wspaniałe referencje, kogoś, z kim były wywiady itd. nie ma najmniejszego sensu. Kamila polecam!
    • sfgsghhsh Re: świetny wróż 25.01.17, 14:29
      mi bardzo wiele pomogła wrózka sara -pomogła mi rozwiązać wiele problemów a jej wróżby okazały się bardzo trafne,gorąco polecam-email do niej kobietamag@interia.pl
    • rafaelrozmus84 Re: świetny wróż 05.02.17, 21:46
      Polecam rzeczywiście WRÓŻA KAMILA, nie wierzyłem we wrozki, ale byłem przybity i nie miałem z kim pogadac, ktos poradzil mi by spróbować z wróżby, no i zacząłem wierzyc w moc kart, on wrozy przez net.na email, zwracałem się do niego trzy razy, balem się wyprowadzic z miasta na wies, całkowicie zmienic swoje zycie, byłem po rozwodzie i zatracilem sens czegokolwiek, ale podniosłem się, gdyby nie Kamil, nie wiem, co bym zrobil, może źle, ale jestem zadowolony ze zmian, wróciłem do swojej pasji, agroturystyki, która porzuciłem dla ukochanej, a teraz poznałem kobiete, Kamil powiedzial, ze to ta wlasciwa :), polecam tego wróżbitę, dziekujac mu w ten sposób za wsparcie, kamil.tarot@wp.pl
      • animondaa Re: świetny wróż 10.02.17, 20:54
        a czy ten pan scala rozbite małżeństwa? czy on ma jakiś telefon?
    • martusiamila Re: świetny wróż 12.02.17, 12:41
      mogę polecić wam wróżkę wg mnie z bardzo wysoką sprawdzalnością-sarę, w przeciągu niespełna 2 miesięcy większość mi się już sprawdziła, ponadto także powiedziała mi wskazówki oraz dokładnie powiedziała co się u mnie obecnie dzieje- według mnie rewelacja ;)email do niej kobietamag@interia.pl, telefon 784 676 783 gorąco polecam,naprawdę warto ;)
    • ewamarta98 Re: świetny wróż 24.02.17, 16:17
      Ja też korzystałam z usług Wróża Kamila, którego polecały dziewczyny na tym i innym forum.
      W przeciągu prawie pół roku wszystko mi się sprawdziło. Moim zdaniem, a widzę, że nie jestem jedyna, jest bardzo dobrym wróżem i magiem, polecam go każdemu kto znalazł się na zakręcie życiowym. dodam także, że nikt nie ma moim zdaniem sto procent sprawdzalności. Miałam ciocię, już nie żyje, która karty stawiała i wiem, że tak jest, z doświadczenia. Miałam coś jeszcze zapisać, ale roztargnienie idzie.
      • ewamarta98 Re: świetny wróż 24.02.17, 16:17
        Email do Kamila to: kamil.tarot@wp.pl
    • kola.kinga.hanka Re: świetny wróż 01.03.17, 02:06
      Magią interesuję się od szkoły średniej. Chodzi to za mną od dziecka prawie. Na Kamila trafiłam jakiś rok temu. Magiczne zdolności u niego nie wzięły się znikąd. Jego prababka była jedną z najbardziej cenionych wróżbitek w Panarze pod Varenos, a pózniej babcia, ale w Wilnie. Poczytajcie trochę o nich w książce. Czasami czytam opinie, że więzi rodzinne w tej branży są mało ważne, ale jego przykład pokazuje, że to nieprawda. Po prostu poszłam za głosem serca i napisałam do wróża Kamila. Jest wybitny, jest tresciwy i mądry. Tak, tak POLECAM WRÓŻA KAMILA. Jego strona internetowa: kamiltarot.wixsite.com/wrozkamil , zaś email kamil.tarot@wp.pl. TAKICH LUDZI NALEŻY PROMOWAĆ!
    • papryczkapepa Re: świetny wróż 18.04.17, 00:10
      Pisałam do Wróża Kamila na email na kamil.tarot@wp.pl ponad cztery miesiące temu, blisko 5. Sprawdzilo mi się prawie 100 procent, gdyby tak nie było na pewno bym tu nie napisała i czasu nie traciła. Czynię to z wdzięczności do forumowiczek, które mi Pana Kamila polecały. Dziękuję! Nie jest to laurka dla Pana Kamila, ale podzielenie się moim pozytywnym doświadczeniem. Nie zadała pytań do kart wybiegając w lata w przyszłość. Konkrety mnie interesowały. Tym bardziej, że Pan Kamil pisał chyba w pierwszym email, ze TAROT TO SZTUKA ZADAWANIA PYTAŃ. Konkretnie pytałam o moje małżeństwo, o naszą relację, co mój mąż myśli, czy mnie zdradza, co z nami będzie i dalej finansowe sprawy naszej firmy rodzinnej czy sobie poradzimy z kredytem i czy brać kolejny kredyt na interes teścia. Wróż Kamil bardzo dużo wyczytał, ostrzegał i ogromnie nam pomógł. Realizując jego porady, ratuję powoli małżeństwo i staje firma na nogi, a na serio było źle. Wcześniej korzystałam z dwóch wróżek w Poznaniu, ale to niestety była lipa. Jedna nawet mnie zastraszyła, ale kiedys o tym napiszę. Wróż Kamil ma po prostu umiejętności i dar wróżbiarski. Ma też mądrość w sobie życiową. Jest tatą dwóch małych chłopców, był w świecie, pochodzi z Litwy. wiadomo, na wschodzie są najlepsze szeptunki i wrózbici. Polecam go każdej kobiecie, która ma problemy sercowe,mi Pan Kamil pomógł i wam na pewno pomoże. Z serca polecam Wróża Kamila. Jego strona internetowa kamiltarot.wixsite.com/wrozkamil
      • 1975mafevipe Re: świetny wróż 28.04.17, 16:12
        Bardzo ladnie pani wszystko opisuje ja mam tylko jedno pytanie ........jak dlugo czeka sie na jakakolwiek odpowiedz od wroza Kamila ja juz od kilku dni staram sie z nim skontaktowac i nic telefon wylaczany i odpowiedzi na e-mail tez nie otrzymalam. Nie wiem moze robie cos nie tak???? jest ktos kto mi pomoze ???????
        • vorewer13 Re: świetny wróż 29.05.17, 16:23
          ja też nie mogę się do niego dodzwonić osobiście
          trzeba uważać ,dużo naświecie jest oszustów,wyślesz pieniądze do kogo innego i już nie wrócą.
          wysłałam meila na wskazany na jego stronie,i odesłał mi niby podszywający się pod niego ,coś mi nie pasuje bo było podany nr. konta bankowego ,ale nie poprawnie napisane nazwisko.

• una566 Re: świetny wróż 01.08.17, 12:20
            Czy ktoś ma namiar na wróża Kamila,pilnie potrzebuję jego pomocy,bo życie mi się wali.Błagam pomóżcie.
            • ewelinakasiuk Re: świetny wróż 27.11.17, 20:21
              Mi odrazu odpisał. Nie miałam żadnego problemu. Skoro nie odpisuje, to może ma powody? Nie wiem.
      • makarena88c Re: świetny wróż 07.05.20, 14:21
        Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl
        odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłam
        ;l
    • dodiada Re: świetny wróż 03.08.17, 13:57
      wszystkich zainteresowanych wróżbą zapraszam do kontaktu - fortune.teller@o2.pl
    • lorencgdynskaoliwa Re: świetny wróż 01.09.17, 01:01
      Wróżył mi przez email Pan Wróż Kamil. Dużo wiedział o przeszłości. Sprawdza się rzeczywiście powoli. Żadnego problemu nie miałam w kontakcie z Wróżem Kamilem. Pisałam na kamil.tarot@wp.pl
    • tytularnabarbara Re: świetny wróż 26.09.17, 22:59
      U Halszki i Wróża Marcina byłam dwa msc.temu.Pierwsza zapytała się jaki mam problem?też mi
      wróżka,!!??Żadnego logicznego ciągu,tylko zadawanie pytań,i to ma być ktoś kto
      życie zmienia??? jakieś sztuczki magiczne chciała żebym z nią robiła.Bzdury i
      tyle,odczytywanie kart w sposób logiczny.Są w Poznaniu i okolicach naprawdę znani i uznani
      wróżbici. Wśród nich Wróż Kamil, którego polecam i który, zresztą tak jak piszą, ma wysoką sprawdzalność oraz skuteczność. Sprawdzony jest przeze mnie i moją bratową. Kamil jest najlepszy!
    • polecam.szczerze.warto.bylo Re: świetny wróż 07.11.17, 14:55
      Polecam Wróża Kamila. Tak, jak w tytule, to świetny wróż. Moim zdaniem dla mnie najlepszy w naszym regionie. Wysoka sprawdzalność i skuteczność magiczna. Polecam email: kamil.tarot@wp.pl
    • ewelinakasiuk Re: świetny wróż 27.11.17, 20:18
      Ponad trzy miesiące temu korzystałam z wróżby przez email u Wróża Kamila. Już kilka sytuacji się sprawdziło, a minęło dopiero niewiele czasu. Warto było napisać do Pana Kamila. Rzeczywiście polecam i nie jest to żadna reklama, tylko prawda, którą mam prawo wyrazić i proszę wierzyć, że nikomu nic do tego. Nie ostrzegam przed pozostałymi, np. Halinkami, czy Halszkami, ale wiem, że wróżba od Kamila się po prostu sprawdza, od innych nie wiem, bo nie znam ich.
      • kasiapoznanska Re: świetny wróż 15.12.17, 17:59
        Tak, warto tego Pana polecać. Warto pisać z nim.
    • kasiapoznanska Re: świetny wróż 15.12.17, 17:58
      Dobry wieczór.

Mam dość spore doświadczenie, jeśli chodzi o nasze wróżki poznańskie. Do jednych doszłam dzięki tzw.poczcie pantoflowej, a inne odkryłam sama.
      Ostatnio byłam na zakręcie życiowym, chociaż wydawało się, że życie mam uporządkowane, ale nie zawsze spokojne. Małżeństwo się posypało, bo maż zdradzał, a jednocześnie był chorobliwie o mnie zazdrosny, a ja zostałam sama z obciążeniem hipotecznym. Otrząsnęłam się po toksycznym związku, na horyzoncie pojawił się nowy mężczyzna. Nie odrazu, ale jest. Napisałam do Pana Wróża Kamila, zadałam 7 pytań. Dość szybko otrzymałam odpowiedz. Wiem co się wydarzy, czego mogę uniknąć, jak postępować, wiele mu zawdzęczam nie pierwszy raz. Mam wrażenie, że jest on także medium, ponieważ jedna rzecz, którą powiedział była jakby powtórzeniem słów, słowo jota w jotę, mojej zmarłej 3 lata temu Mamusi. On nawet powiedział, że to samo ktoś mówił i że w końcu powinnam posłuchać. Chodziło o starą miłość. Co jeszcze? No dużo, dużo prawdy i nauki od niego dostałam.
      Polecam Wróża Kamila, emil do niego: wrozba.karty.tarot@wp.pl
      Dobranoc,
      Katarzyna z Poznania
      • kasiapoznanska Re: świetny wróż 15.12.17, 18:00
        Widzę, że można też na kamil.tarot@wp.pl
        • realistka-79 Re: świetny wróż 04.01.18, 19:00
          OSTRZEGAM PRZED WRÓŻEM KAMILEM !!!!!! To oszust, ma gotowe szablony wróżb. Poza tym to cham i prostak. Mam kilka jego tzw. układów partnerskich i wróżb, wwszystkie to niemal identyczne gotowce. Ja dałam sobie wyłudzić 150 zł ale za pseudo rytuału zagarnia min. 1200 zł . Kto chce szczegóły zapraszam na mirella115@wp.pl
      • slonce77 Re: świetny wróż 15.09.20, 08:09
        zobaczcie profil wrozbitamateo.pl
        najlepszy wróżbita w polsce i europiec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka